Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Ööö... miért csalódnál? Hm... nem tudom, én ennél a résznél azért csalódtam, mert arra vártam, hogy esetleg Sayid meg Ana-Lucia történetét folytatják, stb, de nem. Én ezért csalódtam ebben a részben, és csak ettől akarlak megóvni. Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Ne is emlísd Ana-Lucia-t...Minden idők legrosszabb karaktere a LOST-ban.Remélem a következő részben az othersek lelövik... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Én se csípem... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Én imádom. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Én imádom. Jellemző Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Most olvastam egy lost fórumon hogy a szereplők egy ÖT ÉVES szerződést írtak alá, és egy éva alatt 1 évadot forgatnak le általában.Szóval lehet számítani talán 7. évadra is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Most olvastam egy lost fórumon hogy a szereplők egy ÖT ÉVES szerződést írtak alá, és egy éva alatt 1 évadot forgatnak le általában.Szóval lehet számítani talán 7. évadra is Vajon meddig lehet ezt fokozni? Kíváncsi leszek... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Vajon meddig lehet ezt fokozni? Kíváncsi leszek... Én túlzottan nem örülök neki.Látszik hogy CSAK a pénz miatt csinálták, mert a lost minden idők legsikeresebb sorozata, hülyék lennének abbahagyni.De mondjuk többször megígérték hogy csak 2 évad lesz.Nem lehet mindent a végtelenségig nyúzni, ha csak nem a Barátok Közthöz akarnak igazodni.3 évad lenne a legmegfelelőbb. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Szerintem is három évad kéne aztán cső! Obi1, most akkor mennyi rész jött ki eddig a második évadból? Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Ody: Lost? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Ody: Lost? Donát. Most Twin Peaks megy. LOST-ot felvettem, majd később lesem meg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Eddig 15 rész jött ki Donát. Egyébként még mindig Charlie a kedvenced?A 2. évadban sok unszimpatikus dolgot csinált. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Az első nyolc rész alapján még nem olyan vészes, bár az a Szűz-mária szobor, hát öhm... finoman szólva is gyanús. De Lockot is nagyon szeretem, meg Sayidot. Kate-et viszont nagyon utálom Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Sztem a három legjobb arc Jack, Sawyer és Hurley.Claire-el az a baj hogy nagyon idegesít az Angol akcentusa.A falra mászok tőle.Charlie-nak is van angol akcentusa, de az nem vészes. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Jesszus, kihagytam Sawyert! Ő második kedvencem Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. http://www.youtube.com/w/mad-tv%E2%80%94-l...9Jw&search=lost Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. A tegnapi LOST rész nem volt rossz. Legalább megtudtunk valamit a másik csapatról is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Valóban nem volt rossz, csak nekem csalódást okozott, mert mást vártam. Donát. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. (szerkesztve) Sci-FI sorozatokról van topic, de most egy ilyen általánosító topicot nyitok, hogy ki tudjuk vesézni a sorozatokat. Ugye van a Lost, aminek a műfaját még nem lehet megállapítani, mivel nincs olyan cselekménymozzanata, ami körbe tudná a műfaját határolni. A Nip/Tuck-ot fanatikusan végigkövettem(talán azért is, mert oskolás korom óta plasztikai sebész akartam lenni )Az elmúlt 2 hétben pedig 2 nagyszerű sorozatot is elkezdtem megismerni. A 24 és a Prison Break. Ha gondoljátok, akkor Kezdjük el a topicot! Szerkesztve: 2006. Június 27. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Donát, naprakész vagy Lostból? Hanyadik résznél tartasz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Második évad nyolcadik rész Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Sztem a scifi topicos is jó lett volna, csak át kellett volna nevezni, úgy se csak scifi-kről beszéltünk ott eddig. ui.: Sawyert amerika elnökének!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Mit is mondtál, Obi, mi lesz a köv. Lost résznek a címe? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. (szerkesztve) Coce! A sci-fi topicban olvashatod a LOST diksurzusokat. bár nem elég mélyrehatóak. Nem sci-fi sorozatot nem is nézek mostanában. Amíg volt a Viasat3-on a Kojak, azt néztem. Telly Savalas for president! Szerkesztve: 2006. Március 6. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Kövezzetek meg ! Donát, ha a 9. rész címe érdekel, akkor What Kate Did. Én azt vallom, sokat mondó cím. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Sci-fin kivül meg ugy általában is nálam a Rome magasan viszi a trófeát (biztos sokan meglepődtek ). Durva, kompromisszum mentes, okos, brilliáns szinészi munka és a végefelé olyan dráma, hogy éreztem a gombocot a torkomban Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Mit is mondtál, Obi, mi lesz a köv. Lost résznek a címe? Donát. The Whole True - A teljes igazság. De még több mint 2 hetet kell rá várni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Sztem a Lost-ot ne itt beszéljük meg, mert szétszakad a dolog. Ide csak a nem sci-fi sorozatokról írjatok sztem. A LOST misztikussága miatt kapott helyett a másik topicban. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Sci-fin kivül meg ugy általában is nálam a Rome magasan viszi a trófeát (biztos sokan meglepődtek ). Durva, kompromisszum mentes, okos, brilliáns szinészi munka és a végefelé olyan dráma, hogy éreztem a gombocot a torkomban És a Rome melyik időszakot mutatja be? Sok jót hallottam amúgy róla, haverom is fanatikus. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.