Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 24. - 17:05, kudar írta:

Ja már láttam, de azért egy ilyen képet elfogadnék rendes minőségben nagy felbontásban. :D Nagyon álllllllat lesz! :rock:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 24. - 17:54, Master írta:

Mikorra tervezik a jubileumi részt?

Nov 23.

Dexter: Hát ez az évad elég gyenge, szinte szappanoperába ment át. Nagyon remélem a végére kicsit felpörög bár már alig van pár rész.

Hozzászólás ideje:

The Big Bang Theory Season 2

Első észrevétel: Doctor Sheldon a való életben már elmúlt 40 éves ááá!!! :shocked: :shocked: Kb 26-28 körülinek néztem a két évad alapján.. :whistle: Meglepett

4790251134_c2e050c627.jpg

Második észrevétel: Nagyon tetszik Penny, álmaim nője :love::D Van olyan rendes, hogy macskás altatódalt dúdol lefekvés előtt a másiknak. Tündéri :yes::P

5/5 továbbra is. Maradt a kiváló színvonal. Elképesztő jók a poénok, én főleg Wolowitz-on szakadok, meg a bájos édesanyján :lol: Nagyon jól kitalált karakter ő is. Mint a Jóbarátokban Joey, imádj a nőket, csak semmi se jön össze neki :P

Hozzászólás ideje:

Azért Howardot Joey-hoz hasonlítani egy elég érdekes húzás, mivel tökéletes ellentétei. :)

Sheldon a sorozat szerint is már túl van a harmincon (33 éves egész pontosan), de tény, Jim Parsons nem tűnik kereken negyvennek.

Arra már rájöttél, mi Penny családneve? :P

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Elkezdtem a Hannibal sorozatot. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem darált be viszonylag hamar... a filmek után (én ugyebár azokat láttam a sorozat előtt többször is) kicsit idegen, de hamar megszokható.

Ami nagyon tetszik az a színészgárda és a rendkívül érdekes ügyek (minden groteszkségük ellenére).

Azért pár dolog kevésbé tetszik. Pl szerintem Willt nagyon labilisnak ábrázolják. Se a 86-os eredeti filmben, sem a 2002-es Vörös sárkányban (remake) nem volt ilyen labilis és zavart. (És ahogy tudom a regényben sem!) Végül is nem baj, gondolom majd Lecter kezelése lesz rá később jó hatással, amikor is javulni fog az állapota (passz, csak tippelek...)

+ nem stimmel itt még pár dolog: Lectert a regényben 1975-ben leplezte le és "fogta el" Will. A filmben 1980-ban! A sorozat cselekménye ugyebár évekkel a Vörös sárkány előtt játszódik, időben mégis a jelenbe (2012/2013) helyzeték a cselekmény időpontját... és Lectert sem egy idős embernek ábrázolják, pláne, hogy 1933-ban született (a regény és a filmek szerint is) Litvániában! Ami azt jelenti, hogy ha a sorozat napjainkban játszódik, akkor Lecternek már 80 évesnek kellene lennie, nos láthatóan nem annyi.

De nem lényeg, végül is a BBC Sherlock-ot is napjainkba helyezte és remekül működik is. Csak azért említettem meg, mert a filmekhez (és a regényekhez) mérten fura ez a koncepció!

Most tolom a 6. részt.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Will betegségére fogsz választ kapni - amúgy meg ezért nem jó túl sokat tudni a könyvekből, mert akkor ilyen kérdések merülnek fel. :D Csak élvezd. Amúgy szerintem kb a 6. résznél kezd csak igazán beindulni az egész.

És mi az hogy a groteszksága ellenére? Ebben a sorozat ez az egyik legegyedibb dolog. Messze veri "betegségben" (jó értelemben) az összes nyomozós sorozatot. :) De örülök hogy tetszik, és ez csak folytatódni fog.

Legutóbb, mikor a Vörös Sárkánnyal kapcsolatban feljött a sorozat, akkor írtam, hogy a groteszksége (amit eddig a trailerekben láttam) sem vonz túlságosan. Erre utaltam vissza ama lenti megjegyzésemmel.

És igen, nem jó belemerülni a könyvekbe (és a korábbi filmekbe), pont az ilyen dolgok miatt, mint amiket említettem (mert ha nem vonatkoztatunk el tőlük, akkor kizökkenthetnek)... de pont ebből látszik, hogy a mozifilmek sokkal koherensebbek és jobban követik a regényeket is. Éppen ezért ez a sorozat (legyen bármilyen jó is) a szememben a Lecter SAGA kánonját tekintve csak másodhegedűs lehet.... pont az elrugaszkodások miatt.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

A mostani Dexi azért visszahozta benne kicsit a reményt, hogy kemény lesz az utolsó pár rész, és talán lesz egy rendes lezárás, de ezért Dexternek még erősen meg kell küzdenie. :D

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 26. - 18:05, kudar írta:

2013. 08. 25. - 19:03, Dzséjt írta:

Arra már rájöttél, mi Penny családneve? :P

Nem :P De gondolom még te sem :P :P

Bing Bang Theory 3. évad eleje közben.

Na neeee!! Szóval a sci-fi fanatikus lángelmék nem néznek focit???

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:

Dexter S08E09

Hozzászólás ideje:

Köszi, mindenképpen megnézem!

Dexter 8/9

Hozzászólás ideje:

Big Bang Theory 3. évad eleje

A mindenségit Sheldon!!! Mi lenne, ha az elméleti fizikát átültetnéd gyakorlatba, és élveznéd is egy nő társaságát, amikor ott a lehetőség áááá :hehe:

Howard, örülök hogy összejött az élet :D

The Big Bang Theory Season 3

Az évad leggroteszkebb jelenete , képpel illusztrálva!!!

Az évad legkellemesebb reggeli jelenete

" Szentséges ég, egy ágyban fekszem egy gyönyörű nővel, aki Yodát idéz :yes: " :clap::rock::D

Az évedből nekem még ez jött le: Az a Star Trek sorozatos arc igazi szemétkedő alak. :evil:

5/5 ez is, a színvonal nem csökkent! :cool:

5icj.jpg

A Trónok Harca 4. évad forgatása közben két karakternél is színészcsere zajlott..

Hegyet már a 2. évadban is lecserélték, Ian Whyte alakította, most ismét másik színész fogja.

http://winteriscoming.net/2013/08/mountain-recast/

A másik pedig..

http://winteriscoming.net/2013/08/treme-actor-joins-the-cast/

Érdekelne, mit szóltok. Én speciel nem bánom.

Hozzászólás ideje:

Daarionak nem örülök, de amikor egy viszonylag fontos mellékszereplőt -három részben szerepelt eddig?- lecserélnek az mindig kényszerből történik szóval nyilván az HBO se jó kedvében nyúlt ehhez a megoldáshoz. Mivel jó eséllyel minden idők legnagyobb szereplőgárdája dolgozik ezen a sorozaton az ehhez hasonlók nehezen elkerülhetőek és biztos lesznek később is hasonlók. Kész szerencse, hogy a főszereplő gárdát elég komoly szerződések kötik ide úgy 6-7 évre.

A Hegy recast viszont: :rock:

Itt nyilván szó sincs arról hogy a második évados Ian Whyte nem érne rá vagy összevesztek volna vagy ilyesmi, hiszen Whyte folyamatosan szerepel a sorozatban hol mint elmaszkolt

, hol mint még jobban elmaszkirozott Más. Itt inkább hallgattak a rajongók sirámaira és találtak egy igazi állat Lovagló Hegyet. Mivel a harmadik évadban egyáltalán nem tünt fel a karakter reménykedtem hogy azért húzták ezt meg hogy kevésbé legyen mellbevágó a színész-csere. Nagy fel ezért a lépésért. Pláne hogy a négyes évadban

Hozzászólás ideje:

Az még csak pletyka. De gyanús hogy ő se tünt fel a harmadik évadban, talán hogy a nézők elfelejtsék hogy abban a három jelenetben amiben eddig szerepelt hogy nézett ki :D Meglátjuk. Egyelőre a Daarios veszi ki magát a legfurábban. Ebből remélem több nem lesz a négyes évadban.

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 30. - 16:07, JakeSully írta:

A Trónok Harca 4. évad forgatása közben két karakternél is színészcsere zajlott..

Daario esetében az előző pasi nekem nem volt szimpatikus, de az egyéni ízlés kérdése, a csere akkor sem jön ki jól.

A Hegy esetében oké, Tommennél meg amúgy sem biztos, hogy feltűnne :hehe:

Hozzászólás ideje:

Nekem az előző Daario nem jött be igazán

, így nem bánom, hogy más jön. Az új arcról még nem nyilatkozom, először megnézem a filmben, mennyire lesz vonzó.

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 30. - 6:18, JakeSully írta:

The Big Bang Theory Season 3

5/5 ez is, a színvonal nem csökkent! :cool:

Egyéni megítélésem, de a 4. évadban viszont csökkent a színvonal. Nem igazán tudtak mit kezdeni a harmadik végére kialakult helyzettel, új szereplőkkel, de az ötödikre helyre billent a dolog.

Hozzászólás ideje:
  2013. 08. 31. - 3:18, Dzséjt írta:

Egyéni megítélésem, de a 4. évadban viszont csökkent a színvonal. Nem igazán tudtak mit kezdeni a harmadik végére kialakult helyzettel, új szereplőkkel, de az ötödikre helyre billent a dolog.

Én is így gondolom, a 4. évad több dolog miatt nem tetszett. Viszont ha az ötödik hozta a régebbi színvonalat, akkor érdemes újra neki kezdenem. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.