Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem megvárják most, hogy lemenjen a Bad Batch utolsó évada, és csak utána fogják bejelenteni az Acolyte premier dátumát, meg adnak ki hozzá trailert. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nyáron érkezik a sorozat.

https://collider.com/the-acolyte-release-window/

Mondjuk a szöveget nem tudom ki írta, de ellentmondott magának. :lol: A "The Big Picture" felsorolásnál 100 évvel az első rész előttre írja a sorozatot (ami amúgy a hivatalos álláspont), majd a második bekezdésnél ezt írja: Set 50 years before the events of The Phantom Menace... :D

Szóval ez jelenthet június elejét, de jelenthet augusztust is. :D

szerk.: közben meg már a felsorolást is javította 50 évre. :lol2:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Hmm.... vajon a TPM mozis vetítésén fogják bemutatni az előzetest? Elvégre, ez egy TPM előzmény :) 

Egyébként redditen a jövőheti superbowl-t is találgatják, így hogy pont most jött ki ez a hír

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Superbowlra nem hiszem, hogy jönne valami (hacsak nem lesz valami Disney+ montázs), mert akkor már jelezték volna. Éjfélkor elkezdődik a mérkőzés, szóval én kizárom a dolgot. :D

A TPM újrabemutatásán már én is gondolkodtam. Szerintem akkorra a full előzetest kiadhatják (megismételve az Obi-Want), a sorozat meg június elején érkezhetne. Én íhy csinálnám. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amúgy szinte biztos, hogy szétfogják nyújtani a sorozataikat. A jelenlegi tudomásunk szerint jövőre ugyanis csakis az Andor van készenlétben. Meg 1-2 animációs széria (feltételezve, hogy a TBB után megint lesz egy új animációs széria, továbbá jövőre érkezhet a Visions következő etapja), de például az Ahsokát én legjobb esetben is akkor tudnám elképzelni jövőre (teszem azt november-december körül), ha még idén ősszel elkezdik a forgatást.

Ebben az esetben azt is eltudom képzelni, hogy májusig nem is kezdik el a marketinget. Megvárják, míg végetér a TBB, következő nap teaser, amit a mozikba is beadnak és majd nyáron fő előzetes. :D

Hozzászólás ideje:

Az csak egy hiba a cikkben. Celebration-ön 100 évet mondtak a készítők.

DanielRPK, aki a trailerekről jól értesült általában, azt mondta már kész a trailer, csak kérdés mikor jelentetik meg.

Hozzászólás ideje:

Májusnál előbb semmiképp nem számítok előzetesre. Persze csak akkor ha tényleg nyáron jön. Számíthat az is mekkora durranásnak kezeli a Lucasfilm, ezáltal milyen promót szán a sorozatnak. 

9 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Egyébként redditen a jövőheti superbowl-t is találgatják,

Az "ma" éjjel lesz, hétfő 0.30-kor. Persze az már jövőhét. :D 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Yoda József írta:

DanielRPK, aki a trailerekről jól értesült általában, azt mondta már kész a trailer, csak kérdés mikor jelentetik meg.

Kiváncsi vagyok ugyanaz lesz-e mint amit a Celebrationon láttunk tavaly, vagy új lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem új lesz. Gyorsan megnéztem a Celebration-ös előzetest és bár még mindig baromira tetszik, szerintem egy picit átköltött verziót fogunk majd kapni, amely egy picit többet mesél a sztoriról (kivétel ha előbb egy teasert kapunk, azok általában nem igen mennek bele a sztoriba).

Közben megpróbáltam elcsípni a mondatokat az előzetesből, erre jutottam:

Spoiler

Lee Jung-jae karaktere: Close your eyes. Your eyes can deceive you. We must not trust them. The Force is powerful. It is power... we must respect.

Szabad fordításban: Csukjátok be a szemeteket. Becsaphat titeket. Nem szabad bíznunk bennük. Az Erő hatalmas. Ezt a hatalmat... tisztelnünk kell.

Jodie Turner-Smith karaktere: This isn't about good or bad. This is about power. And who's allow to use it.

Sz.F: Ez nem a jóról vagy a rosszról szól. Hanem a hatalomról. És arról, hogy ki használhatja.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amandla Stenberg a magazinec.com-nak készített egy interjút, amiben a következőket árulta el a sorozatról és annak készítéséről:

- Leslie-vel találkoztak, közel a showrunner otthonától. Headland már egy csomó concept arttal várta őt, amin az ő arca köszönt vissza. Leslie azt mondta neki: "Már vagy 3-4 éve ezen dolgozok, nem tudom mit fogok csinálni, ha nem fogadod el a főszerepet." Rögtön el is fogadta a szerepet.

- Nagyon nagy megtiszteltetésnek veszi a szerepet és egy nagy tehernek is.

- Dicsérte a stábtagokat, azt mondta, hogy ilyet még egy Amerikai forgatáson sem tapasztalt.

- Nem árulhat el sokat (sőt, szinte semmit) a sorozat történetéről, mert NDA alatt van. Azt azért elárulta (semmi meglepő), hogy az előzmények előtt leszünk. :P

- Amit mégis elárult az a következő: "A Star Wars-univerzum kontextusában ez elméletileg a nagy béke ideje" - mondja Stenberg. "Ez egy intézményesített időszak is, és ez egy olyan időszak, amelyben az Erő körüli elképzelések nagyon szigorúak. És azt hiszem, amit a sorozatunkban megpróbálunk feltárni, az az, amikor egy intézménynek egyedülálló elképzelése van arról, hogyan lehet használni a hatalmat... megpróbálunk sok különböző perspektívát és választ adni erre a kérdésre. Az ötlet az, hogy tiszteljük a Star Wars ethoszát és az Erővel kapcsolatos elképzeléseket, és egyben meg is kérdőjelezzük őket, remélhetőleg harmonikusan."

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Trailerek nem szoktak szombaton megjelenni, most sem számítanék ilyesmire

Sokkal inkább adja magát, hogy utána hétre, a TPM újrabemutatójára időzítsék. Kiváló lehetőség, hogy promózzák a sorozatot, ha moziban is vetítik az előzetest

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Mert holnap már csak 3 hónapra lesz a premier :) ha úgy akarják promózni mint az Obi-Want vagy a Percy Jacksont, akkor mostanában kellene teasernek jönnie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Támogatom. :D

Mondjuk én már azzal megelégednék, ha ezen a héten csak a premierdátumot jelentik be egy poszterrel karöltve. Előzetest mutathatnak jövőhéten is. :)

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Mert holnap már csak 3 hónapra lesz a premier :) ha úgy akarják promózni mint az Obi-Want vagy a Percy Jacksont, akkor mostanában kellene teasernek jönnie

Tudjuk már mikor lesz a premier? 

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Tudjuk már mikor lesz a premier? 

A Collider nemrég hozta le, hogy június 5-én, itt van pár hsz-szel fentebb

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.