Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 19. - 17:23, Darth Riddick írta:

Te... jó... ég!

Ki vagy Doki?

Spoileres tartalom megtekintése

Nagyon össze van rakva a sorozat... a készítők teljes mértékben tudatában vannak annak, hogy mit csinálnak.... és hihetetlen módon tudják fokozni mindezt!

Látom nagyon odalettél a Dokiért :D

Mondjuk nem is csodálkozom, az egyik legjobb sorozat, nem hiába töretlen a sikere már évtizedek óta. Hányadik doktor van a 4. évadban?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Igen, nagyon komoly. A könnyed első évad után (2005-ös "első évad") /ami hozzáteszem szintén zseniális volt/ évadról évadra komolyodott és magasabbra helyezte a lécet a sorozat, amit mindig minden alkalommal csont nélkül megugrott és így tovább... elképesztő. Nem hittem volna, hogy lesznek 'LOST-szintű' epizódok benne, de vannak... és ez elképesztő!

A 4. évadban még a 10. Doktor brillírozik! Zseniális! :D

"Láttam. Olyan, mint a tűz és a jég és a düh ... Olyan, mint az éj és a vihar a Nap szívében ... Ősi és örökkévaló ... Az idő központjában ég ... és ... csodálatos." :D :D

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 19. - 17:53, Darth Riddick írta:

Igen, nagyon komoly. A könnyed első évad után (2005-ös "első évad") /ami hozzáteszem szintén zseniális volt/ évadról évadra komolyodott és magasabbra helyezte a lécet a sorozat, amit mindig minden alkalommal csont nélkül megugrott és így tovább... elképesztő. Nem hittem volna, hogy lesznek 'LOST-szintű' epizódok benne, de vannak... és ez elképesztő!

A 4. évadban még a 10. Doktor brillírozik! Zseniális! :D

"Láttam. Olyan, mint a tűz és a jég és a düh ... Olyan, mint az éj és a vihar a Nap szívében ... Ősi és örökkévaló ... Az idő központjában ég ... és ... csodálatos." :D :D

Ennyi lelkesedés láttán én is elkezdtem tölteni a 4. évadot :) Emlékszem hogy a 3.-at még láttam tv-ben :D

Hozzászólás ideje:

Riddick az a 2 rész ami most jön, eszméletlen durva. Talán még a TWhoz is meghozza a kedved. :D

Mondjuk én itt a végén már nagyon lassan néztem, mert nem akartam, hogy elfogyjon, de látom te nem ezt az elvet vallod. :D

Doki 5x5 OMG!!!

Ja és Karen Gillan ------> :love:

Hozzászólás ideje:

Érdekesen alakulgatnak a dolgok Dexiék háza táján. Nem nevezném a mostanit a szezon legjobbjának de ennek ellenére mégis tetszegetett.

Hozzászólás ideje:

Walking Dead

Szuper kezdete volt a második évadnak. Az első húsz perc alatt lerágtam a körmömet a bokámig. :D Aztán kár, hogy kicsit belassult, de ez benne van a soriba. A hangulat kárpótolt mindent. A trancsirozós részek meg szintúgy. :)

Bomarr, kudar... hagyjatok békén! :):P:D A 4. évad is olyan volt, hogy magam alá durrantottam, erre azt mondjátok az 5. évad MÉG MINDIG tovább fokozza ezt... (csak sajnos David nélkül) ... elképzelésem sincs mi lehet még ennél is jobb.

Most néztem meg az évadzáró duplarészt (már csak a specialok vannak hátra és jöhet az 5. évad)

Elmennek ezek a francba! De komolyan. Én azt mondtam, hogy a LOST-ot semmi sem fogja nálam letaszítani a trónról, és talán így is lesz... de egyre több rész van, ami simán hozza a LOST-epizódok zsenialitását és erősségét, sőt! (Pedig azt hittem, ezt sohasem fogom egyetlen sorozatra sem kimondani.... de bizonyos értelemben JOBB a 'Ki vagy Doki?' ... mint a 'LOST!') - most képzeletbeni sallert adtam saját magamnak ezért a DURVA mondatért! :):P

Király ötlet volt, hogy a két testvér sorozatból is itt voltak a szereplők.

kudar!

Hozzászólás ideje:

Walking dead

Nagyon jó lett a kezdés. Oldie ,megnézted a végén mik lesznek még? Hát pár wtf tuti.

Hozzászólás ideje:

Doctor Who

Ody... mi lesz még itt... te jó ég. Mondjuk úgy, hogy az a dalekos rész (1x06), amit láttál, az a Trabant kategória... és lesznek részek, amik Ferrari vagy Maserati ... sőt Rolls Royce szinten vannak.

Hihetetlen, hogy abból a kis bohókás angol sorozatból, ami az első évadban volt (2005-ös verzió) mára simán világszinvonalú sorozatról beszélhetünk, sőt... világszinvonalú amerikai sorozatokat gyaláz le RÖHÖGVE (a szememben) ez az "angol csoda"! :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 19. - 19:54, Darth Riddick írta:

Ody... mi lesz még itt... te jó ég. Mondjuk úgy, hogy az a dalekos rész (1x06), amit láttál, az a Trabant kategória... és lesznek részek, amik Ferrari vagy Maserati ... sőt Rolls Royce szinten vannak.

Sajnos elég lassan haladok, de azért biztosan. :) Hétvégén nem lesz TCW, szóval majd rálépek a gázra.

Hozzászólás ideje:

Hát Riddicket már kenyérre lehet kenni ezzel a sorival. :D Én nem csodálkozom mondjuk. :)

Nagyon kíváncsi vagyok mit írsz majd a Speciálokat záró duplarészre. :D Na azon is be fogsz halni. :D

Amúgy angolul vagy magyarul nézed tovább? Szerintem válaszd a magyart és akkor legalább lesz kivel kibeszélnem az új részeket. :D

Ody, a Dalekos jó, főleg a vége, de így visszatekintve tényleg csak egy aranyos rész. :)

Bomarr: nem mondanám MÉG hogy jobb az 5. évad így 5 rész után, de tényleg teljesen más. Annyira el tudok vonatkoztatni az előző évadoktól, hogy csak na. Darkosabbak a sztorik, a doki mégis bohókásabb. :D

Sajna a TWDet én most darára tettem, ahogy a Terra Novát és a Dextert is. :(

Hozzászólás ideje:

Ody, Doktor

Dalekok mindörökké! :D WC-pumpa powa! :D

4. évad évadzáró:

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 19. - 20:19, Bomarr írta:

Ody, Doktor

Látszott a dizájnon, hogy ezt elég régen tervezhették. :D Valamiért R2 is eszembe jutott róla. :D

Hozzászólás ideje:

Riddick és mit szóltál a

GERONIMO!!!! :D

kudar

2011. 10. 19. - 21:02, Ody Mandrell írta:

Nagyon jó volt a Dexter!

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 19. - 21:14, Darth Riddick írta:

Riddick:

2011. 10. 19. - 21:22, Donát írta:

Riddick:

Donát (Dexter)

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 19. - 21:14, Darth Riddick írta:

Dexter

Szerkesztve: - Pildi
Hozzászólás ideje:

Terra Nova 1x05: nekem még mindig tetszik. Számomra simán betölti azt az űrt, amit a Stargate hagyott maga után. Kellemes, könnyed epizód volt ez is, ahol a középpontban egy gyerek állt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.