Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 12. - 15:37, kudar írta:

dalektermi:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 12. - 11:36, MissKarrde írta:

Castle 5/23

Jó rész volt, bár a szokásostól eltérően most, ráadásul jó előre, kitaláltam a tettest. Attól még a vége elég meglepő volt

Nekem az volt a furcsa, hogy hip-hop lement a rész. Valahogy baromira rövidnek tűnt, még meg is néztem, nem csaltak-e. :) Amúgy jó volt, erre azért nem számítottam a végén.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ha jól olvastam a dokival kapcsolatban, jövő szombatig ki fognak adni egy részletet az 50.ből amiben:

Itt pedig a Agents of SHIELD első promója. Úgy nézem az ott Luke Cage. :D Amúgy nem tojtam össze magam a promó láttán, de hát ez még csak az első, és biztos bad ass lesz. Még azt sem bánom ha one man show lesz mert coulson egy állat. :D Már bemelegítették a karaktert a legutóbbi Pókember animációs sorozatban. :D

http://www.youtube.com/watch?v=ySsw-6aetys

Szerkesztve: - kudar

Örülnék, ha folytatódna, jó kis sorozat volt, ráadásul elég nyitva hagyott befejezéssel búcsúzott. Az viszont nem hangzik túl biztatóan, hogy meg akarják törni a 24 részes formátumot, mivel így a sorozat egyik leglényegibb részét vágnák haza (a Redemption más tészta). Az meg szerintem egyértelmű, hogy Kiefer nélkül nem 24 a 24.

Szerk.: megerősítették, hogy 2014 májusában visszatér a sorozat Kiefer Sutherlanddel, egy 12 részes évaddal (amit remélhetőleg kibővítenek 24-re, ha megfelelő nézettséget produkál). ;)

Szerkesztve: - Darth Sky
Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 2:52, Dzséjt írta:

Nekem az volt a furcsa, hogy hip-hop lement a rész. Valahogy baromira rövidnek tűnt, még meg is néztem, nem csaltak-e. :) Amúgy jó volt, erre azért nem számítottam a végén.

Nekem sem tűnt hosszú résznek, pörögtek az események és jó rész volt, így aztán nagyon hamar lement. Holnap finálé, remélem, valami ütőset hoztak össze.

2013. 05. 13. - 5:15, kudar írta:

Ha jól olvastam a dokival kapcsolatban, jövő szombatig ki fognak adni egy részletet az 50.ből amiben:

Jöhet :yes:

2013. 05. 13. - 9:30, Frenkie írta:

24 újratöltve:

Még inkább jöhet :rock: Szerettem ezt a sorozatot, Sky legújabb infói szerint pedig tényleg lesz. Nekem nem volna gond a kevesebb rész sem, alapkoncepció ide vagy oda. Szerintem már a régi részeknél sem működött tökéletesen. A formánál lényegesebb a tartalom.

Hozzászólás ideje:

24 - Amennyire örülök annak, hogy visszatér az a sorozat, ami megszerettette velem az egész műfajt, legalább annyira nem örülök annak, ahogy visszatér. Azzal, hogy 12 részbe belepakolják a 24 óra eseményeit, elveszik az egésznek az esszenciáját... bár szerintem Joel Surnow nélkül már korábban sem volt az igazi ez a széria.

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 13:21, Darth Sky írta:

Szerk.: megerősítették, hogy 2014 májusában visszatér a sorozat Kiefer Sutherlanddel, egy 12 részes évaddal (amit remélhetőleg kibővítenek 24-re, ha megfelelő nézettséget produkál). ;)

:clap2:

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 16:40, Wilde írta:

24 - Amennyire örülök annak, hogy visszatér az a sorozat, ami megszerettette velem az egész műfajt, legalább annyira nem örülök annak, ahogy visszatér. Azzal, hogy 12 részbe belepakolják a 24 óra eseményeit, elveszik az egésznek az esszenciáját... bár szerintem Joel Surnow nélkül már korábban sem volt az igazi ez a széria.

Miért pakolnák bele 12 részbe 24 óra eseményeit? Mivel a sorozat védjegye, hogy valós időben játszódik, ez nehezen jöhetne össze. Gondolom, nem 1 teljes nap lesz az új évad, csak 12 óra (az más kérdés, hogy így a "24", mint cím értelmetlenné válna). De az évadbővítés továbbra is lehetséges opció, volt már rá példa.

Hatalmas a lemaradásod a 24-ben? Ilyet ne halljak meg még egyszer senkitől! Akkora alap és kult sorozat, mint HÁZ, neked meg lemaradásod van? :P:) Elég baj!!

Tessék pótolni, de nagyon gyorsan! Vagy Jack Bauer szétlövi a térdkalácsodat, majd vizes törülközőt gyömöszöl a le a torkodon a gyomrodba, megvárja, míg elkezded megemészteni, majd egy hirtelen és erős mozdulattal kirántja, a gyomrod egy darabjával együtt, és még lehetne sorolni mit tenne veled ez a gyöngy ember, aki feladta egész életét a hazája védelmében!

Szerkesztve: - Darth Riddick
  2013. 05. 13. - 19:32, Darth Sky írta:

Miért pakolnák bele 12 részbe 24 óra eseményeit? Mivel a sorozat védjegye, hogy valós időben játszódik, ez nehezen jöhetne össze. Gondolom, nem 1 teljes nap lesz az új évad, csak 12 óra (az más kérdés, hogy így a "24", mint cím értelmetlenné válna). De az évadbővítés továbbra is lehetséges opció, volt már rá példa.

Néhány érdekes infó az új, limitált sorozatról. :) A címe 24: Live Another Day lesz, 12 részes lesz és valóban egy nap eseményeit fogja felölelni. Igazából a valós idejű történetmesélés, mint sem a 24 epizód volt a sorozat igazi névjegye. (Tekintve, hogy eredetileg 13 epizódosnak indult annak idején az első évad.) Ezt továbbra is tartani fogják, azonban nem láthatunk minden órát, hanem lesznek majd ugrások. Mondhatni "a nap legfontosabb óráit" láthatjuk majd. :)

Kudar: Don't touch Lola! :lol:

Szerkesztve: - KisKósa

De pont ezért többé nem lesz valósidejű, mert ügye az ugrások között nyilván nem órákat kell várni a nézőnek. :) Biztos vagyok benne, hogy végül 24 részes lesz az évad, hiba lenne a sorozat egyik legfőbb névjegyét felrúgni.

szerk: félreértettem, azt hittem, az adott részen belül lesznek párórás ugrások. Mindenesetre ettől függetlenül reménykedem, hogy 24 epizód lesz végül.

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 19:32, Darth Sky írta:

Kérdésedre a választ KisKósa úgy gondolom kielégítően megadta. Annyit tennék még hozzá, hogy én azt olvastam, hogy 12 héten át fog majd futni az új széria. Ennél fogva valószínűleg nem is terveznek bővítést.

2013. 05. 13. - 19:54, Ody Mandrell írta:

Én is le vagyok maradva vele. :) Asszem talán a harmadik évadnál tarthatok, de már ez is ködös.

Nem azért mondom, de nagyon sokat akkor nem vesztettél. Az első három évad volt szerintem a sorozat fénykora, azon kívül még a 4. volt ami egész jól össze volt rakva, de ezek után én (kezdetben még nem annyira markáns) színvonalesést tapasztaltam...

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 20:18, Wilde írta:

Kérdésedre a választ KisKósa úgy gondolom kielégítően megadta. Annyit tennék még hozzá, hogy én azt olvastam, hogy 12 héten át fog majd futni az új széria. Ennél fogva valószínűleg nem is terveznek bővítést.

Már elve az epizód szerkesztési módból látszik, hogy nem fogják, ez egy valószínűleg egyszeri alkalom lesz, 12 résszel. Még ha a csatorna úgy határozna, hogy jók a nézettségi adatok és érdemes ebből még többet csinálni, már nem írhatják át az eddig elkészült epizódok és a koncepció struktúráját. Max. esetleg kap egy második évadot. (Milyen szép is lenne! :) )

Jómagam az indiai 24-et is várom! :D

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 20:25, KisKósa írta:

Max. esetleg kap egy második évadot. (Milyen szép is lenne! :) )

Az szerintem nem esélytelen.

Idézet

Jómagam az indiai 24-et is várom! :D

Na, erről még ezidáig nem is hallottam...

2013. 05. 13. - 20:48, Wilde írta:

Na, erről még ezidáig nem is hallottam...

Anil Kapoor, aki Omar Hassant játszotta a nyolcadik évadban, megkapta a 24 jogait és hozzá is látott a sorozat indiai feldolgozásának megvalósításához. Elvileg idén, vagy legkésőbb jövőre lesz a premierje. (Valószínű, hogy inkább idén, talán nyáron, vagy ősszel.) Az indiai filmgyártás háza táján kifejezetten nagy költségvetésű projektnek számít. A főszereplőt Anil Kapoor fogja játszani, mint Jai Singh Rathod, aki az indiai ügynökségnél, a Research and Analysis Wingnél, a RAW-nál dolgozik. Katonai múlttal rendelkező férfi, aki a család és a haza érdekei között vívódik.

De ami a legérdekesebb: Kiefer Sutherlandet érdekelné a dolog, hogy egy cameo szerep erejéig megjelenjen a sorozatban, mint Jack Bauer.

Arról, hogy lesznek-e tánc és dalbetétek, ami az indiai filmgyártás sava borsa, még nem tudni. Bár szerintem nem lesz.

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 19:59, KisKósa írta:

Néhány érdekes infó az új, limitált sorozatról. :) A címe 24: Live Another Day lesz, 12 részes lesz és valóban egy nap eseményeit fogja felölelni. Igazából a valós idejű történetmesélés, mint sem a 24 epizód volt a sorozat igazi névjegye. (Tekintve, hogy eredetileg 13 epizódosnak indult annak idején az első évad.) Ezt továbbra is tartani fogják, azonban nem láthatunk minden órát, hanem lesznek majd ugrások. Mondhatni "a nap legfontosabb óráit" láthatjuk majd. :)

Kösz, ezeket nem tudtam. Akkor a valós idejű cselekmény, és az 1 évad = 1 nap szerkezet is marad. Ez pozitívum. Viszont a 24 részes formátum is védjegye volt a sorozatnak. Amennyire emlékszem, az írósztrájk után pont azért csúszott majd' egy évet a következő évad premiere, hogy tartani tudják magukat a formációhoz. Azért érdekes, hogy 8 évad és egy film után annyira se bízik a Fox a sorozat sikerében, hogy 24 részt rendeljen be, ha már feltámasztja.

2013. 05. 13. - 20:18, Wilde írta:

Nem azért mondom, de nagyon sokat akkor nem vesztettél. Az első három évad volt szerintem a sorozat fénykora, azon kívül még a 4. volt ami egész jól össze volt rakva, de ezek után én (kezdetben még nem annyira markáns) színvonalesést tapasztaltam...

Elég szubjektív dolog, mi volt a sorozat fénykora, szerintem mindenki ítélje meg maga. Számomra a 2. évad az egyik leggyengébben sikerült. Viszont a 7. mai napig kedvencem (az 5. mellett), számos érdekes újítást vonultatott fel a korábbiakhoz képest, mégis hű maradt önmagához. Vérfrissítésként hatott, amire szüksége volt a sorozatnak, főleg a kissé lapos 6. évad után. A sokat kritizált 8. szezonban se találtam kivetnivalót, egyedül a vége lezáratlansága zavart, de ezt a hírek szerint orvosolni fogják.

Hozzászólás ideje:

Hát elég nagy a lemaradásom a 24-gyel, valahol a harmadik évad elején akadtam el. :evil::D De ha letudom a Bones lemaradásom (már csak a 8. évad van hátra) és a Spartacus: War of the Damnedet, az kerül sorra. Elölről a végéig.

Hozzászólás ideje:

Doctor Who 7x12 - oké, most már összeszedhetnék magukat, mert az évad második fele komoly negatív csúcsokat döntöget. Ez a rész a rossz rendezés, a rossz színészek és a rossz témaválasztás ékes példája lehetne.

Nagyon remélem, hogy a következő részre összekapják magukat, mert őszintén szólva, eddig ez az évad összességében nem nyűgözött le. Az Asylum of the Daleks, az The Angels Take Manhattan, a The Snowmen a három említésre igazán méltó epizód, a Cold War, a Hide, a The Crimson Horror és a Nightmare in Silver pedig a Mofat éra talán legbénább részei... A maradék öt rész szódával elmegy. Illetve nem, a The Rings of Akhaten a jó epizódok közé tartozik nálam.

Hozzászólás ideje:

Az évad megitélésében nem, de a rész kapcsán totál egyetértek. Ez baromi gáz volt.

Edit: Eddig nálam igy néz ki az évad:

Szinte tökéletes részek - Asylum of the Daleks, Dinosaurs on a Spaceship, A Town Called Mercy, The Angels Take Manhattan, Snowmen, Bells of Saint John, Hide

Simán tök jó részek - The Power of Three, Journey to the Center of the Tardis, Crimson Horror

Baromi gyenge részek - Rings of Ankhaten, Cold War, Nightmare in Silver

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 21:03, KisKósa írta:

Anil Kapoor, aki Omar Hassant játszotta a nyolcadik évadban, megkapta a 24 jogait és hozzá is látott a sorozat indiai feldolgozásának megvalósításához.

Most esett közbe le, hogy ő volt Vágó István indiai kiadása a Slumdog Millionaire-ben... Egyébként érdekes az ötlet, bár nem hiszem, hogy megnézném azt a sorozatot.

2013. 05. 14. - 1:16, Darth Sky írta:

Elég szubjektív dolog, mi volt a sorozat fénykora, szerintem mindenki ítélje meg maga. Számomra a 2. évad az egyik leggyengébben sikerült. Viszont a 7. mai napig kedvencem (az 5. mellett), számos érdekes újítást vonultatott fel a korábbiakhoz képest, mégis hű maradt önmagához. Vérfrissítésként hatott, amire szüksége volt a sorozatnak, főleg a kissé lapos 6. évad után. A sokat kritizált 8. szezonban se találtam kivetnivalót, egyedül a vége lezáratlansága zavart, de ezt a hírek szerint orvosolni fogják.

Persze szubjektív dolog, ott is volt a hozzászólásomban, hogy szerintem, ami már magában foglalja, hogy ez nem tény, hanem vélemény! A kettő között azért van különbség. A többit spoilerbe teszem, mert mint kiderült sokan nem látták még:

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 13. - 21:03, KisKósa írta:

Arról, hogy lesznek-e tánc és dalbetétek, ami az indiai filmgyártás sava borsa, még nem tudni. Bár szerintem nem lesz.

Majd elmennek színházba is akció közben, és akkor lesz :evil:

2013. 05. 14. - 8:58, Dzséjt írta:

Jaj, ezen most muszáj volt nagyon nevetnem :) Egyébként így, hogy leírtad a problémákat, simán beraktam a nem túl jól sikerült epizódok közé.

GoT is volt tegnap:

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 14. - 14:32, MissKarrde írta:

GoT is volt tegnap:

Nem tudom hányadik könyves spoiler, de

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 14. - 14:32, MissKarrde írta:

Majd elmennek színházba is akció közben, és akkor lesz :evil:

Ha így bele vannak építve a történetbe és a környezetbe, akkor csak nyugodtan pakolják tele vele, de azt ne csinálják, hogy egyszer csak átmegy musicalbe az egész. :D A végén azért robban fel egy atombomba, mert az "indiai Jack Bauer" épp ropta a táncot... :D

Hozzászólás ideje:
  2013. 05. 14. - 13:28, Wilde írta:

A többit spoilerbe teszem, mert mint kiderült sokan nem látták még:

Hozzászólás ideje:

HIMYM

Na, ha minden igaz megvan a Mother!!! Nem azért mondom, de én ennél azért jobbat vártam... csúnyának nem mondanám, de nem szimpatikus (a hangja is elég furcsa).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.