Hozzászólás ideje: 2019. Május 16.6 éve Mondjuk már egy ideje nem annyira követem a műfajt, de nagyon régen hallottam ilyen jól megírt rap számot ennyi különböző utalással:
Hozzászólás ideje: 2019. Május 16.6 éve 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Te ezt érted? Nem tudom pontosan mire gondolsz, ahhoz, hogy minden utalás meglegyen kell egy kis rálátás a szcénára (sok rímnek a csattanója elsőre nekem sem volt meg), de vannak nagyon részletes breakdownok róla, például ez:
Hozzászólás ideje: 2019. Május 16.6 éve Szerző Arra, hogy számomra kivehetetlen a szöveg amit "énekel".
Hozzászólás ideje: 2019. Június 11.6 éve Ma új szám, holnap pedig koncert. Remélem benne lesz a setlist-ben.
Hozzászólás ideje: 2019. Június 12.6 éve Ezek még léteznek? Vagy 15 éve ment egy jó számuk az I hope you die.
Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 17.5 éve Már jó pár napja láttam a filmet, de ezt még mindig szívesen meghallgatom:
Hozzászólás ideje: 2019. Október 20.5 éve Mostanában nagyon rákaptam a Gloryhammer zenéire. Be is vallom, jól is esett a váltás, a megszokott Sabaton Powerwolf Tankcsapda háromszögtől. Be is dobok ide egy zenét, hátha más is hallgatja, vagy hozzám hasonlóan rákap:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.