M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Depeche albumot sose unok meg. Sőt egyre jobb. Kíváncsi vagyok, bekerülnek-e a fémhalak társaságába. Hall of Fame! Tök érdekes, hogy a WTR 12" remixek mennyivel jobbak, mint a maxi cd-n levők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. (szerkesztve) Azokat már rég hallottam, ideje frissíteni. Most a Cover Me maxi az aktuális. Szerkesztve: 2017. Október 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) A Stranger Things (második szezonjának) egyik zenei fénypontja. Szerkesztve: 2018. Február 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Régi szám, de ebben a köntösben még jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Akusztikuson se nyomja rosszul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Idén Linkin Parkon voltam a VOLT-on, jövőre Limp Bizkitre megyek! Már várom nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Mivel most az új film kapcsán a Jedi Step mellett leginkább ez a két téma motoszkál a fejemben, kíváncsi voltam, van-e belőlük metálos verzió. És rá kellett döbbennem, hogy van. Nem is akármilyen. Aki szereti a Star Wars filmzenét és a metál stílust, annak kötelező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Luke Skywalker - Tosche Station Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 21. Ezt most hallottam életemben először, de egyből beleszerettem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 31. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Szinte lamaradtam a DM mellett a másik nagy kedvencem "új" (immár tavalyi) albmáról. Most pótlom. Első hallgatásra a 7. track a Red flag Day tetszett legjobban. Nagyon jútús! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Január 28. (szerkesztve) Egyébként a metálzene a számomra oly kedves stílus - ezért is gitározok. Amúgy nyitott vagyok, rengeteg más műfajból stílusból van kedvencem. Többek között ez is: Szerkesztve: 2018. Január 28. - RacerX 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. És megismerhettem napjaink With or without you-ját is. Imádom. Nagyon szép szám: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Ki az, aki szereti a zongorát? Elsősorban nekik ajánlom: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 23. Remélem ők mennek majd Lisszabonba. A kezdetek óta hallgatom őket, de eddig nem is tudtam, hogy indultak a Dalban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 24. (szerkesztve) Szerencsére a srácok jutottak ki!! Első alkalom volt, hogy ilyen műsorban sms-t küldtem, de rájuk dobtam párat. Szerkesztve: 2018. Február 24. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 24. (szerkesztve) Szerkesztve: 2018. Március 24. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 25. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.