csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 9. Hozzászólás ideje: Június 9. Én a harmadik előtt vagyok és nekem is jobban tetszett másodjára. Mindig jobb ha már az elváràsaim nélkül fogadom be, jobban figyelek stb. Meg is lesz valamikor harmadjára az új rész előtt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Hozzászólás ideje: Június 9. Rixon videója az Acolyte kapcsán. Tanulságos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Hozzászólás ideje: Június 9. Jelenleg az Acolyte a legmagasabban értékelt SW sorozat a rottenen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 9. Hozzászólás ideje: Június 9. Andor 96% The Acolyte 91% Biztos jót nézel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Hozzászólás ideje: Június 9. Ja bocs, az kimaradt. Akkor a második. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Hozzászólás ideje: Június 9. Egyértelmű! Főleg, hogy arányaiban a kritikák száma is magas. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. Állítólag kikerült egy kép a maszk nélküli sith lordról... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. (szerkesztve) Egy videó került ki egész pontosan a forgatásról Szerkesztve: Június 10. - Yoda József Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. Az lehet, de én láttam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. Akkor tudod ki a maszkos? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. (szerkesztve) Van egy maszk nélküli alak a videón, de az nem derül ki szerintem, hogy ő lenne a maszkos is Szerkesztve: Június 10. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Rixon videója az Acolyte kapcsán. Tanulságos. Ezt megnézte valaki? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Meg ám, valóban szükség van rá, hogy ilyen videók készüljenek, külön tetszett, ahogy kiemelte hogy egyes, amúgy általában olvasható híroldalak is, ha SW-ról van szó, mennyire képesek lentre lemenni. Bár félek tőle, akiknek szüksége lenne rá, meg se nézik, vagy ha mégis, nem jut el a mondanivaló hozzájuk, annyira bele vannak ragadva a kis sértődéseikbe - de ez nem a készítő hibája. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Nem csak megnéztem, like-oltam, meg is osztottam Face-n és, talán először, kommentet is hagytam Rixon csatornáján. 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Én is megnéztem tegnap. Egyetértek Rixonnal, a youtube-on akartam ezt jelezni, csak nem jutottam még oda. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Most már igen. Hasznos. Ill. hasznos lenne, csak nnem tudom a primitív célközönséget eltalálja-e? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Most néztem meg. Tökéletess videő. Szerkesztve: Június 10. - Frenkie Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. 2024. 06. 08. - 22:04, Ody Mandrell írta: @Bomarr láttad már a második részt? Láttam és szerintem ugyanazt a magas minőséget hozta, mint az első! Oda vagyok a sorozatért. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: Június 10. Az Acolyte az első 5 nap alatt összehozott 11.1 millió megtekintést. Ezzel a 2024-es Disney+ premierek közül a legjobbat hozta (mondjuk amilyen a felhozatal, nem csodálom ). https://thewaltdisneycompany.com/acolyte-biggest-series-premiere-disney-plus-2024/ Csak hogy összehasonlítás legyen: tavaly az Ahsoka 14 millió megtekintést generált. 2 1 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. Úgy látszik nem elég woke a sorozat 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Hozzászólás ideje: Június 10. Szerintem ez nagyon szép szám egy olyan sorozattól, ami teljesen új karakterekkel és korszakkal dolgozik. Ahsoka elég ismert fan körökben, igazából nem volt nehéz dolga. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 11. Hozzászólás ideje: Június 11. 19 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nem csak megnéztem, like-oltam, meg is osztottam Face-n és, talán először, kommentet is hagytam Rixon csatornáján. Milyen néven? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 11. Hozzászólás ideje: Június 11. Holnap újra szerda! Nem tudom, ti hogy vagytok, de én már tűkön ülök, hogy Yordot újra akcióban lássam! 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 11. Hozzászólás ideje: Június 11. Én is nagyon várom, lesz miről beszélni! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 11. Hozzászólás ideje: Június 11. Jó lesz nézni a harmadik részt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 11. Hozzászólás ideje: Június 11. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Milyen néven? Na valyon? 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: Június 11. Hmm... Qimir figura titok? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.