Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:15 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 06:15 Filoni elárulta, hogy míg az új galaxisban történnek majd események, az ismert galaxis is fontos lesz, a 2. évadban háború alakul ki Thrawn erői ellen. Kalapos barátunk azt mondta, hogy több Thrawn, több Ezra, több Hera és (mivel annyit "könyörögtek" neki a rajongók) több Chopper is lesz. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 06:49 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:49 Remek hírek! Rory-val könnyebb lesz megbarátkozni, mint gondoltam. A Mortis szál felgöngyölítése nagyon izgalmasan hangzik. Filoni a TCW óta ül ezen a rejtélyen. Azt viszont nehéz elképzelni, hogy Luke nem csatlakozik be az éjnővérek ellen. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 08:35 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:35 Annyira elkapott a hype, hogy hamarosan ledarálom az első évadot. Jó lesz ez a 2026! 3 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Tegnap 19:05 Hozzászólás ideje: Tegnap 19:05 A Mortis szál felkarolásának különösen örülök, a TCW egyik legmisztikusabb szegmense volt. El tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, ahol sorsa beteljesedéseként Ahsoka válik az új Leánnyá (főleg, hogy megkapta az életerejét), Baylan megszerzi a Fiú hatalmát a Perideán, Anakin pedig a Kiválasztottként, az Erő honából teremt egyensúlyt, betöltve azt a szerepet, amelyet az Atya eredetileg szánt neki. Nem lennék meglepődve, ha újraértelmeződne a Kiválasztott próféciája. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Tegnap 19:15 Hozzászólás ideje: Tegnap 19:15 De így nem válna értelmetlenné az, hogy Palpatine halálból való visszatértével felborult az egyensúly az Erőben? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 20:14 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 20:14 Megára feltettem az előzetest. Hangulatos lett mit ne mondjak, mégha nem is a legjobb kamerásan végignézni. Ahogy nézem úgy néz ki Thrawn megkapja a régi Thrawn trilógiából ismert székét, a Köztársaság a Dathomiron van (és ott ütköznek meg Enoch erőivel?) és sok-sok más finomság is látható, például néhány űrcsatás jelenet (vagy szimplán üldözés történik). 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Tényleg nagyon hangulatos lett ez az előzetes. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Hozzászólás ideje: 9 órával korábban 16 órával ezelőtt, Iqvi írta: De így nem válna értelmetlenné az, hogy Palpatine halálból való visszatértével felborult az egyensúly az Erőben? Az Egyensúly fenntartása szerintem nem feltétlenül jelenti azt, hogy az Erő sosem billen ki a ballanszból egyik vagy másik irányba. Hozzám legalábbis közelebb áll az Atya szemlélete, ami relevánsabb lehet a sorozatot tekintve, mint a Jedik álláspontja. Az Egyensúlyra törekedni kell, hogy az Erőben sose az egyik szélsőség domináljon. Palpatine visszatérésére az Erő Rey-jel válaszolt. Vagyis a Sötét Oldal térnyerésével egyúttal megjelent egy erőteljes világos oldali Erő-használó. A fő kérdés, hogy mit értünk Egyensúly alatt? Az Erő nyugalmi állapotát (lásd: Jedik), vagy a két oldal kiegyensúlyozott jelenlétét (lásd: Atya). 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Hozzászólás ideje: 7 órával korábban 18 órával ezelőtt, Darth Sky írta: a Kiválasztottként, az Erő honából teremt egyensúlyt, betöltve azt a szerepet, amelyet az Atya eredetileg szánt neki De az Atya a Mortison (ami már nem létezik) szánta neki ezt a szerepet, hogy az ő Fiát és Leányát (amik nem szerepkörök, amit át lehet venni) tartsa továbbra is ott őket, abban a zsebdimenzióban, mert nélküle rászabadulnának a "valóságra" vagy fizikai síkra, és abból nagyon nagy baj lenne. És miért az Erő honában létező Anakinra van szükség, amikor ott van az Erő honában maga az Atya? Ráadásul se Baylan, se Ahsoka nem bír a Fiú vagy a Leány velük született hatalmával, ami veszélyt jelenthetne a fizikai síkra, és, ha valahogy fel is ruházza őket valami ezzel az isteni erővel, akkor meg pont az lesz a probléma, hogy ők már eleve abban az univerzumban léteznek, ahová nem szabadott volna beengedni a Fiút és a Leányt, mert abból nagyon nagy baj lesz. 1 órával ezelőtt, Darth Sky írta: A fő kérdés, hogy mit értünk Egyensúly alatt? Az Erő nyugalmi állapotát (lásd: Jedik), vagy a két oldal kiegyensúlyozott jelenlétét (lásd: Atya). Szerintem lényegtelen, melyik változatot tekintjük Egyensúlynak, mert mindkettő egy nyugalmi állapotot ábrázol, ami aztán egy nyughatatlan állapotba térhet át. A víztükör változatban ezek a hullámok, a mérleg változatban az, ha ide-oda billeg a két változat között. A Jedik feladata meg szerintem is az, hogy az egyik verzióban védjék a vizet attól, hogy a hullámok túlságosan megnőljenek, míg a másikban meg az, hogy óvják a mérleget túlságos kibillennéstől az egyik vagy a másik irányba. De mindig van némi billegés vagy hullámzás. Igazából a természet egyensúlyáról van itt szó, amikor minden képes úgy létezni, hogy szelídségük vagy vadságuk ellenére nem válik az egyik létezése a másik kárára. 1 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Rory McCann Baylanja nagyon kemény. Így most még Dookusabb beütése van a karakternek. Csak arra leszek kíváncsi, hogy az időnként megtévesztően szimpatikusabb oldalát mennyire sikerül majd neki megvalósítani, mert olyat még nem láttam ettől a színésztől, de remélem a legjobbakat. Biztató, amiket Filoni mondott róla. Baromi jó a retrós előzetes is. A Mortisi istenekkel kapcsolatban az az érzésem, hogy kapni fogunk róluk egy teremtésmítoszt és kiderül, mi volt az "Eredendő Bűn" a Star Wars univerzumában. Baylan pedig majd ezt próbálja meg helyre hozni, szélsőséges módon, így Ahsokáéknak meg kell állítani őt. Esetleg ekkor fog újra beavatkozni a végén a dolgok menetébe Anakin szelleme, mert ez őt is érintheti. A karakter további szerepeltetését egyébként nem nagyon érzem szükségesnek. Talán megkapjuk az EU-ból az Anyás sztorinak egy változatát, talán nem. Személy szerint nem nagyon ragaszkodom hozzá, mert nem sok jót hallottam róla. Csak azt remélem, bármi is lesz, nem lesz túl kiszámítható, és esetleg, amit felfedezünk, új perspektívába helyezhet dolgokat. Ez a szál bizonyos mértékben akár kapcsolódhat majd a Dawn of the Jedi és New Jedi Order-es történetekhez is. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban 6 perccel korábban, LordGravon írta: Baromi jó a retrós előzetes is. A koncept artok néhol eszementek voltak. Még én is meglepődtem mennyire. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Igen, de az más kérdés, hogy a mozgókép mennyire fog hasonlítani a koncepció rajzokhoz 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Igen, nem tűnik olcsónak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Ezért is fognak Angliában forgatni és Filoni is azt mondta, hogy háború lesz, a büdzsé persze kérdéses, hogy mennyi, de valamilyen űrcsatát kapni fogunk, hamár Ackbar és Thrawn egymásnak megy. Ezenkívül Dathomiron is akció lesz, Peridea pedig Dave állítása szerint az a terület, ahol azt csinálhat, amit akar és a látottak alapján (meg amikre célozgatott) szerintem ott is lesz bőven elképesztő látványvilág. Ha tényleg a 2. évad lesz az utolsó és a Disney rábólintott a nagyobb büdzsére, akkor szerintem nem lesz akadálya a concept artok megvalósításának. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Azért én sajnálnám, ha a második évad lenne az utolsó. Persze, ha kellő epizódszámot és epizódhosszt kap a történet ahhoz, hogy teljes mértékben kifejtsék és lezárják azt, akkor nem baj. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 4 órával korábban (szerkesztve) Hivatalos, hogy a 2. évad is 8 epizódos lesz. Igazából olyan sok történés nem kell már a filmhez: a Perideai történetszál valószínűleg le lesz zárva az évadban, Ahsokáék meg visszatérnek az ismert Galaxisba, hogy besegítsenek a Thrawn elleni háborúhoz. Talán annyit tudok elképzelni, hogy Filoni filmjét kettészedik. Szerkesztve: 4 órával korábban - Bence1997 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.