Ugrás a kommentre

Az Ahsoka sorozat


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

10 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

 

Jó, de Anakin mégiscsak a Kiválasztott, és komoly kapcsolata volt mindhárom Jedivel, akik erőszellemmé váltak előtte.

Szerintem Anakin azért tudott eggyé válni az erővel mert őt eleve az erő teremtette és emiatt tudott később szellemként megjelenni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Anakin nem zavar amúgy. Valójában az sem zavar ha van a dologban egy két "következetlenség". Ben Solo is eltűnt. De nem tudjuk szellem lett-e, lehet-e. 

Qui-Gon és Anakin nem tűnt el. De van szellemük. Yoda, Kenobi, Luke és Leia aki "klasszikusan" eltűnt, szelleme is van. 

Maradhat egy két rejtély, nem kell mindenre szabály. 

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Ben Solo is eltűnt. De nem tudjuk szellem lett-e, lehet-e. 

De, tudjuk, hiszen az eltűnés része a teljes folyamatnak. A két kivétel, akik nem tűntek el, pont azért nem tették, mert vagy nem ismerték vagy nem tudták befejezni a képesség elsajátítását, így a teljes folyamat nem játszódott le. Nem véletlen, hogy Qui-Gon 23 évvel a halála után volt csak képes megjelenni akárhol, de még ahhoz is 13 év és különleges tényezők kellettek, hogy egyáltalán kommunikálni tudjon a fizikai síkon élőkkel. Anakin meg az Erő szülötte. Szóval, ismételten, de, pontosan és nagyon jól tudjuk, hogy Ben Solo szellem lett. Azért tűnt el!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Dzséjt írta:

hogy Qui-Gon 23 évvel a halála után volt csak képes megjelenni

Pontosabban ő korábban is megjelent volna, csak Obi-Wan nem állt készen rá, hogy lássa. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pontosabban ő korábban is megjelent volna, csak Obi-Wan nem készen rá, hogy lássa. 

Szerintem úgy a legpontosabb, hogy már korábban is beszélhetett volna vele, csak akkor még test nélkül. Ahogy Yodával is beszélt. Elvégre az ep3 idején Qui-Gon még nem tudott manifesztálódni, de Yoda megtanította Obi-Wannak, hogyan kommunikáljon vele, szóval már akkor elkezdhettek volna trécselni. Viszont ez nem jött össze tíz éven át Kenobi miatt. Bár persze ez nem zárja ki azt, hogy Qui-Gon már korábban is képes lett volna manifesztálódni akár Kenobi előtt is. Lehet Yodának már több ízben is megjelent a Dagobah-n, csak Obi-Wan előtt volt egy évtizeden át ez a halhatatlan hallhatatlan és láthatatlan.

Szóval azt pontosan nem tudjuk, mikortól kezdve volt képes Qui-Gon megjelenni. Ami biztos, hogy 13 évvel a halála után még nem, sőt ekkor még a kommunikációban is voltak nehézségek. 23 évvel a halála után meg már egyértelműen képes akárhol megjelenni. Az e két végpont között lévő 10 évben bármikor átléphetett azon a tudásbéli küszöbön, ami lehetővé tette a manifesztálódást. Ez lehet az a pillanat, amikor megjelent Ben előtt a Tatooine-on, de lehet sokkal korábbi is.

Sőt igazából az eddigiekből arra is lehet következtetni, hogy Dagobah-n talán előbb sikerült megjelennie, mint bárhol máshol, hiszen tiszta helyként ott a kommunikáció is könnyebb volt, így logikus, hogy a megjelenés is könnyebb lehetett. Ha ehhez hozzávesszük még azt, hogy a Mortison simán manifesztálódott, az még inkább erősíti ezt a tézist. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A New Orleansban tartott "A kultúra esszenciája" fesztiválon a Disney az év hátralévő időszakából fog szemezgetni és különlegesn prezentációkat fog tartani. Az Ahsoka is köztük van, pontosabban hétvégén lesz egy betekintő a sorozatba. Hogy ez mit takar, azt nem tisztázták, de gondolom mi azt nem látjuk majd. Az eseményről itt írnak.

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

6 perccel korábban, Yoda József írta:

Pedig lassan jönnie kell a végső előzetesnek

Leghamarabb 2 hét múlva várom. Most az Indy 5-öt promózzák és gondolom még a jövőhéten is az lesz a fókusz. 2 hét múlva viszont már elkezdhetik a marketinget. Az nagyjából az a távolság lesz, ami pl. a Mandi legutóbbi évadánál is volt. (Január 17 - előzetes --> Március 1 - premier, ez 6 hét volt)

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Semmi hír a bemutatóról?

Az infók szerint éjszaka lett volna valami, de lemondták. (Valaki azt spekulálta, hogy mivel kedves Elon Musk szórakozott a twitterrel - megszabta, hogy a felhasználók naponta hány posztot láthatnak :lol: - és mivel valószínűleg twitteren is közzétették volna a sizzle reelt, ezért offolták a dolgot) Ahogy olvastam, nem igen volt az éjjel semmi, pedig más projektekből is (nem Star Wars témájúak) lett volna több betekintő. :hmm:

 

Hátha most lesz valami.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

LOL, itt van a sajtójelentés (vagy minek hívják) a hétvégi Esszencia fesztiválról, ahol azt írják, hogy mutattak valamit a közönségnek az Ahsokából (3. oldal alja). Az ottani jelentések szerint viszont törölték a dolgot. (ellenkező esetben már jönnének a szivárgások) :D

 

A pontos idézet:

Attendees also got a sneak peek at the highly anticipated series “Ahsoka” during a Q&A with star Rosario Dawson where she shared her excitement around joining a galaxy far, far away as the fan favorite Jedi Knight and former padawan to Anakin Skywalker.

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2023. 07. 06. - 9:36, Yoda József írta:

Amúgy attól még hogy megy a sz*rakodás a Twitter, mi akadálya hogy youtube-ra meg bárhova máshova kitegyék?

Ez egy jó kérdés, amit én is feltettem magamnak. Szerintem a válasz erre az, hogy általában az előzeteseket minden platformra (youtube, twitter, instagram, csak hogy a népszerűbbeket említsem) egyazon időpontban szokták kirakni. Esetleg néhány másodperces delay előfordul, de én most ebben látom az okot. Persze az is lehet, hogy az Indy 5 miatt még nem akarnak belekezdeni a marketingbe. Majd meglátjuk jövőhéten.

 

 

 

IMG_2224.jpg

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

De miért befolyásolná a mozikban már futó Indy 5 film a Disney+-ra szánt Star Wars sorozat marketingjét? :hmm: Még ha egymással párhuzamosan futnának, ennek akkor sem lenne semmi értelme. Két külön médium, külön platformon, a marketing nem is fedi egymást, nem vesznek el egymástól semmit.

 

Amúgy a Twitter egy elég fontos marketingplatform, mivel többen követnek ott dolgokat, mint ahányan feliratkoznak egy-egy youtube csatornára. Sőt sok esetben még a Facebook oldalaknál is nagyobb számú követővel bírnak. Ilyen téren fontosabb, mint a Face-n, hiszen simán sokszorosan annyi embert érhetnek el. Ráadásul a megosztások is gyorsabban futnak. Nem a Disney lenne az első cég, amit lelassít/kiakaszt ez az ostoba tweetkorlátozás. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A Lego újra spoilerezett. Spoiler mögött felsorolom, hogy milyen kiszivárgott képek jelentek meg, természetesen nem rakok be képet:

 

Spoiler

- A kiszivárgott leak szerint lesz nekünk egy Hawkins névre hallgató első tisztünk, aki egy ember, lesz egy Beyta nevű hadnagyunk, aki Ackbar fajába fog tartozni, de a csomaghoz még Hera Syndulla, Chopper és Jacen Syndulla is csatlakozik.

 

- Ami érdekesség, hogy Jacen Syndulla kinézete meg fog változni. A zöld haj helyett kap egy barnát. :D Hogy hány évesnek néz ki? Az megjósolhatatlan, de ha mégis tippelnem kéne, a logikát és az idővonalat figyelembe véve én 10 év körülire tippelek. (persze ezt majd idővel megtudjuk)

 

- A lego szetthez tartozik még a Szellem és a kis Fantom is. Valamint egy új hajó is, ami lehet Shin gépe lehet. Ez is idővel kiderülhet.

 

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Natasha Liu Bordizzo az SFX-nek adott interjújában elárult 1-2 információt a sorozattal kapcsolatban:

- A sorozat a Mandi 3. évadával párhuzamosan fog haladni.

- Csak úgy, mint Katee, ő se tudja igazából, hogy benne lesz-e Filoni filmjében vagy sem.

- Ahsoka és Sabine sok mindenen keresztülmentek már, van, amiről van és van, amiről nincs még tudomásunk.

- A küldetéseik végül keresztezik egymást, és újra összehozza a két szereplőt. Kettejük között lesznek feszültségek, és lesznek dolgok, amiken keresztülmentek és amiket fel kell majd dolgozniuk. Az újraegyesülésük érdekes lesz.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

53 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Bemelegítésnek jó volt ez a kis videó. Szegény Ashley-nek mennyire fájhat, hogy mást ünnepelnek az ő szerepében.

 

Szerintem ezt már feldolgozta. Tales of the Jedi-t kapott, és valami azt súgja, hogy az ő verzióját is látjuk majd még animációban (tippre TBB 3. évad). Vagy akár az Ahsoka sorozatban! Egy olyan flashbackben el tudom képzelni, ahol a TCW idejére ugrunk vissza, a fiatal színésznő nem olyan jelentős, mint Rosario, és az időbeli hitelesség végett Ashley szinkronizálja le.

 

Emellett a Celebrationön egymás mellett osztották az autogramokat Rosarióval és lehetett csinálni velük dual photo-opot is. És így se nagyon lehetett eldönteni, melyikhez állnak többen, ráadásul még azt hiszem 10 fonttal drágább is volt Ashley autogramja! Összességében az volt az élményem, hogy isszonyú nagy kereslet mutatkozott az animációs szinkronszínészekre, ami engem meglepett. Pl. simán nagyobb mutatkozott, mint némely esetben szegény Mandós színészekre. Az azért durva, hogy Ashley vagy épp Matt Lanter autogramja drágább mint Anthony Danielsé, aki mégiscsak a sorozat egyik nagyöregje, legendája. Szerintem Ashley-t az elején a recast biztosan rosszul érintette, mára pedig biztosan nem, és abban bízom, hogy ez nem csak a megjátszás a kameráknak. Szóval azt gondolom, hogy Ashley legalább annyira ünnepelve van, mint előtte.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, amikor Ashley Eckstein megjelent a Live Stage-en, hatalmas üdvrivalgás tört ki, szerintem semmivel sem volt kisebb az ováció, mint amikor Dawsonék voltak ugyanott. És, ha jól emlékszem, ott mondta is Dawnson, hogy többször is találkozott már Ecksteinnel, és jóban vannak. Persze, ha szekptikusak vagyunk, akkor hihetjük, hogy csak a kamerának játszanak, de szerintem mindketten elég profik ahhoz, hogy ne legyen közöttük emiatt zűr, sőt akár támogathatják is egymást. Pláne az ilyen képek alapján érzem azt, hogy itt nincs harag.

Ashley-Eckstein-02-052223.jpg

 

Amúgy engem nem lepne meg, ha az Ahsokában Eckstein is feltűnne valamilyen formában. Akár egy másik karakter bőrében, akár úgy, hogy mondjuk egy flashback-ben ő szólaltatja meg a fiatal Ahsokát. Mivel ugye Anakin benne lesz Christensen megformálásában, én az utóbbira szavazok (persze az Erőszellem sincs kizárva), mármint arra, hogy lesz egy, az Obi-Wan Kenobihoz hasonló flashback, amiben ott lesz a fiatal Ahsoka, és a hangja ismerősen fog csengeni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.