kudar Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Ezt inkább most már nem olvasom el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Elolvashatod, nulla spoiler van benne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Valahogy sejtem hogy fog kezdődni a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Egy kis összegzés az este lezajlott vetítésekről szerte Amerikában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. (szerkesztve) Az első két epizód korábban fog jönni. Már aznap (augusztus 23) hajnali 3-kor elérhető lesz a Disney+-on!!! We’re excited to announce that new episodes of #Ahsoka will now launch Tuesdays at 6PM PT, starting with our two-episode premiere on August 22, only on @DisneyPlus. És ha jól olvasom, akkor ez az összes részre értendő lesz, ergo aki korán kel, aranyat (ez esetben új epizódot) lel! Szerkesztve: 2023. Augusztus 18. - Bence1997 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: Az első két epizód korábban fog jönni. Már aznap (augusztus 23) hajnali 3-kor elérhető lesz a Disney+-on!!! Hm... milyen jó, hogy általában hajnali 5 felé fekszem. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 19. Magyar feliratos size reel. Sajnos csak a Disney facebook-os oldaláról érhető el. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Nagyon jó, hogy korábban jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Sikerült unokatesómmal megcsinálni a Disney+-t, így már én is legálisan fogom tudni nézni a sorozatot 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. 2023. 08. 18. - 17:10, Bence1997 írta: Az első két epizód korábban fog jönni. Már aznap (augusztus 23) hajnali 3-kor elérhető lesz a Disney+-on!!! We’re excited to announce that new episodes of #Ahsoka will now launch Tuesdays at 6PM PT, starting with our two-episode premiere on August 22, only on @DisneyPlus. És ha jól olvasom, akkor ez az összes részre értendő lesz, ergo aki korán kel, aranyat (ez esetben új epizódot) lel! Klassz! Ez remek hír. Mert a drága eon pont aznapra hírdetett egy áramszünetet az utcába 9-14-ig.. Szóval ha 6-kor kelek már elérhető lesz, ha jól értem. Már magyar időre írtad a hajnali 3-at? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. (szerkesztve) 24 perccel korábban, csoli1138 írta: Már magyar időre írtad a hajnali 3-at? Igen. Amúgy ezzel a lépéssel kicsit visszajön az az időszak, amikor a TCW epizódjai jelentek meg már a hajnali órákban. Nekem csak a 4. évadban volt alkalmam átélni azt, de most (igaz, más napon) újra megtörténhet. És az a jó, hogy mindent egyből megkapunk. (eredeti nyelv + felirat + szinkron) Már kevesebb, mint 3 nap!!! (nekünk meg szeptember 7-re hirdettek áramszünetet 8 és 16 között. Ami egy csütörtöki nap, szóval annyira nem érint ) Szerkesztve: 2023. Augusztus 20. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 20. Hú, ne is mondd, tényleg. És voltam olyan fanatikus, hogy TCW új rész miatt felkeltem hajnalban, sőt az még éjjel volt, majd visszafeküdtem... De azt még le kellett torrentezni... Hú de nem hiányzik. Nagyon elkényezet a streaming! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Az lenne jó, ha nálunk is kedd este jönne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Jó lenne, de sok reményt nem fűzök hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Ja hát én sem, világosan leírták, hogy Amerikában érkezik kedd este csak olyan rossz a tudat, hogy végig kell dolgozd a napot, hogy este végre megnézd, mások meg addig 6x is megnézik Egyébként szerintem nem lenne ördögtől való dolog, hogy időzóna alapján mindenhol máskor élesedne a rész. Mondjuk mindenhol ottani idő szerint este 8-kor. Persze ekkor is előállna a helyzet, hogy nem egy időben tud mindenki leülni és megnézni, de legalább a helyi viszonyokhoz lenne igazítva 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Én már mint karácsonyra számolok vissza, hogy még kettőt kell aludnom és reggel már itt is az ajcsi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Amúgy én is gondolkodtam azon, hogy csinálhatnák itt is, mint pl. a moziknál, ahol mi a filmeket pár órával előbb látjuk, mint az amcsi barátaink. Persze amikor a Bad Batch-Mandi kombót reggel 8-9 körül adták ki, sokszor én is mocorogtam a munkahelyen, tudva, hogy kerülnöm kell minden oldalt addig, amíg haza nem érek. Utána meg az írástól való kedvem nem jött meg, mert fáradt voltam. Így legalább meg lehet csinálni, hogy indulás előtt megnézi az ember az epizódot, utána mehet a napközbeni tevékenység. Persze ehhez nagyon korán kéne kelni, de ez nálam nem lesz akadály. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Filoni és Favreau ámul és bámul az Ahsokás termékek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Nem ez az első olyan vélemény, amit olvasok azzal kapcsolatban, hogy az átlagnézőnek (itt főleg olyan SW fanokra kell gondolni, akik nem nézték az animációs sorozatokat) vajon miképp fog tetszeni az Ahsoka. Örülök, hogy ők is élvezik a történetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Vajon mi lehet ez a "bumpy start" amit emlegetnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 21. (szerkesztve) Az eddigi vélemények szerint a sorozat erősen fog kezdeni, majd utána sokan kicsit döcögősnek érezték az epizódot (gondolom inkább a beszélgetésé lesz a főszerep az akciók helyett ), utána viszont helyrebillen az egyensúly és sokakat beszippantott. Szerkesztve: 2023. Augusztus 21. - Bence1997 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. A redditen valaki megemlítette, hogy a sorozat abból a szempontból is el fog különülni a Mandalorian/Book of Boba Fett kettőstől, hogy itt nem fejezetek (chapters) lesznek majd, hanem részek (parts). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Egy jó összefoglaló Ahsoka útjáról a sorozatig. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. (szerkesztve) 2018. március 5-e óta eltelt 1996 nap, kevesebb, mint 11 óra múlva pedig végre folytatódik a Rebels karaktereinek a töténete, természetesen a címszereplővel, Ahsoka Tanoval karöltve. Ki mennyire izgatott már? Szerkesztve: 2023. Augusztus 22. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Majd holnap délután fogok rárepülni, addig más dolgom lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Én ma úgy intéztem a melót, hogy holnap szabad legyek szóval nyugisan rákészülök majd, azt meglesem reggel. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Jaj, de jó. Nemsokára indul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Én most fejeztem be a Rebelst, az utolsó pár részt néztem meg. Még meglesem így este a The Jedi című epizódot, utána még reggel elszeretném csípni az epizódokat. Mivel a mai nap se tudtam aludni (baromi meleg van és az elkövetkező napok is hasonlóak lesznek), így a korán megnézés holnap nálam garantálva lehet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Én munka előtt letolom, ahogy írtam is! Alarm: 5:30. De asszem a belő órám előbb fel fog kelteni. Nagy az izgalom végre megint! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 22. Napok óta darálom a Rebels-t, a végére még nem értem, de annyi baj legyen. Nagyon várom, nekem esti program lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.