Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Össze kéne már számolnunk hogy hányan nézzük innen Spartáékat. Akár pártot is alakíthatnánk. A neve lehetne például SpaNéP: Spartacus(-)Nézők Pártja. :lol:

Hozzászólás ideje:

Ne idézz hülyeségeket, és akkor nem fogok. ;) Attól, hogy valaki írt valamit, attól neked még nem kell szándékosan elcseszned mások szórakozását azzal, hogy képtelen vagy kettőt kattintani. Használd a spoiler gombot, arra van. Téma lezárva!

Mondja ezt az aki többek között elspoilerezte az Álomháborút. :P
Hozzászólás ideje:

Még én is agyaltam azon, hogy mégis megnézem, mit eszik a nép ezen a sorozaton, de ennyi duma után elment a kedvem tőle (túl sok már az infó, szóval oda a 'lepetés). Mondjuk egy moderátornak felszólítani egy másikat a spoiler gomb használatára enyhén szólva is ciki az utóbbira.

Nem mellékesen a könyvek topikban sem ártana valami hasonló, mert még ki se nyitottam a Bane-könyvet, de már jó pár dolgot tudok belőle, amit nem kellett volna.

Csak nem akarok én szólni a jónépre ilyen "apróságok" miatt.

Hozzászólás ideje:

Na persze, marha érdekes mód pont most agyaltál, pont amikor megint van egy támadható felület, mi? :S

A könyves dologgal igazad van, kivégzésükről gondoskodom :P

Hozzászólás ideje:

Ha poén lenne, de annyira nyilvánvaló csak, mint, hogy a Spartacus a Római Birodalomban játszódik. ;)

Nekem nem nyilvánvaló. ;)

Spartacus a Római Birodalomban??? Na ne! :D Eztet nem tudtam. :P:D

Hozzászólás ideje:

Bár ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a Római Köztársaságban játszódik :glasses::D

Na ez most egy újabb kontextusba emeli az egészet. Nézhetem előröl. :D :D :D
Hozzászólás ideje:

Szerintem kár ebből egy újabb vitát generálni. Legközelebb jobban odafigyelünk a spoiler gomb használatára. ;)

Nem, ez nem maradhat megtorlatlanul! Ser Ilyn, hozd el nekem a fejét!

Hozzászólás ideje:

Jaja, olyasmi. De szóba kerülnek a lengyelek, görögök, ukránok.... Jó kis nyomozós sztori. :)

Vége van már?

Hozzászólás ideje:

A sorozatjunkie szavazáson is benne volt a TOP10ben az emberek szerint. Bár én még nem próbáltam be.

Hozzászólás ideje:

A zene alapján ez az egyik rész cold openingje lesz. :D

várós nagyon!

Obi1, ugye tudod milyen nap van ma? :)

Ja és ma vége a GoTnak :( Este írok róla! :)

Hozzászólás ideje:

GoT: A jó életbe, azt hiszem ezzel a résszel mindent megalapoztak egy iszonyú ütős 2. évadhoz! :)

Nem győzöm mondani, hogy halál a lenisterekre. Most minden megvan hozzá. Vesztésre állnak, szal remélem Rob bemasíroz Királyvárba és lecsap pár fejet. Drogot sajnálom nagyon mert iszonyúan bírtam a karakterét. Jó páros voltak a sárknylánnyal, de hát így a vége meg aztán...uhh mekkorát ütött. Vajon mennyi idő mire felnő egy sárkány? és három? :D Hát lesz itt nemulass. Mert bírom a targarian lányt, de végülis ha neki szurkolok akkor az őrült király mellé állok, szal hamarosan ő is ellensége lehet az északiaknak. A falnál meg, jujj, hát kíváncsi vagyok mi vár a túloldalon rájuk. Vagy hogy él e még, bár nem hinném, Ned testvére.

Mikor is jön már a 2. évad? :D

Hozzászólás ideje:

Kudar, Got

Én is csípem Danit. Szerintem én azzal fejezném be, hogy királynő lesz belőle :D Attól még, hogy az őrült király unokája, lehet belőle jó uralkodó :) Arra tippelek, hogy Ned tesója még él a falon túl. De ez csak tipp.

Hozzászólás ideje:

Trónok harca

Azt a jó **** *******, hogy lehet így befejezni egy évadot? :D Megaszuper volt az egész évad, de a végére elvártam volna néhány gyakást. :D Érzésem szerint túl sok karaktert akarnak megmozgatni és az akció lemarad. Mondjuk ez függ a történettől is, de akkor ne tíz részt adjanak egy évadba hanem....Nah mindegy, állat volt az egész. Jöhet a folytatás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.