Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Mit szóltál hozzá hogy....? Ugye tudod mire kérdezek rá? Engem sokkolt. Engemet is mert főleg az egyik kedvenc karakterem....volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Rossz hír: a Chuck 5. évadának kezdését eltolták egy héttel, így csak október 28-án láthatjuk újra kedvenc szuperkémünket. Fenébe, pedig még 21 se most lett volna. Van valami különösebb oka? Castle 4/2 aranyos volt Fringe 4/2 is jó volt Mondjuk nem sok extrát találtam benne azon kívül, hogy valakik kitörölhetetlen nyomot hagynak bennünk. Azt várom, hogy Peter Oliviánál is be fog jelentkezni hamarosan, csak ő nem kap úgy frászt, mint Walter. Érdekes volt látni együtt dolgozni a két Oliviát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Engemet is mert főleg az egyik kedvenc karakterem....volt. Főleg úgy hogy kiderült először hogy ok a srác, aztán mégsem mert benne volt olyanokban ami már nem fér bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. (szerkesztve) Doctor Who 5. évad szinkronja is olyan "fantasztikus" lesz mint az eddigiek Rövid jelenetet láttam, de ennyi elég is volt belőle. Hé, én imádtam az eddigi szinkronokat, és várom rettenetesen a mostanit is. már csak pár nap...ááááá!!! Mellesleg sztem nem is lett rossz. ^^ http://hu.axnscifi.com/videos/doctor-who Szerkesztve: 2011. Október 1. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Főleg úgy hogy kiderült először hogy ok a srác, aztán mégsem mert benne volt olyanokban ami már nem fér bele. Pontosan. Totálisan sokkhatást idéztek vele elő. Fringe Marha jó volt. Nagyon jól feszengették a különböző dimenziók különbségét ami az emberek cselekedetei okozhatnak. Ezen meg szakadtam: -Kennedy, kérem segítsen. -Lincoln. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. (szerkesztve) Hé, én imádtam az eddigi szinkronokat, és várom rettenetesen a mostanit is. már csak pár nap...ááááá!!! Mellesleg sztem nem is lett rossz. ^^ http://hu.axnscifi.com/videos/doctor-who Már ebbe a rövid videóba fordítási hibák és elég nagy pontatlanságok vannak. A Doktor sose nevezi úgy Amelia Pondot, hogy kicsi. Nagyon nagy hiba! Ráadásul halrudacskát eszik tejsodóval és nem pudinggal. Szintén nagy hiba! Szerintem a Doctor Who egy olyan sorozat, amit eredeti nyelven érdemes nézni. A "fantasztikus" fordítás után elveszik a lényeg. Wibbly Wobbly, Timey Wimey. Szerkesztve: 2011. Október 1. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Nagyon jó volt a mostani Fringe, a vége különösen ütött! Sky felvetésére reagálva: Nem csak Broyles életben maradása volt a különbség, de pl. BOliviának sem született gyereke odaát, és még mindig Frankkel van. Mondjuk én azt vártam volna, hogy Charlie az eredeti síkon visszakerül, de mivel az alter univerzumban is épp "szabin" van, vagy hol, ezért gondolom egy időre kiírták mindenhonnan. Egyébként feltűnt a kalapos fickó a háttérben, miközen Liv meg Broyles beszélgettek a kitörölhetetlen emlékekről a végén? Nagyon frankó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Ráadásul halrudacskát eszik tejsodóval és nem pudinggal. Szintén nagy hiba! Igen, nagybátyám is ezt mondta. Hát én kíváncsi leszek, és mivel nem tudom az ilyeneket, nem fog zavarni De remélem dualban teszik fel felirattal és akkor megnézem mind2 verzióban. Már csak 3 nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Ezen meg szakadtam: -Kennedy, kérem segítsen. -Lincoln. Ezen én is nagyon jót mulattam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Fringenél még érdekes volt, hogy az alter Broyles élt, míg az itteni Charlieról nem tudunk semmit. És vajon Nina Sharp karjával mi lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Az scr-es Dexi 6x1 feliratára várók figyelmébe: http://hosszupuskasub.com/download.php?file=0029729.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Köszi Rog! Talán ma sort kerítek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Szívesen! Én is tervezem hogy még ma az eheti Frindzs után megnézem vele. Hadd tisztuljanak a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Fringenél még érdekes volt, hogy az alter Broyles élt, míg az itteni Charlieról nem tudunk semmit. És vajon Nina Sharp karjával mi lehet? Még az se biztos, hogy a Massive Dynamic létezik egyáltalán ebben az új kavarodásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Az scr-es Dexi 6x1 feliratára várók figyelmébe: http://hosszupuskasub.com/download.php?file=0029729.zip Köszi, Rog, én is megnézem ma. Végre újra van Dexter, már nagyon hiányzott. Én három sorozatot nézek: a TCW-t, Dextert és Chuck-ot (bár heti egy résszel a 2. évadnak sincs vége), és ezek valahogy olyan jól kiegészítik egymást, mert mindegyik teljesen más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Még az se biztos, hogy a Massive Dynamic létezik egyáltalán ebben az új kavarodásban. No és akkor Spock, izé...William Bell is kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Dexter 6/1, érdekesen kezdődik Szóval több felől is támad a vallás, ami a trailerekben központi szerepet kapott. Eddig úgy tűnik, hogy megint kapunk egy jó kis gyilkost őrültségekkel. Hehe.. Quinn milyen ideges már a lánykérés miatt Mellékes megjegyzés, azért enyhén szóval is sz*r a rendőrök melója szempontjából, hogy mobillal folyton lefilmezik őket. Fringe Egy hete már volt szó arról, hogy Peter kétszer is meghalt (Walter utal rá), méghozzá a mi világunkban. Na most valamelyik jégbeszakadáskor történhetett. Márpedig ha így volt, akkor Nina karjának ismét csak oda, mivel a baleset Walter odaútjánál volt. William nem tudott eljönni 1. Peter temetésére, valahol volt, elvileg nem a túloldalon, oda Walter ment először, már a temetés után. Biztosan létezik, de kérdés, hogy a MD-t mikor alapította. Nem emlékszem, hogy időben mikorra esik, de megvan rá az esély, hogy most is létezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Terra Nova Egész jó volt, leszámítva a kissé gagyi Dinókat. BBC természetfilmben jobban néztek ki. Stephen Lang meg hozza a lightos Quaritchot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Dexter 6/1 Kellemesen indul. Ezt a két beteg f*szt már most a kés alatt látom. Nem tudom akkor majd mit fognak szónokolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Klassz az eheti Frindzs. Szegény Wal lassan visszakívánkozik a Szent Kláriba. A következőben már azt se fogja tudni mit beszél. http://www.youtube.com/watch?v=EHGB_bfbzXg Köszi, Rog, én is megnézem ma. Végre újra van Dexter, már nagyon hiányzott. Én három sorozatot nézek: a TCW-t, Dextert és Chuck-ot (bár heti egy résszel a 2. évadnak sincs vége), és ezek valahogy olyan jól kiegészítik egymást, mert mindegyik teljesen más. Szívesen! Én mostanában csak a Dexit és a Frindzset nézem. Később pedig folytatom a Spartacus-t és a Leszakadó Egeket és ezzel a négy sorival le is tudtam a jelenleg futó sorozatok rám eső részét. Dexter 6/1, érdekesen kezdődik Eddig úgy tűnik, hogy megint kapunk egy jó kis gyilkost őrültségekkel. Hehe.. Pluszba pedig ott lesz még Sam bratyó (a bokszos kopasz szemüveges Mos Def) a maga vallási őrültségeivel. Dexter 6/1 Kellemesen indul. Ezt a két beteg f*szt már most a kés alatt látom. Nem tudom akkor majd mit fognak szónokolni. Biztos találnának valami alkalomhoz illő idézetet. Szónoklás után pedig mondhatnák a következőt: - So it's over? - Yes. It's over. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Mind a Supnat és a Fringe is nagyon ott volt ezen a héten!! Nagyon jó kis évadok lesznek ezek, és bár a Fringe kicsit lassabban indul be, így is nagyon élvezetes volt. A Supnat pedig atomállat volt. Már nagyon várom a köv részt. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Jók a Fringe-vidik, a második Astrid dumájával meg poénos is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Terra Nova, jó lesz ez. Tetszik, hangulatos, szimpatikus szereplőkkel, frankó környezettel, dinoszauruszokkal és ahogy elnézem, lesz itt misztikum is. Ha hagyják René Echevariát kibontakozni, akkor frankó kis sorozat fog ebből születni, ahogy anno remek széria lett a Deep Space Nine is. Szerintem a trükkök sem olyan rosszak, sőt, ennél sokkal gázabb trükkök voltak anno a Stargate-ben (egen, az Universe-ben is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. (szerkesztve) Számomra most nagyon örömteli a Fringe, kicsit lost utóérzet, ahogy várom hétről-hétre. Persze a House-t is így szoktam nézni, de az más. Meg ma végre a Clone Wars aktuális évadába is lesz időm belefogni, úgyhogy kicsit feldobnak most a sorozatok. Szerk.: Oldie, Miss Igen, Bell is kérdéses, csak azért gondoltam, hogy nem biztos hogy van Massive Dynamit, mert odaát ugye alapból sem volt (igaz, azért mert, Bell meghalt talán gyerekkorában), viszont eddig az új évadban emlékeim szerint nem láttuk Ninát, így elindítottam egy ilyen spekulációt. Szerkesztve: 2011. Október 3. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Jogos ez a spekuláció. Talán egyszer majd Walter tesz róla említés, már ha találkoztak és nem az ő fejéből pattant ki az összes kísérletezgetés. De ez csak addig kérdéses, míg Peter vissza nem tér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Szerk.: Oldie, Miss Érdekesnek találom a Nina-dolgot, mivel ő már a gyerek Peter halála előtt is Walter ismerőse volt, így egyelőre nem stimmelnek a változások (vagy változtak azok az események is, amelyek a gyerek halála előtt történtek). Ami nem változott, hogy Walter sokáig elmegyógyintézetben volt, mintha ő maradt volna a régi Walter. Persze ezekben nagyon sok a spekuláció, de jó rajta agyalni Még egy érdekesség. Vajon Peter visszatérésével minden visszaáll valahogyan az eltűnése előtti állapotra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Jogos kérdés, és megmondom őszintén: fogalmam sincs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. http://www.youtube.com/watch?v=O1GaXMFMUuY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Jogos kérdés, és megmondom őszintén: fogalmam sincs! Nekem sincs, de automatikusan élünk ezzel a feltételezéssel Majd csak meglátjuk, hogyan is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Tényleg érdekes volt a Dexter, de nem is a történet szempontjából. Kb mint ha más sorozatot néztem volna. Az egész iszonyú sötét hangulatú lett, ami abból a szempontból fura hogy mindig az adta a Dexter velejét, hogy a legbrutálisabb jelenetek is Miami élénk színeiben pompáztak, alatta mexikói zene szólt, és az egésznek volt egy könnyed hangulata. Ezzel szemben az új évadban minden fekete vagy sötét tónusban úszik, a zene vészjósló, Dexter belső monológja nyomottabb és monotonabb mint valaha és az egész paliból meg úgy egészben árad a fáradtság és az öregség érzete (az előző évadban se nézett ki túl jól, érthetően, de itt egészen más a kisugárzása). Ehhez hozzájön persze ez az új brutális gyilkosság(sorozat). Épp tegnap fejeztem be a negyedik évadot újra, és ég és föld a különbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.