Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Game of Thrones S04 E05

Aztaq! Nem történt semmi különleges, csupán Lysa Arryn egyetlen mondatától alapjaiban változott meg a könyveket nem ismerő nézőpontja a legelső epizód óta eltelt fordulatokkal kapcsolatban. Gyakorlatilag minden másképp alakulhatott volna.

Hozzászólás ideje:
  2014. 05. 06. - 18:32, MissKarrde írta:

Jöjjön gyorsan a felirat is :)

24 -9x1 - úhhh annyira jó volt ismét 24et nézni hogy azt el sem tudom mondani. Vigyorogva néztem végig minden egyes másodpercét. Jack annyi cool, hogy csak na. Szép felvezetése volt az évadnak, lesz itt megint nemulass. :D Imádom a szereposztást, és persze a régieket is imádom akik visszajöttek. :) Volt itt már felvezetés, akció is dögivel, épp így kell kezdeni egy remek évadot! :D

Hozzászólás ideje:

Agents of S.H.I.E.L.D. - hát ez érdekes felvezetése volt az utolsó résznek.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 30. - 12:35, Darth Sky írta:

Ennek igazán örülök, Riddick! :) Azt hiszem, garantálhatom, hogy a továbbiakban sem fogsz negatívan csalódni. ;)

Egyébként mikor kezdted el? Mert ha a napokban, akkor szép tempóval haladsz, ha már szerepel a Kormányzó. :D

Csak nemrég vettem észre, hogy tolják magyarul. Elkezdtem úgy (szerintem jó a szinkron) de a 3. évad annyira bedarált, hogy nem bírtam ki és letoltam inglisül! :D Elképesztő volt. Most a 4. évad előtt tartok egy kis szünetet, de szerintem azt is hamar "megeszem" majd. Nagyon élvezetes és izgalmas sorozat!

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

24

Mit ne mondjak, egyelőre nem vesztett semmit magából a sorozat :) Remek volt nézni, főleg, hogy nem Bauer az egyelten régi arc.

Némi negatív megjegyzés:

És Yvonne Strahovski, mint Bauer2? Bár tudjuk, hogy jól áll neki a fegyver :)

Dzséjt, haladj egy kicsit nagyobb léptékben a 24-gyel :P

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2014. 05. 07. - 18:53, MissKarrde írta:

24

Mit ne mondjak, egyelőre nem vesztett semmit magából a sorozat :) Remek volt nézni, főleg, hogy nem Bauer az egyelten régi arc.

Némi negatív megjegyzés:

És Yvonne Strahovski, mint Bauer2? Bár tudjuk, hogy jól áll neki a fegyver :)

Amúgy azt hiszem 27.étől már adják itthon szinkronosan. A köv rész is kb akkor fog kijönni angolul. Mert most leadtak kettőt, és két hét pihi azonnal. :S

Lehet megvárom magyarul. Nagyon jó volt a szinkronja.

Hozzászólás ideje:
  2014. 05. 06. - 18:45, csoli1138 írta:

De a 3. évadtól van egy kis minőségcsökkenés. Komplett részek mennek el olyan dolgokra amikre addig nem.

Kicsit néha leáll a pörgés. Komplett külön epizódokat kapnak a szereplők míg a többiek kalandjai így akár részekre megszakadtak.

Spoilermentesen annyit, hogy a 4. évad második felére különösen jellemző lesz, hogy nem korlátozódnak kizárólag Rick köré az események. Ezt személy szerint jó ötletnek tartom, mert így teret kap a többi karakter boncolgatása is, nem válik egysíkúvá a paletta. Talán a Losthoz tudnám hasonlítani... bár ott is Jack volt a fő-főszereplő, a többi karakter útja is fontos és érdekes volt. Nem véletlenül karakterdráma mind a két említett sorozat. :) Nekem tetszik a koncepció: tömény karakterfejlődés és moralizálás, többnyire arányosan eltalált akcióval fűszerezve. Egy biztos, aki értelmetlen hentelésre, vagy 40-ből 38 perc akcióorgiára vágyik, annak nem a TWD lesz a kedvező sorozat. :)

2014. 05. 07. - 12:16, Darth Riddick írta:

Csak nemrég vettem észre, hogy tolják magyarul. Elkezdtem úgy (szerintem jó a szinkron) de a 3. évad annyira bedarált, hogy nem bírtam ki és letoltam inglisül! :D Elképesztő volt. Most a 4. évad előtt tartok egy kis szünetet, de szerintem azt is hamar "megeszem" majd. Nagyon élvezetes és izgalmas sorozat!

Nem mondom, hogy rossz a szinkron, de ezúttal is azt tapasztaltam, hogy eredeti nyelven mérföldekkel jobb. :) Ráadásul, a torrent utcai szinkronos anyagok (legalábbis az 1x01) hemzsegnek az angolul hagyott mondatoktól (talán nem tartották fontosnak őket), így feltételezem, hogy a FOX-on leadott cucc helyenként meglehetősen hiányos. Nem tudom, hogy ezek után a "túl durvának" ítélt képsorokból mi került be a tévés verzióba.

2014. 05. 07. - 19:21, kudar írta:

Amúgy azt hiszem 27.étől már adják itthon szinkronosan. A köv rész is kb akkor fog kijönni angolul. Mert most leadtak kettőt, és két hét pihi azonnal. :S

Lehet megvárom magyarul. Nagyon jó volt a szinkronja.

Ez esetben szerintem én is megvárom szinkronosan. Chloe hadarása után egyébként is azt tapasztaltam, hogy nyerőbb, ha nem kell közben olvasni. :D

Hozzászólás ideje:

Walking Dead 4.évad 9.résztől a végéig. Második felvonás(már majdnem begépeltem az írásomat mikor véletlenül a böngésző vissza gombjára nyomtam és eltünt az írás). Gondoltam csak írok már róla.

Hozzászólás ideje:

Agents of SHIELD

Hozzászólás ideje:

Ez az Arrow spin off várós, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki egy Flash kaliberű karakterből.

2014. 05. 09. - 22:28, Frenkie írta:

Walking Dead 4.évad 9.résztől a végéig. Második felvonás(már majdnem begépeltem az írásomat mikor véletlenül a böngésző vissza gombjára nyomtam és eltünt az írás). Gondoltam csak írok már róla.

Hozzászólás ideje:

Flash az egyik legmenőbb DC karakter, szóval én is remélem h nem cseszik el.

Más: Dokiről felröppent egy két cikk, hogy lehet hogy már Júliusban elkezdik leadni a 8. évadot. Persze még nics megerősítés, de marha jó lenne! :D

Hozzászólás ideje:
  2014. 05. 09. - 14:08, MissKarrde írta:

Person of Interest

Azt hiszem, nehéz lesz a várakozás a jövő heti fináléig.

Az sétagalopp a következő szezonra való várakozáshoz képest.
Hozzászólás ideje:

zwt5nagfhuyek1ftabde.jpg

The following S2

Tavaly ősszel úgy éreztem, Ryan Hardy FBI-ügynök figurájában megtaláltam Jack Bauer utódját. A The following S1 a maga megújult 24 utánérzésével a tavalyi év egyik legjobb (sorozat) élménye lett nálam, két zseniális karakterrel és színésszel. A folytatást azonban számomra baljós előjelek kísérték: már önmagában elkészültének a ténye is millió kérdést felvethetett - tekintve az első évad kerek lezárását – s sajnos minden félelmem beigazolódott: ez évben a The following S2 az eddigi legnagyobb csalódás…

(...)

Egy egészen remek folytatás lehetett volna, csupán a legrosszabb filmkészítési sablonokat kellett volna elhagyni. Minden lehetősége megvolt, a két ikerrel, a francia csajjal, Emmával tök jó is lehetett volna. De az idegesítően bárgyú Mandyvel, a hibbant Micah-val (szektavezér), no meg a legfeleslegesebb emberrel, az általam spoilermentesség nevében "Kaszásnak" nevezett figurával az egész bukásra volt ítélve nálam.

Meg kéne tanulnom elengedni menet közben egy sorozatot… nem pedig mindig mindent végignézni, amit elkezdek…

50%

Bővebben itt:

http://filmforum.hungarianforum.com/t11p511-r2-d2-irasai

Hozzászólás ideje:

Köszönöm hogy ezt megírtad. Amúgy se akartam folytatni, - én képes voltam elengedni - de ezzel még inkább megerősítettél benne. :)

Sajnálom, hogy az első végén nem zárták le. :(

Hozzászólás ideje:
  2014. 05. 10. - 16:19, kudar írta:

Köszönöm hogy ezt megírtad. Amúgy se akartam folytatni, - én képes voltam elengedni - de ezzel még inkább megerősítettél benne. :)

Sajnálom, hogy az első végén nem zárták le. :(

Szívesen.

Mérges vagyok rá, mert az Ikrek és az anyjuk miatt hatalmas potenciál volt benne, de sabonossága - no meg az eszetlen késelésmániája - miatt romba dőlt az egész. :(

Hozzászólás ideje:

Castle 6/22

Hozzászólás ideje:

GoT 4x06

Hozzászólás ideje:

GoT:

Azt a roh/dt! :o

Hozzászólás ideje:
  2014. 05. 11. - 7:06, MissKarrde írta:

Castle 6/22

Hát, elég hirtelen volt az tény, sőt...

Castle finálé: :o

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.