Hozzászólás ideje: Szeptember 20.Szept. 20. Nagyon látványosnak ígérkezik! Megkockáztatom, jobban várom, mint a Grogu filmet.
Hozzászólás ideje: Szeptember 20.Szept. 20. Szerző Én ezt a projektet várom a legjobban, ha a jövő évet nézzük. Meg még a Maul sorozat az, amit alig várok, de ott egyelőre várok egy hivatalos előzetesre. Amúgy igen, nagyon ígéretesek! Ha ezek mind megvalósulnak (ilyen vagy olyan módon), akkor valaki hihetetlen évad elé nézünk.
Hozzászólás ideje: Szeptember 26.Szept. 26. Szerző Úgy néz ki, hogy meghívtak néhány újságírót. Szerkesztve: Szeptember 26.Szept. 26. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Szerző Bryce részt vett egy Los Angelesi rendezvényen, ahol megerősítette, hogy rendezett pár részt (mint az kiderült pár hete, a 4-5. részt) és az alábbit osztotta meg:"Annyira jó! Gyönyörű, izgalmas, kalandos, romantikus, minden, amit egy epikus történettől elvárhatunk. Most már csak be kell fejeznem, dolgozom a vágáson, és az egyik legnagyobb kiváltság és öröm volt az életemben, hogy ebben a "homokózóban" játszhattam."
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Le voltam maradva az Ahsokás hírekkel! Hayden után esélyes Ewan és Natalie is? Azta.És Shin sem szakad el Baylantől?Én is nagyon várom a 2. évadot!
Hozzászólás ideje: Szeptember 28.Szept. 28. Szerző A rebo-s srácok amúgy összeszedték mindazt, amit eddig tudunk a 2. évadról, a reddites leak dokumentumot felhasználva.https://rebo.hu/2025/09/27/minden-amit-az-ahsoka-2-evadarol-tudhatunk-vagy-tudni-velunk/Továbbá egyes stábtagok üzenetei alapján úgy tűnt, hogy szeptember 12-én lett vége a forgatásnak, de most úgy néz ki, hogy a héten végeztek vele, ha minden igaz, akkor a pótforgatást is elintézték. Szép 1 éves várakozás lesz. Szerkesztve: Szeptember 28.Szept. 28. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Szeptember 29.Szept. 29. Baromi izgalmasan és epikusan hangzik. Lesz itt minden ami szem-száj ingere.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:144 napja Aki nem szeret olvasni, annak itt az Ahsoka spoiler hírcsokor @Rixon -tól. Szerkesztve: Péntek 15:323 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szombat 10:492 napja Szerző A stáb a 2. évad forgatásának zárását ünnepli. Nem akarok belelátni bármit a 3. képbe, de khm... duplafénykard?
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája Remélem csak a szenzációhajhászásról van szó. Igazából most ahogy érzem helye se nagyon lenne a történetben egy ilyen kapcsolatnak. Szerkesztve: 7 órával korábban7 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Ez csak "rajongói" vágyálom, voltak akik már az első évadban is ezt szerették volna. Mondjuk nem tudom miféle "romantika" lesz itt, nem olyan hangulatú a sorozat, potenciális párokat sem látok.Ezra-Sabine működött volna, de annak a lehetőségét elodázták egy időre biztosan
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Szerző Bryce Dallas Howard említette ezt még egy rendezvényen. A romantika többértelmű is lehet, nem csak és kizárólag a szerelmi szálat jelentheti, jelenthet olyan történetet, amely az irodalomban is használnak, pl. kalandos, még szövevényesebb, komplexebb, fantáziadúsabb cselekmény alakul ki.Persze nem zárható ki egy tényleges romantikus szál. A fentebbi ahogy Yoda állítja, egy rajongók által kreált vágyálom. De már olvastam olyan pletykát is (aminek valóságtartalma valószínűleg a nullához konvergál, de hátha igaz a dolog) hogy Ezra kap egy szerelmi szálat az új évadban. Ha Filoni a régi Thrawn-trilógiát veszi alapul (ami mondhatni igaz, kvázi azt adaptálja a saját módján, a mostani kánonba integrálva), annak egy történetszála Luke Skywalker és Mara Jade kettőse. Nem lennék meglepve, ha Dave valami hasonlót is összehozna itt, vannak átfedések már most is a régi trilógia és a mostani Új Köztársaságbeli történetek között.
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Remélem csak a szenzációhajhászásról van szó. Igazából most ahogy érzem helye se nagyon lenne a történetben egy ilyen kapcsolatnak.Mármint ki szenzációhajhászik micsodát? Egy rajongói oldal feltett egy kérdést. Egyelőre senki nem állítja, hogy bármi leszbi szál lesz a sorozatban.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája 29 perccel korábban, Bomarr írta:Mármint ki szenzációhajhászik micsodát?A rajongói oldal hajhássza, amint látható sikeresen, mert a neten kering.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.