Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. ICED EARTH - 2014.02.05 BP, Club 202 Koncertbeszámoló itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t27p9-elmenybeszamolo-topic#1668 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Húúú régen nagyon szerettem őket, de mostanában nem hallgattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Húúú régen nagyon szerettem őket, de mostanában nem hallgattam. Pedig jók még mindig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 9. De jó lenne, ha már nyár lenne... (nem szeretem így a telet, hogy nincs hó) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Vajon koncerten is ilyen jók? Márciusban megtudom. http://www.youtube.com/watch?v=0DOOFK9xLqQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 14. Vajon koncerten is ilyen jók? Márciusban megtudom. Első pillanatban azt hittem, találkozunk, de a Te koncerted 03.15-én lesz, az enyém meg 03.14-én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Guardians of the Galaxy trailer zenéjét hallgatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Imádom ezt a számot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Guardians of the Galaxy trailer zenéjét hallgatom Félig-meddig. Itt van amit a trélerhez elővettek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. all he kept saying was... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 24. http://www.youtube.com/watch?v=KtQb2axKpuw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Május 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 8. http://www.youtube.com/watch?v=DsgWfAilIEM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 15. WITHIN TEMPTATION - 2014.03.14 BP, PECSA Koncertbeszámoló itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t27p15-elmenybeszamolo-topic Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. (szerkesztve) Megint beragadt a play gomb a fejemben... ezúttal emiatt: Szerkesztve: 2014. Március 20. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Természetesen ezt. Ma mi mást is lehetne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 5. (szerkesztve) Közben hangolódok az új évadra Szerkesztve: 2014. Április 5. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 6. De baromi furcsa a Trónok Harcás Sansa Starkot énekelni látni egy pop dalban, és épp a Trónok Harca a téma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Ha Shakira fele olyan jól tud basszusgitározni, mint amennyire szép, akkor már megvagyunk! Nagyon jó lett az új album, ebből pedig jobban tetszik a spanyol verzió, mint az agyonszexualizált Rihannás koprodukció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. (szerkesztve) Ez se rossz szám Egy kis nosztalgia http://www.youtube.com/watch?v=tMgmYutL9W0 Szerkesztve: 2014. Április 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 13. Mellesleg a szám se rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Szinte egész délután '70-es '80-as évekbeli német pop zenéket hallgattam. Amilyen eszetlen gázak a klippjeik annyira jók a számok Most épp ez pörög a háttérben: Boney M. - Sunny http://www.youtube.com/watch?v=S-u6qdeaPoE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Ez hihetetlen, én meg a Rasputint hallgatom a Boney M-től Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. (szerkesztve) Innen indult ki a Disco! A BoneyM történelmet írt ezzel. Bár az énekes gyerek sose énekelt igazából, a hangját egy másik fickó kölcsönözte. Csak a mozgása miatt tartották, ami valljuk meg, egész jó volt. Nekem az alábbi a kedvenc számom tőlük. A nagybátyám még szalagos magnón hallgatta 30 évvel ezelőtt. http://www.youtube.com/watch?v=RW65T5SjFeA Szerkesztve: 2014. Április 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. A Rasputin nálam is ment délután viszont a One way ticket majdnem kimaradt, pedig úristen ez is mekkora zene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.