csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Én a harmadik előtt vagyok és nekem is jobban tetszett másodjára. Mindig jobb ha már az elváràsaim nélkül fogadom be, jobban figyelek stb. Meg is lesz valamikor harmadjára az új rész előtt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Rixon videója az Acolyte kapcsán. Tanulságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Jelenleg az Acolyte a legmagasabban értékelt SW sorozat a rottenen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Andor 96% The Acolyte 91% Biztos jót nézel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Ja bocs, az kimaradt. Akkor a második. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Így is szép eredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 9. Egyértelmű! Főleg, hogy arányaiban a kritikák száma is magas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. Állítólag kikerült egy kép a maszk nélküli sith lordról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. (szerkesztve) Egy videó került ki egész pontosan a forgatásról Szerkesztve: Június 10. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. Videóról nem írtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. Az lehet, de én láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. Akkor tudod ki a maszkos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. (szerkesztve) Van egy maszk nélküli alak a videón, de az nem derül ki szerintem, hogy ő lenne a maszkos is Szerkesztve: Június 10. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Rixon videója az Acolyte kapcsán. Tanulságos. Ezt megnézte valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Meg ám, valóban szükség van rá, hogy ilyen videók készüljenek, külön tetszett, ahogy kiemelte hogy egyes, amúgy általában olvasható híroldalak is, ha SW-ról van szó, mennyire képesek lentre lemenni. Bár félek tőle, akiknek szüksége lenne rá, meg se nézik, vagy ha mégis, nem jut el a mondanivaló hozzájuk, annyira bele vannak ragadva a kis sértődéseikbe - de ez nem a készítő hibája. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Nem csak megnéztem, like-oltam, meg is osztottam Face-n és, talán először, kommentet is hagytam Rixon csatornáján. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Én is megnéztem tegnap. Egyetértek Rixonnal, a youtube-on akartam ezt jelezni, csak nem jutottam még oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Most már igen. Hasznos. Ill. hasznos lenne, csak nnem tudom a primitív célközönséget eltalálja-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Most néztem meg. Tökéletess videő. Szerkesztve: Június 10. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. 2024. 06. 08. - 22:04, Ody Mandrell írta: @Bomarr láttad már a második részt? Láttam és szerintem ugyanazt a magas minőséget hozta, mint az első! Oda vagyok a sorozatért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. Az Acolyte az első 5 nap alatt összehozott 11.1 millió megtekintést. Ezzel a 2024-es Disney+ premierek közül a legjobbat hozta (mondjuk amilyen a felhozatal, nem csodálom ). https://thewaltdisneycompany.com/acolyte-biggest-series-premiere-disney-plus-2024/ Csak hogy összehasonlítás legyen: tavaly az Ahsoka 14 millió megtekintést generált. 2 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. Úgy látszik nem elég woke a sorozat 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 10. Szerintem ez nagyon szép szám egy olyan sorozattól, ami teljesen új karakterekkel és korszakkal dolgozik. Ahsoka elég ismert fan körökben, igazából nem volt nehéz dolga. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. 19 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nem csak megnéztem, like-oltam, meg is osztottam Face-n és, talán először, kommentet is hagytam Rixon csatornáján. Milyen néven? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. Holnap újra szerda! Nem tudom, ti hogy vagytok, de én már tűkön ülök, hogy Yordot újra akcióban lássam! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. Én is nagyon várom, lesz miről beszélni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. Jó lesz nézni a harmadik részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Milyen néven? Na valyon? 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. Hmm... Qimir figura titok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.