Hozzászólás ideje: 2021. November 13.3 éve Szerző Azért Csepregit blokkoltam volna....sajnos 1981-ben csak hét éves voltam, de akkor is.
Hozzászólás ideje: 2021. November 14.3 éve Szerző Büszke vagyok, hogy az egyik legnagyobb magyar dalszerző barátjának mondhatom magam! A könnyed művei is bejönnek, mint pl. az alábbi.
Hozzászólás ideje: 2021. November 14.3 éve Most nézem, milyen Beatles-es fazonúak a srácok ezen a képen.
Hozzászólás ideje: 2021. November 15.3 éve KIjött még a nyáron ez a Sabaton szám, melyet csak a napokban találtam meg a youtbe-on. Az ismeretlenebb számaik közé tartozik, de nagyon jó, csak úgy mint a többi.
Hozzászólás ideje: 2021. November 27.3 éve Szerző Mr. Lová! Szerkesztve: 2021. November 27.3 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2021. November 28.3 éve 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mr. Lová! Itt van még egy Mr. :
Hozzászólás ideje: 2021. December 30.3 éve Miután megláttam hogy mi a TBoBF első epizódjának a címe, egyből ez a dal kezdett csengeni a fülemben
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.