Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25.15 éve http://www.lyricsdownload.com/david-sevill...tor-lyrics.html Ennek van egy csomó változata, de az "eredeti" az kié? Vadászgatom már egy ideje de csak az Alvin -os verziókba futok.....
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Avatar Panasonic reklám alatt ez ment, remélem a filmben is felcsendül
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Avatar Panasonic reklám alatt ez ment, remélem a filmben is felcsendül Szép.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 9.15 éve Sebestyén Márta: Eddig vendég Muzsikás: Somogyi ugrós és dudálás
Hozzászólás ideje: 2009. Október 10.15 éve Immediate music Újabban már a Winamppal sem tudom beállítani, hogy mappát játsszon le Pedig ugyanez a verzió nemrég még tudott!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 10.15 éve Rákattintok aztán nem csinál semmit. A lejátszás/mappa lejátszása esetén sem csinál semmit, nézhetem az üres playlist-et. Az add file -ban meg, ha merészelek egyszerre kettőt kijelölni, lefagy. Pár napja még jó volt....
Hozzászólás ideje: 2009. Október 10.15 éve Tudom h off, bocs. DE ezt most leírom. A NYÜVES VISTA NEM KÉPES MÉG EZT SEM KITÖRÖLNI. Megmaradt néhány fájl a "plugin' mappában, meg egy Elevator.exe nevű.... amúgy még a parancsikonokat sem törölte ki (asztal, startmenü....) úgyhogy nem tetszik. Újratelepítés után úgy tesz mint aki működik, azért a telepedőprogramot nem rakom messzire el. ON: Immediate music
Hozzászólás ideje: 2009. Október 17.15 éve Az egyetlen szám amit a TéeF2 albumjáról hajlandó vagyok hallgatgatni.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 17.15 éve Szerző Az egyetlen szám amit a TéeF2 albumjáról hajlandó vagyok hallgatgatni.Pedig ez is sz*r.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 18.15 éve Szerző Nem sz*r, hanem egyeseknek nem tetszik, ez nem ugyanaz Nekem sz*r, és nem is általánosítottam.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.