Ugrás a kommentre

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én a harmadik előtt vagyok és nekem is jobban tetszett másodjára. Mindig jobb ha már az elváràsaim nélkül fogadom be, jobban figyelek stb. 

Meg is lesz valamikor harmadjára az új rész előtt! 

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ezt megnézte valaki? :)

Meg ám, valóban szükség van rá, hogy ilyen videók készüljenek, külön tetszett, ahogy kiemelte hogy egyes, amúgy általában olvasható híroldalak is, ha SW-ról van szó, mennyire képesek lentre lemenni. Bár félek tőle, akiknek szüksége lenne rá, meg se nézik, vagy ha mégis, nem jut el a mondanivaló hozzájuk, annyira bele vannak ragadva a kis sértődéseikbe - de ez nem a készítő hibája.

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem csak megnéztem, like-oltam, meg is osztottam Face-n és, talán először, kommentet is hagytam Rixon csatornáján. :) 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én is megnéztem tegnap. Egyetértek Rixonnal, a youtube-on akartam ezt jelezni, csak nem jutottam még oda.

Hozzászólás ideje:

Az Acolyte az első 5 nap alatt összehozott 11.1 millió megtekintést. Ezzel a 2024-es Disney+ premierek közül a legjobbat hozta (mondjuk amilyen a felhozatal, nem csodálom :D).

https://thewaltdisneycompany.com/acolyte-biggest-series-premiere-disney-plus-2024/

Csak hogy összehasonlítás legyen: tavaly az Ahsoka 14 millió megtekintést generált.

• Nagyon tetszik 2
  • Meglepő 1
  • Tetszik 3

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.