Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Donát írta: AF2: Legjobb női szereplő Pernilla August (Shmi Skywalker, Ep1-2) 7 Natalie Portman (Padmé Amidala, Ep1-3) 131 Amy Allen (Aayla Secura, Ep2-3) 8 Shelagh Fraser (Beru néni, Ep4) 3 Carrie Fisher (Leia Organa, E4-6) 166 Caroline Blakiston (Mon Mothma, Ep6) 1 AF1: 1. Natalie Portman (Padmé Amidala, EP1-3) 203 2. Carrie Fisher (Leia Organa, EP4-6) 196 3. Pernilla August (Shmi Skywalker, EP1-2) 143 4. Shelagh Fraser (Beru néni, EP4) 107 5. Amy Allen (Aayla Secura, EP2-3) 95 6. Caroline Blakiston (Mon Mothma, EP6) 75 Carrie-t egyértelműen felhozta az ST. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ewan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2 perccel korábban, Nute Gunray írta: Mindhárom OT-főszereplő nálam a ST-ben "ért be". Nálam is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. McGregor de itt Hamill és Ford vastagon beleszólhat! Driver is zseniális, de ő még túl friss, mint Gusztáv bácsikám. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Remélem "high ground" lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez a kategória addig volt izzasztó, amíg meg nem láttam Adam Driver nevét. Aztán Hamill (hála az ep8-nak) és végül Christensen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. (szerkesztve) Ez ismét egy kategória, amiben változott a véleményem az ST hatására. Első Adam Driver, második Ewan McGregor, harmadik Hayden Christensen, vagyis Mark Hamill. Szerkesztve: 2021. December 18. - Pildi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Itt mos top5-öt fogok közölni kivételesen. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 16. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ (SZÍNÉSZ) I. helyezett: EWAN MCGREGOR (OBI-WAN KENOBI) 536 II. helyezett: HARRISON FORD (HAN SOLO) 427 III. helyezett: LIAM NEESON (QUI-GON JINN) 414 IV. helyezett: ADAM DRIVER (BEN SOLO / KYLO REN) 402 V. helyezett: MARK HAMILL (LUKE SKYWALKER) 397 1 1 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Huhhh! Akkor voltak izgalmak!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Itt nálam Ewan nyert. Driver 2., Haydent pedig harmadikként intettem le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez volt az egyik jelentős változás amit a ST hozott az AF2-höz képest nálam ugyanis Adam Driver nyert. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: Huhhh! Akkor voltak izgalmak!! Az első hely nem volt kérdéses. Mögötte viszont annál inkább voltak izgalmak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nem vitatom el McGregor érdemeit, még ha nálam csak az ötödik helyre is futotta tőle (Neeson még beelőzte). De tartom, hogy a legjobb dolog, ami a Star Warsszal történt a 2010-es években, az Adam Driver. 5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Driver szerintem jobb, mint bárki más. De Ewan győzelmének is örülök. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Neeson harmadik helye meglepetés. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Obi-Wan! Már írtam a topikjában, de csak megerősíteni tudom: a sorozata akkora esemény lesz, mint egy mozifilm. Vagy még nagyobb. A jövő év legnagyobb durranása lesz! Adam nagyon jól szerepelt! Megelőzni Hamillt azért nem piskóta! 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Liam helyezése meglepetés számomra is. De mindenképpen pozitívum. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Margóra: ebben a nagy izgalomban kedvet kaptam egy Star Wars film megnézésére. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: Obi-Wan! Már írtam a topikjában, de csak megerősíteni tudom: a sorozata akkora esemény lesz, mint egy mozifilm. Vagy még nagyobb. A jövő év legnagyobb durranása lesz! Adam nagyon jól szerepelt! Megelőzni Hamillt azért nem piskóta! Pont ezt akartam megmutatni a top5-tel. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A következő lesz az első epizód specifikus kategória, a LEGJOBB POSZTER. A jelöltek értelemszerűen az epizódok poszterei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerintem a legközelebbi Aranyfénykardon már TOP3-as is lehet Adam. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Donát írta: A következő lesz az első epizód specifikus kategória, a LEGJOBB POSZTER. A jelöltek értelemszerűen az epizódok poszterei. Na itt az OT szerintem labdába se rúghat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ezúttal a TOP4-et fogom közölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Poszeterek téren is a ST nyert nálam, a TLJ ebből a szempontból a kedvencem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam a poszter sorrend: TFA, TESB, TROS, TLJ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Bevallom, ezt a kategóriát nem igazán vettem komolyan. A poszterek sosem érdekeltek túlságosan, alapvetően egyik sem fogott meg korábban, szóval elég random lett. Az ep8-at tettem első helyre, mert tetszik a sísiklók húzta vonalak, de ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Az EP1 poszterre szavaztam, hatalmas nosztalgiahullámot szabadít fel bennem, nekem ez volt az első SW, amit moziban láttam 9 évesen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Wilde írta: Poszeterek téren is a ST nyert nálam, a TLJ ebből a szempontból a kedvencem. Nálam is az lett az első! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. No itt vagyok hát vannak meglepetések 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.