Hozzászólás ideje: 2010. November 26.14 éve Köszi szépen!!!! Anno nagyon szerettem ezeket, és ötletem sem volt, hol keressem. A Coco Jumbo -t kivéve. Most előállt a bőség zavara, így hirtelen. Hadd tegyek a listához még egyet: Szerkesztve: 2010. November 26.14 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2010. November 28.14 éve Ennél gyönyörübb számot rég hallottam, főleg most aktuális egy családi tragédia kellős közepén.(((((((((( Szerkesztve: 2010. November 28.14 éve - Frenkie
Hozzászólás ideje: 2010. November 28.14 éve Ennél gyönyörübb számot rég hallottam, főleg most aktuális egy családi tragédia kellős közepén.((((((((((Mondtuk, hogy jó az Ákos
Hozzászólás ideje: 2010. December 2.14 éve Mondtuk, hogy jó az Ákos Most vettem észre. Természetesen Ákos továbbra sem a kedvenvem sőt, de ez a szám nagyon jó. Meghallgattam az albumot is, de a többi nem jön be.
Hozzászólás ideje: 2010. December 5.14 éve Fülbemászó dallama van Egy éve játszottam vele, de még mindig megy a fejemben, ha meglátom leírva, hogy Heroes... Akkoriban nagy BF-es voltam, meg is vettem a BFBC2-t, a szuper BF2, és emiatt a videó miatt: Nagyon király, de már megbántam, hogy megvettem...
Hozzászólás ideje: 2010. December 5.14 éve Ez a sor most nagyon igaz: 'Cause sometimes you feel tired, feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.
Hozzászólás ideje: 2010. December 5.14 éve kudar: Hát tekintve, hogy 260 millió dollárba került, ez valahogy alap Hóembernek se keze se lába Szerkesztve: 2010. December 5.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. December 5.14 éve Hát az hogy ennyiért csinálták, még nem jelenti hogy jó is lesz, csak kéééne lennie. Szerencsére ez lett is.
Hozzászólás ideje: 2010. December 5.14 éve A film is nagyon szép és jó volt! Ez a fajta zene egyébként is nagyon bejön, s mivel a filmet is kinéztem már az ünnepekre, így duplán örülök. Hóembernek se keze se lába Nem gondoltam volna, hogy még itt is ezt fogom hallani. Ovisoknál, kisiskolásoknál örök darab.
Hozzászólás ideje: 2010. December 6.14 éve Lekaptam a Spartacus Blood and Sand OST-ját. Sajna csak Mp3-ban van még fent. De így is hallgatható
Hozzászólás ideje: 2010. December 7.14 éve De így is hallgatható Ha nem lenne az akkor például én se bírtam volna meghallgatni még októberben. Kár volt arra a flancos FLAC-ra várnod.
Hozzászólás ideje: 2010. December 7.14 éve Ha nem lenne az akkor például én se bírtam volna meghallgatni még októberben. Kár volt arra a flancos FLAC-ra várnod. Azok a piszok igényeim
Hozzászólás ideje: 2010. December 8.14 éve Ez egy nagyon szép szám: Megnéztem volna velük egy duettet:
Hozzászólás ideje: 2010. December 13.14 éve Josehp Gordon Lewitt a komoly énekes gitáros http://www.youtube.com/watch?v=x6zMwGkY7z4
Hozzászólás ideje: 2010. December 13.14 éve Ez tényleg nagyon komoly. A két romamázós rész rommá alázós.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.