Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21.3 éve Természetesen meg fogom nézni, és ha netán tetszene, azt is le fogom írni.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 9.3 éve Szerző Kiderült, hogy a The Ninth Jedi 22 perces lesz. Az ok egyszerű: ez a rész két történetet mos össze, amik eredetileg is egy világban játszódtak volna. A leghosszabb shortként hivatkozik rá a stúdió. A többi rész ennél rövidebb lesz.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15.3 éve Ahogy olvasom és fordítom a cikkben leírtakat egy kicsit jobban elkezdett érdekelni a sorozat.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19.3 éve Megjelent a sorozat hőseit bemutató cikkem. Remélem tetszeni fog nektek. https://ziro.hu/elemzesek/bukott-jedi-es-egy-csendes-vandor-avagy-bemutatkoznak-a-star-wars-visions-hosei/
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19.3 éve 5 minutes ago, Ody Mandrell said: Fénykard kovács. Mi a baj vele?
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19.3 éve 27 minutes ago, Ody Mandrell said: Nonszensz. A fénykardokat nem kovácsolják. Nos, lehet nem annak kellett volna fordítani.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19.3 éve Szerintem ezen sorozat esetében az ilyenektől eltekinthetünk, meg attól a markolatot még kovácsolhatják például.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19.3 éve 25 perccel korábban, Iqvi írta: Nos, lehet nem annak kellett volna fordítani. Valószínűleg nem a fordítással van baj, hanem a koncepcióval.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve Minden padawan magának csinálja, de szerintem a Visions elé úgy kell leülni, hogy mindent el kell engedni ami tudunk az SW világáról, ez már az előzetesből is kiderült.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 1 órával korábban, Bomarr írta: A fénykardokat nem a padawanok/jedik csinálják? A kánon szerint igen. A TCW egy egész történetszála szól erről. Persze lehet több lehetőség is, de ez a sorozat nem lesz kánon, így gyakorlatilag bármi beleférhet.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve Bizonyos szemszögből nézhetjük úgy is, hogy a fénykardkészítés hívhatjuk speciálisan "kovácsolásnak" is. Egyébként csak nekem új, hogy lesz második évad a Visions-ből?
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 35 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egyébként csak nekem új, hogy lesz második évad a Visions-ből? Erről még én se hallottam.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve Ha a Visions szerint egy fénykardnak lehet hüvelye, akkor az se lep meg, ha kovácsolják őket. Az eddig látottak alapján ezek egyedi, szokatlan elképzelések (Visions) lesznek. Így több értelmet nyer az is, hogy miért helyezték a Kánonon kívülre. Gondolom, nem csak a történetbeli ütközésektől féltek, hanem meredekebb, SW-idegen elemeket is ki akarnak bontani. Persze, így felmerül a kérdés, hogy mennyire van értelme Star Warsnak hívni, ha a világa szempontjából alapvető dolgoktól is elrugaszkodnak benne. Bár elenyésző fogalmam van az animékről (tőlem az egyik legtávolabb álló műfaj), továbbra is az az érzésem, hogy a készítők egy SW-köntösbe bújtatott animét akartak alkotni, és nem fordítva. Meglátjuk.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve Nagyszerű, akik elsők között tudtam meg, hogy lesz második évad.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve Én nem tudom hol írnak második évadról, de hivatalos oldalon biztosan nem Markolatot pedig miért ne lehetne kovácsolni?
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 51 perccel korábban, Yoda József írta: Markolatot pedig miért ne lehetne kovácsolni? Lehet csak minek tartanak erre külön kovácsot mikor a fénykardot a jedik maguk csinálják. Pont az a lényeg hogy a fegyver és a fegyverforgató között ezesetben roppant nagy a kapocs. Valahogy nekem az a bajom ezzel ahogy az összes eddigi infóval ami kiderült a Visions-ről. Egyik oldalról eredetiek mert igy ebben a formában ezt az SW-ben nem láttuk, de közben meg roppant ötlettelenek, mert a fénykardot is úgy újítják meg, hogy olyanná teszik mint bármelyik másik kardot az SW kivül: legyen hüvelye meg kovácsa.... remélem ennél a tényleges részek fantáziadúsabbak lesznek.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 2 hours ago, Darth Revan9 said: Nagyszerű, akik elsők között tudtam meg, hogy lesz második évad. Valami cikket vagy videót esetleg be tudsz rakni róla?
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Valami cikket vagy videót esetleg be tudsz rakni róla? Nem, mert nem publikus a dolog, de a forrás hivatalos.
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 27 minutes ago, Darth Revan9 said: Nem, mert nem publikus a dolog, de a forrás hivatalos. Kiadói?
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20.3 éve 13 perccel korábban, Iqvi írta: Kiadói? Fogdassuk rá arra.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.