Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Milyen osztályzatot adnál az első epizódnak? 46 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál az első epizódnak?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyetértek.Bámulatos, hogy Obi-Wan mennyire megérzi a jövőben történő eseményeket.Gondolom amikor mondja, hogy a probléma nem itt van és nem most, akkor megérez valamennyit az EP 3 idején történő eseményekből.Persze nem pontosan.

Hozzászólás ideje:

Igen, az egész film úgy kezdődik, hogy elárulják, valami nincsen rendben, viszont ebből a valamiből alig látunk valamicskét.

A film másságára, amiért ilyen színes, látványos és néhol együgyü (Jar Jar) én mindig azt mondom, hogy ha a Köztársaság ugyan olyan kopott, szürke és nyomott lenne, mint a Birodalom a Lázadók harcát tette volna értelmetlenné Lucas, akik ugye egy jobb világért harcoltak. Tehát nem kezdhette teszem azt az ep2-nél, mert ott már érezhetően közelebb álltak a Birodalomhoz. Be kellett mutatni, miért harcolnak a Köztársaságért a Lázadók, okot kellett ennek is adni. Szerintem ez nagyon jól sikerült az ep1-ben, Naboo szinte édeni hely, Coruscant is pompában tündököl még és Tatooine sem tűnik annyira nyomortelepnek, mint az ep4-ben példáúl (bár kétség kívül, nem az a Köztársaság legszebb világa, de még a szegényeknek is jobb volt akkor).

Hozzászólás ideje:

Emlékszem, annak idején a film előtt, de még utána is jó néhány ismerősöm kérdezte, hogy miért Baljós árnyak a film címe. Ezt sokan nem értették (én meg őket ezért,de ezt hagyjuk). Szerintem a filmből kiderül még akkor is, ha valaki nem ismerti a Sagát, és csak ezt a részt látta addig.

Hozzászólás ideje:
Egyetértek.Bámulatos, hogy Obi-Wan mennyire megérzi a jövőben történő eseményeket.Gondolom amikor mondja, hogy a probléma nem itt van és nem most, akkor megérez valamennyit az EP 3 idején történő eseményekből.Persze nem pontosan.

No igen. Ez tipikusan olyan megszólalás, hogy ha az embernek fülébe (eszébe) jut, kedve támad egyszuszra megnézni mind a hat filmet:)

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Ezért bünti lesz Miss Karrde :)

Ajaj, elfeneklés, vagy valami egyéni módszer? :P

De a többire ötöst adtam, kár, hogy nincs csillagos, mert az epIII azt kapna, hogy egy picit kiemeljem a kedvenc részt.

Hozzászólás ideje:

Az a baj, hogy mindegyik rész kiváló, de pl az ep2 a kedvencem, tehát az kiválóbb a kiválóaknál, viszont az ep3-at tartom a legjobb résznek, tehát az még kiválóbb, mint a kiválók közül kiváló, így gondban vagyok minden részbeli szavazásnál... hm... azt hiszem ez most 5-öst kap, mert mégis csak ezzel lettem rajongó.

Hozzászólás ideje:

Ide 4. Igazából ezt magamnak adom. Bár sok dolog miatt Dath Maul miatt pl felejthetetlen élmény volt, nosztalgikus érzéseim megakadályoztak abban, hogy a Birodalom visszavággal egy szintre tegyem.

Hozzászólás ideje:

Ha egytől ezerig lehetne szavazni, akkor lehet, hogy lenne differencia a szavazataimban, de 5-ből semmiképp sem fogok négyest adni egyetlen SW filmnek sem :oops:

Túlságosan nagy élményt jelentenek, ráadásul egyetlen SW film nélkül se müködne igazán jól a másik öt és mivel egymást erősitve adnak egy teljes egészet, igy mindenhova jár az 5-ös. :)

Egyébként a Baljós Árnyak nálam mostmár jóideje stabilan tartja magát a 3. helyen a Sithek és a Birodalom után. Ezaz egyik legkiegyensúlyozottabb rész és pontosan olyan hosszú, amilyennek lennie kell. Semmiféle hiányérzet nem fog el a nézése közben.

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
Én 10-es adtam volna az összesre. :oops:

Nálam lett volna kilences is, ez a rész :) Csak azt tudnám, hogy miért :) Mert vannak ám olyan jelenetei, hogy csak na :)

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem igazán voltam benne biztos, hogy hova írjam, így ide rakom.

Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de nekem feltűnt tegnap egy érdekes képi megoldás (ha annak lehet egyáltalán nevezni). Amikor Sidious és Maul beszélgetnek Coruscanton, Sidious arcát az egyik oldaláról láthatjuk. Mikor Qui-Gon temetésén mutatják, mint főkancellárt, vagyis Palpatine-t, akkor is oldalról látjuk az arcát, de a másikról! Egy ember két arca :) Szó szerint és képletesen is.

Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Én is szavaztam, méghozzá egy 4-est. Az a mínusz egy pont abból származik, hogy nem tetszettek Amidala ruhái...csak a végén az a kis fehér ruci... :D

Nos, azért kapott ilyen "magas" pontszámot, mert ez volt az első film, amit láttam. (Azt is az RTL klubon :D ) Talán ebben a filmben tetszik legjobban a fénykardcsata. A legjobb rész ez a csata, zene szempontjából is...KORRAAAAAAH...RATAMAAAAAAH :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.