Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Hozzászólás ideje: 2010. November 26. (szerkesztve) Köszi szépen!!!! Anno nagyon szerettem ezeket, és ötletem sem volt, hol keressem. A Coco Jumbo -t kivéve. Most előállt a bőség zavara, így hirtelen. Hadd tegyek a listához még egyet: Szerkesztve: 2010. November 26. - Darth Krande Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Hozzászólás ideje: 2010. November 28. (szerkesztve) Ennél gyönyörübb számot rég hallottam, főleg most aktuális egy családi tragédia kellős közepén.(((((((((( Szerkesztve: 2010. November 28. - Frenkie Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Ennél gyönyörübb számot rég hallottam, főleg most aktuális egy családi tragédia kellős közepén.((((((((((Mondtuk, hogy jó az Ákos Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Mondtuk, hogy jó az Ákos Most vettem észre. Természetesen Ákos továbbra sem a kedvenvem sőt, de ez a szám nagyon jó. Meghallgattam az albumot is, de a többi nem jön be. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 2. Hozzászólás ideje: 2010. December 2. (szerkesztve) Szerkesztve: 2010. December 3. - Ody Mandrell Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Fülbemászó dallama van Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Fülbemászó dallama van Egy éve játszottam vele, de még mindig megy a fejemben, ha meglátom leírva, hogy Heroes... Akkoriban nagy BF-es voltam, meg is vettem a BFBC2-t, a szuper BF2, és emiatt a videó miatt: Nagyon király, de már megbántam, hogy megvettem... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Ez a sor most nagyon igaz: 'Cause sometimes you feel tired, feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Örök kedvencem: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hozzászólás ideje: 2010. December 5. A film is nagyon szép és jó volt! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hozzászólás ideje: 2010. December 5. (szerkesztve) kudar: Hát tekintve, hogy 260 millió dollárba került, ez valahogy alap Hóembernek se keze se lába Szerkesztve: 2010. December 5. - Darth_Phobos Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hát az hogy ennyiért csinálták, még nem jelenti hogy jó is lesz, csak kéééne lennie. Szerencsére ez lett is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Hozzászólás ideje: 2010. December 5. A film is nagyon szép és jó volt! Ez a fajta zene egyébként is nagyon bejön, s mivel a filmet is kinéztem már az ünnepekre, így duplán örülök. Hóembernek se keze se lába Nem gondoltam volna, hogy még itt is ezt fogom hallani. Ovisoknál, kisiskolásoknál örök darab. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Hozzászólás ideje: 2010. December 6. Lekaptam a Spartacus Blood and Sand OST-ját. Sajna csak Mp3-ban van még fent. De így is hallgatható Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Hozzászólás ideje: 2010. December 7. De így is hallgatható Ha nem lenne az akkor például én se bírtam volna meghallgatni még októberben. Kár volt arra a flancos FLAC-ra várnod. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Ha nem lenne az akkor például én se bírtam volna meghallgatni még októberben. Kár volt arra a flancos FLAC-ra várnod. Azok a piszok igényeim Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Ez egy nagyon szép szám: Megnéztem volna velük egy duettet: Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Rog ez nagyon jó szám! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ahogy mondod (vagyis pötyógöd). Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Josehp Gordon Lewitt a komoly énekes gitáros http://www.youtube.com/watch?v=x6zMwGkY7z4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ez tényleg nagyon komoly. A két romamázós rész rommá alázós. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. http://www.youtube.com/watch?v=uggsM7Sys2Y Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Én a vivát halgatom ,ott legalább új számok mennek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.