Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 4. Én azt is figyelembe venném, hogy a Skeleton Crew vajon mikor jöhet. Egyelőre azt pletykálják, hogy az ünnepi időszakban érkezhet (ami Amerikában november-december lehet). Ha ehhez a minimum 3 hónapos szünetet belekalkuláljuk (ami két élőszereplős sorozat között minimum eltelik a Boba Fett óta), akkor az Acolyte mindenképpen valamikor június-július körül kell, hogy elkezdődjön. De majd meglátjuk holnap, hogy lesz-e valami. Ugye holnaptól számítva 3 hónapra rá jönne a Collider szerint. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. (szerkesztve) Cryptic HD azt írta twitterére, hogy a sorozat előzetese már elkészült, de hogy mikor fog kikerülni, arról nincsenek információi. Valamint azt is hozzátette, hogy megszeretné cáfolni azt a pletykát, miszerint az epizódok közel 1 órásak lehetnek. A felhasználó amúgy általában arról híres, hogy sorozatok (és filmek) hosszait szokta megadni (amik 99%-ban pontosak), például a Percy Jackson vagy az Ahsoka epizódjainak hosszát is innen lehetett tudni. Szerkesztve: Március 5. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. Most nem is az infók az érdekesek a számomra, hanem, hogy az ilyen accountokat szerkesztő emberek honnan szerzik az infóikat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. Belsős források által, akik a Lucasfilmen vagy a Disney vállalaton belül ügyködnek. Az úgynevezett leakek (mint például az Ahsoka története) így kerülnek olyanok kezébe, mint a fenti fickó vagy MSW, Bespin, stb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. 21 perccel korábban, Iqvi írta: Most nem is az infók az érdekesek a számomra, hanem, hogy az ilyen accountokat szerkesztő emberek honnan szerzik az infóikat? Általában a legtöbb szakmabeli. Vagy régen nekik is hasonló volt a munkája, és a régi kollégákra támaszkodnak, vagy még mindig ez a munkájuk is (mondjuk ezzel vállalnak nagyobb kockázatot). Például a videójáték-iparban a legtöbb szivárogtató vagy gyakorló vagy ex-újságíró, vagy maguk is egykori/jelenlegi fejlesztők, s így munkájuk során kiépítettek egy kapcsolati bázist. Még nekem is vannak ilyen kapcsolataim a CD Projekt RED-nél, a DIGIC Picturesnél, a Frontier Developments-nél és még néhány helyen. Ők még mindig ellátnak infókkal, csak én nem írok Twitterre meg Redditre ezekről posztokat, bár azért a Knigths of the Old Republic remake fejlesztési státuszát itt kiadtam - szóval már ezen a fórumon is volt ilyen szivárgás. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 5. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Cryptic HD azt írta twitterére, hogy a sorozat előzetese már elkészült, de hogy mikor fog kikerülni, arról nincsenek információi. Valamint azt is hozzátette, hogy megszeretné cáfolni azt a pletykát, miszerint az epizódok közel 1 órásak lehetnek. A felhasználó amúgy általában arról híres, hogy sorozatok (és filmek) hosszait szokta megadni (amik 99%-ban pontosak), például a Percy Jackson vagy az Ahsoka epizódjainak hosszát is innen lehetett tudni. Ezeket én is el tudtam volna mondani nagy biztonsággal, csak a korábbi sorozatokra építve a véleményem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 10. Hehe. A twitteren (nem, nem fogom X-nek nevezni ) hitelesítve lett az Acolyte fiókja (a kék pipa a név mellett), valamint a Star Wars fiókjával lett összekapcsolva (a pipa mellett ott van a SW fiókja). Ez csak egyet jelenthet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 10. Ettől függetlenül érdemes azt is hozzátenni, hogy amúgy már 2022 szeptembere óta létezik ez az oldal persze az, hogy "aktivizálták" magukat remélhetőleg azt jelenti, hogy lassan tényleg jön valami. Mondjuk jövő héten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 10. Jó lenne. De én már azzal is megelégednék, ha egy posztert kapnánk csak, rajta a premierdátummal. A héten inkább a dupla epizódos BB legyen a fókusz, előzetes jöhet picivel később. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 10. 1 hour ago , Bence1997 said: Hehe. A twitteren (nem, nem fogom X-nek nevezni ) hitelesítve lett az Acolyte fiókja (a kék pipa a név mellett), valamint a Star Wars fiókjával lett összekapcsolva (a pipa mellett ott van a SW fiókja). Ez csak egyet jelenthet. Inváziót! 2 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 11. These posts are protected Ez szerepel a sorozat twitter oldalán. Vagyis már bevan készítve valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 11. (szerkesztve) Hm tegnap nem ugyanez volt? Vagy akkor még nem volt poszt? szerk: Rákérdeztem egy fórumon, ezt csak simán akkor írja, ha privátra van állítva az oldal, szóval nem feltétlen vannak ott posztok Szerkesztve: Március 11. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. (szerkesztve) Cryptic HD QUALITY szerint (aki ugye főleg az epizódok hosszát szokta megmondani előre, hibátlanul) a marketing még e hónapban beindul, és a TPM újrabemutatójával egybekötve fogunk exkluzív betekintést kapni a sorozatba Az nem világos nekem, hogy a marketing beindulása alatt az Acolyte-ra vonatkozik, a TPM-re "Disney's been preparing some Star Wars content. Marketing will ramp up later this month and with the Re-Release of The Phantom Menace in May, an Exclusive look at The Acolyte will be paired up with it." Szerkesztve: Március 16. - Yoda József 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Hamarosan kiderül. Sok már nincs ebből a hónapból. Két hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hamarosan kiderül. Sok már nincs ebből a hónapból. Két hét. Nagyon hosszú két hét lesz. Napi szinten pörgetem a Celebration-ös trailert, de azért most már nagyon éhezem egy hivatalos, HD anyagra, főleg, hogy megint High Republic lázban égek Szerkesztve: Március 16. - kdani20 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Ilyenkor azért visszasírom a 2015-19-es időszakot. A hype amit anno generáltak minden egyes filmhez, elképesztő volt. Remélem az új filmekhez nem ilyen langyi marketinget tolnak majd mint mostanában a sorozatokhoz 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Elvileg egy mozifilm más kaliber. Biztos nagyon hype lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Azért szerintem a Kenobihoz és az Ahsokához szép hype-ot kreáltak. Valamint az első Mando évadhoz. Ha ezekhez hasonló (vagy talán jobb) marketinget tolnának ehhez a sorozathoz, azzal én már elégedett lennék. Pláne, hogy ez egy teljesen új korszakban van, új szereplőkkel, új dolgokkal. Reménykedek benne, hogy odateszik magukat majd. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Április 3-án lesz az éves shareholder meeting a Disney-nél, a Kenobi előzetese is egy ilyen alkalmon jött ki. Én most azt mondom, ha addig vagy akkor nem jön semmi, akkor leghamarabb csak májusban fog, és kapunk egy szokásos lightos marketinget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. (szerkesztve) Vagy Odynak lesz igaza és a sorozatot csak a nyár végefelé kezdik majd el kiadni. Mondjuk ezzel szerintem az a probléma, hogy a Skeleton Crew is idénre van tervezve és szinte biztos vagyok benne, hogy abból az augusztusi D23-on fogunk látni valamit, szóval reménykedek benne, hogy addigra már túlleszünk az Acolyteon. Meg most őszintén: van valami nagy dobás mostanság a Disney+-on? Most a Shogunt nem venném bele (mert az inkább FX termék), a BB meg inkább animáció. Valami kell a Disney-nek, ez a sorozat pedig egy remek marketinggel megadhatná ezt. Amúgy logikus és én is gondoltam rá, de azért még reménykedek, hogy a maradék két hétben kiadnak valamit. Szerkesztve: Március 16. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Szerintem nem kell ezt túl gondolni. Valószínűleg nyár végén jön a sorozat, a Skeleton Crew meg év végén, jövő év elején. Komolyabb promó csak 1-1.5 hónappal előbb fog indulni. Úgy mint eddig nagyrészt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 16. Márpedig én arra teszek, hogy június 5-én fog érkezni a sorozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 17. Szintén június elejére teszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 17. Én kicsit félénken arra tippelek, hogy a premier napján lesz elkezdve a sorozat. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 17. Ugyanazokat a köröket futjuk. Homályban tapogatózunk, mint kezdő b*zi a gőzfürdőben. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Vajon ez mit jelenthet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Ez Carrie-Anne Moss a Mátrixban. Ő is szerepel a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Igen, tudom. Ezért is raktam ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Az Acolyte twitter oldala már nem privát. Bekövettem. Izgiiiii. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.