Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Az új Doctor Who-hoz és a Trónok harcához is van magyar felirat. Köszi, a Doktort feliratot már leszedtem, hamarosan megnézem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Végül én is abbahagytam. Jó kis sorozat volt, de valahogy nem tudott igazán bevonzani. A későbbi évadjai fent vannak a listámon csak túl sok minden áll elöttük Köszi a választ Nekem is ez volt a fő bajom a sorozattal. Egyelőre nem foglalkoztat, hogy tovább nézzem, majd ha egyszer nagyon sok időm lesz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Azt hiszem én még várok 2 hetet a GoTra. Eddig szinkronosan néztem akkor már úgy is folytatom. Remélem az HBO nem szakít a hagyományával. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. GoT Hááát... eléggé átlagos volt - ezalatt értem azt, hogy zseniális mint a többi rész. Ezek az apróbb változtatások jól működnek - egyelőre. Kíváncsi leszek mi lesz azzal a Mallisterrel, akit ott találtak Harrenhallban - gondolom így vezetik majd be Zúgót a történetbe. Egyetlen bajom, hogyha hetente érkeznek majd a részek, akkor hamar vége lesz az évadnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. DW mostani rész Jó rész volt, felvezetéshez mindenképpen. Az elején miért volt olyan érzésem, hogy már megint a történet végét látom? Amúgy a Mátrixos alapsztori egész kellemes volt, de remélem azért később ennél izgalmasabb részek jönnek. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Én még nem láttam az új GoT-t, de ma mindenképpen megnézem, úgy tudom ingyen van az HBO-n... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Doctor Who 3. évad évadzáró tripla epizódjától dobtam egy hátast, mert olyan jó volt. És ezek után a színvonal meredeken nő? Nekem most jelenleg ez volt a csúcs, mi lesz még itt Mondjuk, az előtte lévő epizód se volt ám piskóta, az Oscar jelölt Cillian Murphy szereplésével. Már ott olyan bájos kislány volt, hogy ajaj Az azt megelőző részben pedig feltűnt pár GoT színész, Visery Targeryen, meg Jojen Reed megformálója. 1913-as Dowton Abbey különkiadás Na és az előtte lévő epizódban pedig a csodálatos Pókember maga, Andrew Garfield parádézott. Nagy nagy pirospont, hogy csupa jó epizódszereplőt válogatnak össze évadonként Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Doctor Who 3. évad évadzáró tripla epizódjától dobtam egy hátast, mert olyan jó volt. És ezek után a színvonal meredeken nő? Nekem most jelenleg ez volt a csúcs, mi lesz még itt Mondjuk, az előtte lévő epizód se volt ám piskóta, az Oscar jelölt Cillian Murphy szereplésével. Már ott olyan bájos kislány volt, hogy ajaj Az azt megelőző részben pedig feltűnt pár GoT színész, Visery Targeryen, meg Jojen Reed megformálója. 1913-as Dowton Abbey különkiadás Na és az előtte lévő epizódban pedig a csodálatos Pókember maga, Andrew Garfield parádézott. Nagy nagy pirospont, hogy csupa jó epizódszereplőt válogatnak össze évadonként Cillian Murphy? Ez biztos? Amúgy igen, az utolsó sztori, ami ugye 3 részes meg az előtte lévő BLink nem kicsit rakta fel a mércét. A 4. talán még jobb, de aztán jön csak a java. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Doctor Who A legújabb rész szerintem az évad legjobbja eddig. További apróságok, a már felsoroltakon túl: - csörgő TARDIS-telefon: utalás Moffat első DW-sztorijára, az Empty child-ra. (- St. John Ambulance matrica: utalás a legelső Doktor TARDIS-ára, amin ugyanez a matrica volt) - könyvfejezet említése: a 11-es poénon túl ez egy halvány utalás a 10. Doktorra a Shakespeare Code-ból ("Wait until you read the seventh book - Oh God, I cried.") - "I don't take the TARDIS into battle": utalás a 9. Doktorra (Parting of the Ways) - az esti beszélgetős jelenet Clarával megidézi a Doktor és a kis Amy első találkozását a The Eleventh Hour-ban - az Earl's Court-ra utalás magyarázata: ott tényleg áll egy régi kék rendőrségi fülke, a rosszfiúk ezt benézték a keresés közben - kiváló újra-visszahozása egy régi-új ellenségnek - TARDIS-belső: szebb, mint valaha, egyszerre klasszikus és modern (ahogy az új főcím is), és még mindig nem láttuk a time rotort működés közben, mert mindig elfordul a kamera - összességében finoman, de határozottan érződik az egyre több utalás a korábbi részekre (újraindítás utániakra és korábbiakra is) A Doktor szövegei rég nem voltak ennyire frissek (de-monked, mobile phone - a surprisingly accurate description, telefonlista, fotoszintézis, kvadrocikli, young people), és az egész epizódot belengi egy olyan hangulat, hogy ezt a részt kénytelen vagyok az esszenciális Doctor Who-epizódok közé sorolni, amelyek tökéletesen mutatják be a Doktort és a DW világát. Game of Thrones: Nagyon tetszett az évadnyitó. A nyitást, az előző évad végén megnyitott szál lezárását gyengének éreztem, de aztán nincs bicsaklás, hozzák az elvárt (elég magas) szintet. A vége különösen jó lett. Már csak egy jó Once Upon a Time kéne, de az újabban nagyon gyengélkedik, lassan már nem is érdekel, mi lesz a vége. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Doctor Who - az Earl's Court-ra utalás magyarázata: ott tényleg áll egy régi kék rendőrségi fülke, a rosszfiúk ezt benézték a keresés közben Köszi, hogy ezt megmagyaráztad, nem igazán sikerült értelmeznem, miért mondták ezt. De így már ül a poén. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Cillian Murphy? Ez biztos? Epic fail Elírtam a nevét, Carey Mulligan-re gondoltam, bocsi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Agyaltam is azon, mint keres itt ez a pasi, és miért nem említed a színésznőt Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. (szerkesztve) Game of Thrones Na, most újra megtekintettem szép HD minőségben egy jobb magyar felirattal. Ma korán reggel álmosan, a HBO Go-n néztem , néha szaggatva elmosódva, és halkan. Ez ronthatta eléggé az összhatást. Most, hogy figyelhettem a részletekre, és hagytam magam kellemesen elmerülni Westeros világában, igencsak tetszett az epizód Dany szála a legjobb, az utolsó 10 perc tetszett a legjobban, az epizód végi nagy meglepi főleg Szerkesztve: 2013. Április 1. - JakeSully Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. (szerkesztve) Pure epicness is coming! DW 50th: SZöveg olvasás Daviddel! Szerkesztve: 2013. Április 1. - kudar Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Doctor Who 3. évad utóhatásáról még egy picikét érdeklődnék.. Látjuk még a Kapitányt a továbbiakban? Vagy csak mint Face of Boe lép színre? Nagyon csíptem az ürgét, és így hogy halhatatlan, egy kocsmában vedelhet Rozsomákkal :D Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. (szerkesztve) Doctor Who 3. évad utóhatásáról még egy picikét érdeklődnék.. Maradjunk annyiban, hogy a sorozat nagyon rajongóbarát. Mellesleg van Jack kapitánynak egy spin off sorozata Torchwood néven ami 4 évadot is megélt eddig, szóval ha bírod, akkor tessék majd nézni, mert vannak kapcsolódási pontok a DWhoz. Sokan innen sem szerették meg a sorozatot, az eleje nekem is nagyon furcsa, de a későbbi évadok már eszméletlenül jók. Szerkesztve: 2013. Április 1. - kudar Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Erről a sorozatról miért nem hallottam? Köszi az infót kudar, felkeltetted az érdeklődésem Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. BSG: Blood and Chrome Nem bánnám, ha minden évben kapnék egy adag BSG-t… legalább ilyen minőségben… Mert ez tök jó volt. Annyit kell róla tudni, hogy ez egy tízrészes, részenként kb. 10 perces web sorozat, ami a Csillagközi Romboló sorozat előtt kb. 40 évvel játszódik, valamint nagyvonalakban kapcsolódik a Caprica című sorozathoz is. Főszereplője pedig az ifjú William Adama, a majdani legendás parancsnok, aki zöldfülűként, kikerülve az Akadémiáról, becsvágytól és tettvágytól fűtve kap egy életveszélyesbe forduló megbízatást. A kb. másfél órás történet – ami simán nézhető egy filmként is – az ő kalandja, az első éles bevetése. Ráadásul - aki emlékszik még, erősítsen meg benne – a BSG egyik epizódjában volt valami hasonló havas bolygós visszaemlékezés, nos, ez a sorozat tökéletesen illik a képbe: ha nem is kronológiailag, de hangulatilag mindenképp. Nagyon jó, izgalmas másfél óra, aminek legnagyobb és legfontosabb érdeme, hogy elhozza azt a BSG feelinget, amit a Capricának nem sikerült. Apropó Caprica: a Hatala és a Greystonok emlegetésével kedves kis kikacsintás történik abba az irányba is, de a fő csapásvonal természetesen a BSG előtörténete. A technikai megvalósításra az égvilágon semmi panaszunk nem lehet, szinte hibátlan a grafika és a CGI. A friss karakterek nagyon jók, csak kevés idő van megszeretni őket, az űrcsaták látványosabbak (és rövidebbek) a sorozaténál. A lényeg ugyanakkor itt a kalandon és az akción van, minimális moralizálás és társadalomkritika, vallás és politika jóformán nulla. Néha megérintett néhány más sci-fi hangulata is a BSG-n kívül (EP V, Pitch Black, Screamers, Csillagközi invázió), de ezek nem voltak zavaróak, sőt, kellemesen színezték e világot. No persze az egész mit sem ér a BSG nélkül. Akárcsak a két korábbi mozifilm, a Penge és a Terv, ez sem nyújt önmagában katartikus élményt, a sorozat nélkül lóg a levegőben. Arra azonban kiváló, hogy felcsigázzon, meghozza a kedvet a négyévados kalandhoz. Hazai megjelenésre egy forintot sem tennék, ezért megnézésre tényleg nincs más megoldás, mint a net. Úgyis oda szánták… Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Nem volt rossz az új GoT nyitánya, de azért nem ájultam el tőle... Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Pure epicness is coming! DW 50th: SZöveg olvasás Daviddel! Remélem ez nem áprilisi tréfa... Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. (szerkesztve) Ez annak idején egy nagyon rendes húzás volt Filonitól a DW rajongók felé Szerkesztve: 2013. Április 2. - dalekterminator Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. (szerkesztve) Na jó most pár hétig úgyis csak Doki meg GoT posztok lesznek szóval nincs bűntudatom ha ezeket még belinkelem. Új poszter, wallpaper a Rings of Akhaten-hez. És egy nagyon aranyos fan video Clararól és Eleven-ről. http://www.youtube.com/watch?v=7y0QdeKbFDE Szerkesztve: 2013. Április 2. - kudar Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Nem volt gyenge a The Walking Dead 3. évadfinálé, de egész másra számítottam... Azt hittem, egy nagyszabású ütközet során végre leszámolnak a Kormányzóval, és a börtön/Woodbury szál után valami újat vezetnek fel. De nem bánom, hogy így alakult, mivel most vált igazán nagy féreggé a fickó. Nem vagyok szadista típus, de alig várom a haláltusáját. Amit (többek közt) Marle-al, Miltonnal, majd Andreával tett... kíváncsi vagyok, mi lesz a 4. évadban, kár, hogy az addig hátralévő fél év rengeteg idő. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. DW Szerintem így lehetne a legreálisabban visszahozni a Tizediket és Roset. Persze, még mindig jöhet egy újabb "Time Crash", ahol a két Doki idősíkja összetalálkozik... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Doctor Who teória a legújabb rész alapján Szerintem a Csendet a Great Intelligence vezeti. Eddig a voksomat a Mesterre tettem volna, de ő több szempontból se illik a képbe: egyrészt hogy lett akkora király, hogy egy ilyet le tudott szervezni, mikor az eddigiekből az derült ki hogy ő a Doktor gonosz és kicsit kevésbé ütős elmével felszerelt B verziója? Másrészt ő sose akarná a Doktort anonim módon, lufifejü emléktörlő lények meg hadseregek mögé bújva kinyirni. Minimum bejelentkezett volna a TARDIS felrobbantása előtt, hogy "háhá, én vagyok az". Harmadrészt, csak egy elég erőltetett magyarázattal lehetne őt visszahozni a halottaiból (előbb-utóbb persze ez úgy is meg fog történni, de minél később annál jobb). A Great Intelligence-hez viszont elég jól passzol a Csend. Mert mi is volt az első terv? A Tardis felrobbantása és vele kvázi a világ megsemmisitése. Ez csak olyasvalakinek lehet opció, aki vagy simán át tud slisszanni egy párhuzamos univerzumba vagy egyáltalán nincs is teste. Másrészt azt látjuk, hogy a Great Intelligence rohamosan fejlődik: a viktoriánus korban csak egy embert tud irányitani, azt is csak azért, mert szegény nagyon kis szerencsétlenke. A jelenben viszont már egész csapata van, akik rajta keresztül finoman szólva is elég meredek dolgokra képesek. Mintha ez lenne a Csend nagyon korai demo verziója (vagy csak én érzek párhuzamot a Wi-Fis lélekszivó társaságot vezető asszonyság és az elöző évad Madame Kovarianja között?). Vajon mire lesz képes pár száz vagy ezer év múlva? Mondjuk a Csend szervezet létrehozására? Szerintetek? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. DW: AZ a baj, hogy ez sokkal inkább hihetőbb mint a Mester. Nincs bajom a GIvel, de sokkal jobban szeretném, ha a Mester állna az egész mögött. (Csakis Benedict C. játszhatja. ) regenerált, új gonosz, nem muszáj most is olyannak lennie mint volt, vicces elmebetegnek, inkább hideg és számító. És azért a mester jó párszor próbálta már a távolból megölni a dokit a régi sorozatban. Szóval én simán el tudom még ezt képzelni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. (szerkesztve) DW: Nekem is az egyik első gondolatom az volt az új rész megtekintése után, hogy a GI-nek tuti köze van a Csenhez! Szerkesztve: 2013. Április 2. - Darth Riddick Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. DW: Nekem tetszik ez az elmélet Bomarr, és tényleg úgy tűnik, hogy a GI karakterét elkezdték felépíteni "főgonosszá". Kudarral ellentétben én nagyon nem örülnék, ha újra visszaráncigálnák a Mestert. A The End of Time végére bevégezte azt a sorsot a karakter, amit eredetileg, még Roger Delgado idején szántak neki: sikerült "megtérnie" és jóként halt meg. Ha most újra visszahoznák gonoszként, azzal ezt teljesen tönkrevágnák. Kis túlzással ez olyan lenne, mintha a SW epVII-ben feltámasztanák Darth Vadert és újra gonosz lenne. A Tennant-Smith-es kép kapcsán: a kép az 50. évfordulós rész olvasópróbáján készült. Remélem nemsokára több ilyen olvasópróbás kép is kiszivárog, amin Matt Tom Bakertől- Ecclestonig az összes dokival pózolgat . Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. (szerkesztve) Tisztában vagyok azzal, legalábbis fájt mikor kiderült, hogy szinte egyedül vagyok azzal, hogy szerettem a mestert, még legutóbbi regenerációjában is. Lok: És ha olyan kép még nincs is amit szeretnél, de van egy másik. Mit nem adnék. ha belelapozhatnék abba a script-be. Szerkesztve: 2013. Április 2. - kudar Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. kudar, ne érts félre, én is szerettem a Mester karakterét, de szerintem az ő sztoriját lezárták, lefutotta azt az ívet, amit terveztek neki, így a visszahozatalát erőltetettnek tartanám. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.