Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Természetesen meg fogom nézni, és ha netán tetszene, azt is le fogom írni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 9. Kiderült, hogy a The Ninth Jedi 22 perces lesz. Az ok egyszerű: ez a rész két történetet mos össze, amik eredetileg is egy világban játszódtak volna. A leghosszabb shortként hivatkozik rá a stúdió. A többi rész ennél rövidebb lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 14. A sorozat hősei Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Ahogy olvasom és fordítom a cikkben leírtakat egy kicsit jobban elkezdett érdekelni a sorozat. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Én is meg fogom nézni, annyi bizonyos. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Megjelent a sorozat hőseit bemutató cikkem. Remélem tetszeni fog nektek. https://ziro.hu/elemzesek/bukott-jedi-es-egy-csendes-vandor-avagy-bemutatkoznak-a-star-wars-visions-hosei/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Fénykard kovács. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. 5 minutes ago, Ody Mandrell said: Fénykard kovács. Mi a baj vele? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Nonszensz. A fénykardokat nem kovácsolják. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. 27 minutes ago, Ody Mandrell said: Nonszensz. A fénykardokat nem kovácsolják. Nos, lehet nem annak kellett volna fordítani. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Szerintem ezen sorozat esetében az ilyenektől eltekinthetünk, meg attól a markolatot még kovácsolhatják például. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. 25 perccel korábban, Iqvi írta: Nos, lehet nem annak kellett volna fordítani. Valószínűleg nem a fordítással van baj, hanem a koncepcióval. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Szerintem is a markolatot simán kovácsolhatják. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. A fénykardokat nem a padawanok/jedik csinálják? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Minden padawan magának csinálja, de szerintem a Visions elé úgy kell leülni, hogy mindent el kell engedni ami tudunk az SW világáról, ez már az előzetesből is kiderült. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. 1 órával korábban, Bomarr írta: A fénykardokat nem a padawanok/jedik csinálják? A kánon szerint igen. A TCW egy egész történetszála szól erről. Persze lehet több lehetőség is, de ez a sorozat nem lesz kánon, így gyakorlatilag bármi beleférhet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Bizonyos szemszögből nézhetjük úgy is, hogy a fénykardkészítés hívhatjuk speciálisan "kovácsolásnak" is. Egyébként csak nekem új, hogy lesz második évad a Visions-ből? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. 35 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egyébként csak nekem új, hogy lesz második évad a Visions-ből? Erről még én se hallottam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Ha a Visions szerint egy fénykardnak lehet hüvelye, akkor az se lep meg, ha kovácsolják őket. Az eddig látottak alapján ezek egyedi, szokatlan elképzelések (Visions) lesznek. Így több értelmet nyer az is, hogy miért helyezték a Kánonon kívülre. Gondolom, nem csak a történetbeli ütközésektől féltek, hanem meredekebb, SW-idegen elemeket is ki akarnak bontani. Persze, így felmerül a kérdés, hogy mennyire van értelme Star Warsnak hívni, ha a világa szempontjából alapvető dolgoktól is elrugaszkodnak benne. Bár elenyésző fogalmam van az animékről (tőlem az egyik legtávolabb álló műfaj), továbbra is az az érzésem, hogy a készítők egy SW-köntösbe bújtatott animét akartak alkotni, és nem fordítva. Meglátjuk. 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Nagyszerű, akik elsők között tudtam meg, hogy lesz második évad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hol írtak a második évadról? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Én nem tudom hol írnak második évadról, de hivatalos oldalon biztosan nem Markolatot pedig miért ne lehetne kovácsolni? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. 51 perccel korábban, Yoda József írta: Markolatot pedig miért ne lehetne kovácsolni? Lehet csak minek tartanak erre külön kovácsot mikor a fénykardot a jedik maguk csinálják. Pont az a lényeg hogy a fegyver és a fegyverforgató között ezesetben roppant nagy a kapocs. Valahogy nekem az a bajom ezzel ahogy az összes eddigi infóval ami kiderült a Visions-ről. Egyik oldalról eredetiek mert igy ebben a formában ezt az SW-ben nem láttuk, de közben meg roppant ötlettelenek, mert a fénykardot is úgy újítják meg, hogy olyanná teszik mint bármelyik másik kardot az SW kivül: legyen hüvelye meg kovácsa.... remélem ennél a tényleges részek fantáziadúsabbak lesznek. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. 2 hours ago, Darth Revan9 said: Nagyszerű, akik elsők között tudtam meg, hogy lesz második évad. Valami cikket vagy videót esetleg be tudsz rakni róla? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Valami cikket vagy videót esetleg be tudsz rakni róla? Nem, mert nem publikus a dolog, de a forrás hivatalos. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. 27 minutes ago, Darth Revan9 said: Nem, mert nem publikus a dolog, de a forrás hivatalos. Kiadói? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Kiadói? Fogdassuk rá arra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.