Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 09. - 21:34, Ody Mandrell írta:

Valld be, hogy csak azért adtál neki 8,5 -öt, hogy neked legyen igazad. :D Jól le lehetsz maradva a CW -vel.

1, Sose. :D 2, Sajna igen, de már nagyon várom! Nem tudom hogy egyben daráljam le, vagy naponta egyet. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 07. - 22:32, Darth Riddick írta:

Már láttam természetesen az évadot (és a 4./5. évadokat is) eredeti nyelven, darálva. DE, mivel nekem nagyon is bejön a szinkronja és szívesen nézem a családdal újra (mivel nagy családi kedvenc lett a sorozat) ezért az egyik közös programunk a hétfő esti Chuck nézés. Hát ez a nagy titok ;)

Huh, ezt jó tudni, nekem is jó lenne a szinkronos verzió. Ha jól láttam, a prizma TV-n megy hétfőnként este 10-kor. Hetente egy új rész van? Mert naponta többször is ismételnek.

2013. 03. 08. - 6:14, JakeSully írta:

Ramsay is coming :evil:

Túl jó ez a kép a fickóhoz. :D

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 10. - 15:59, Pildi írta:

Huh, ezt jó tudni, nekem is jó lenne a szinkronos verzió. Ha jól láttam, a prizma TV-n megy hétfőnként este 10-kor. Hetente egy új rész van? Mert naponta többször is ismételnek.

Így van, heti egy új rész.

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 10. - 18:51, JakeSully írta:

Sherlock 2. évadzáró

Mire vagy kíváncsi?

Hozzászólás ideje:

Én már többször láttam, de még mindig nem értem hogy

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 10. - 19:14, JakeSully írta:

Konkrétan mindkettőre kíváncsi vagyok :D

Direkt megnéztem még egyszer a végét:

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 10. - 19:43, kudar írta:

Én már többször láttam, de még mindig nem értem hogy

Mert azt akarta, hogy

Hozzászólás ideje:

Rászántam magam és elkezdtem a DW-t. Egyelőre nem rossz, de remélem, azért az 1. évadnál lesznek jobbak is. ;) Ha már megígértem, végigtolom az évadot.

Vannak benne határozottan jó (és röhejes :lol: ) ötletek,

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 10. - 21:00, JakeSully írta:

Köszi a magyarázatot :) Érdekes elméletek, lehet igaz valamelyik.

Egy ami biztos, hogy jó előre meg volt tervezve az egész... a hogyan meg majd idén kiderül, ha minden igaz :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 10. - 21:02, Darth Sky írta:

Rászántam magam és elkezdtem a DW-t. Egyelőre nem rossz, de remélem, azért az 1. évadnál lesznek jobbak is. ;) Ha már megígértem, végigtolom az évadot.

Hát ha ezt írod, "hogy megígérted akkor végigtolod", akkor ez lehet nem a Te sorozatod. :) Viszont akkor gondolom még 9-10est részt nem láttad. Majd utája írj. ;)

Amúgy szerintem évadtról évadra jobb, lesz, és (számomra) Doktorról Doktorra is. :)

A kérdésedre meg valaki válaszol, aki jobban el tudja magyarázni mint én. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nocsak Sky! Ez aztán a meglepetés!

A szóban forgó részt nagyon régen láttam már, kevésre emlékszem belőle, majd újranézem, de most nem igazán tudok mit mondani neked vele kapcsolatban... talán csak annyit, hogy minden sci-fi film/sorozat csakis a saját maga által létrehozott univerzumon belül értelmezhető és nem a valóságra kivetítve!

Egyébként úgy van, ahogy kudar mondja, évadról évadra jobb. Emlékszem talán Obi1 írta még régebben, hogy az első évad hangulata annyira 'ősangol' volt, hogy szinte érezte a fish and chips illatát :P (ebben van is valami). Azt sem fogom soha elfelejteni, amikor kérdőre vontam kudart és Bomarrt, az 1. évad néhány epizódja után, hogy ugyan árulják már el nekem, hogy mi ebben a sorozatban olyan hihetetlenül zseniális... aztán megtudtam, hogy mi is olyan zseniális benne. Mert hogy zseniális az egész, ízig-vérig, az TUTI!

Elég sok sorozatot néztem már meg... illetve nézek, de a LOST és a DW zsenialitását eddig egyetlen sorozatnak sem sikerült megközelítenie nálam.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 10. - 21:02, Darth Sky írta:

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen, így már világosabb! ;) Tehát, nem kreálódik folyton új idővonal, mindig felülíródik az eredeti, de a fix pontok sosem változhatnak.

Hozzászólás ideje:

Így van :)

Bár lehet hogy magától értetődő, de ezután a karácsonyi specialt érdemes nézni (Christmas Invasion). Egyrészt az közvetlenül onnan folytatja, ahol a finálé abbamaradt, másrészt meg -szerintem legalább is- egy baromi jó kis epizód amit kár lenne kihagyni.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2013. 03. 10. - 22:50, Darth Riddick írta:

Egyébként úgy van, ahogy kudar mondja, évadról évadra jobb. Emlékszem talán Obi1 írta még régebben, hogy az első évad hangulata annyira 'ősangol' volt, hogy szinte érezte a fish and chips illatát :P

Nekem lassan már pont ez hiányzik a sorozatból. :/ 1. évad tényleg nagyon angolos volt, nem hiába szerettem bele anno, engem könnyen megtudnak fogni az angol sorozatok. :D Mostani Doki már kacsingat amcsi felé, ezért kicsit húzom a szám de még mindig zseniális :) Fingós E.T-k meg nagy karakterek, pont ettől angol a sorozat. :D

Szerkesztve: - NorbiLordi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.