Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Végre valahára az EpIII is feliratkozott az eredményjelzőre! Ahogy berobbanunk a Coruscant-i csatába az EpIII elején, az felejthetetlen. A következőkben a LEGJOBB IDEGEN LÉNY-nyel fogjuk folytatni. A jelöltek: WATTO DARTH MAUL YODA JABBA BABU FRIK CHEWBACCA GRIEVOUS TÁBORNOK SNOKE LEGFŐBB VEZÉR AAYLA SECURA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Helyes! Bár a yavini a szívem csücske, a coruscanti joggal került az első helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez a három csata valóban kiemelkedik. Az EP3 nyitányát azóta sem überelte semmi. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A legjobb filmkezdés az egész sagaban a coruscanti csata. Egyből bele a tűzvonalba, még ma is elámulok rajta milyen látványos így 16 év távlatából. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez azért nekem meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Donát írta: AAYLA SECURA Szerintem nem is kérdés. Spoiler Na jó, még én sem őt tettem az első helyre. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Egy biztos: nem Babu fog nyerni. Tőle már eleve szép dolog, hogy egyáltalán itt lehet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Legjobb idegen lény... Jabba! Hihetetlen, amit 1983-ban a bábosok megalkottak, azóta sem sikerült ilyen élethűen gusztustalan figurát prezentálni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Itt tippem sincs, ki lehet a nyerő. Én végül Maulra voksoltam, de Yoda és Grievous sem sokkal maradtak le. Aayla Secura pedig hát... nos, igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 8. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB IDEGEN LÉNY I. helyezett: YODA 520 II. helyezett: DARTH MAUL 419 III. helyezett: CHEWBACCA 416 5 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Yodán túl sok epizód osztozna, így a díját nem rendeljük semelyikhez sem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam Yoda a legjobb idegen lény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. By a mile 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nute-nak igaza van, de amit Yodával báboztak az überelhetetlen. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A LEGJOBB ÁLLAT kategóriával fogjuk folytatni. Íme a jelöltek: REEK ACKLAY NEXU BOGA RANCOR KOWAKI MAJOM-GYÍK SARLACC RATHTAR PORG Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam Maul, Snoke és Yoda volt a sorrend, de egye-fene, a kertitörpe is megérdemli. Aayla meg már a jachtomon van. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Yoda is ergy ikon - annyira, hogy a Mandalorian is visszatért hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Jobb lett volna a legjobb vadállat, mert ez a sima állat kicsit vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: Jobb lett volna a legjobb vadállat, mert ez a sima állat kicsit vicces. A porgok arca, mikor meglátták a VAD kifejezést. Muszáj voltam levenni. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. BUJAFÉREG!!! Ő tényleg állat a javából. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Az én kedvencem Boga. Már az idegesítő hangját is imádom, plusz, hogy a sorsa összekeveredik a Jedik sorsával a 66-os parancs kapcsán, az olyan szomorú. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én is Bujára tettem, meglátjuk. Bárki nyerhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Nute Gunray írta: BUJAFÉREG!!! Ő tényleg állat a javából. Fina nyam-nyam reggelire. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Mivel én macskás ember vagyok, naná, hogy Nexu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 9. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB ÁLLAT I. helyezett: BOGA 435 II. helyezett: RANCOR 413 III. helyezett: ACKLAY 381 4 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Az Episode 3-nak ezzel megvan a 2. elsősége a Coruscant-i csata után. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam a porgok nyertek, lehet őket dédelgetni, mint házikedvencet, de közben jól átsütve is finomak... állítólag 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Eddig az ST-nek nem sok babér terem. Idő kell neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. (szerkesztve) Csőrike megérdemelte. A Rancor is érthető. Ki ne szeretne egy szörnyet, amit a gonosz Jedi elpusztított, miközben ő csak vacsorázni akart. Én is megsírattam. (Nem.) Na de az a szteroidokon nevelt imádkozó sáska? Na jó, ő is érthető, ahogy Kenobi feje is, amikor metéltet csinált belőle. Szerkesztve: 2021. December 18. - Dzséjt 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Wilde írta: közben jól átsütve is finomak... állítólag Volna szíved megenni őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.