Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 23. - 5:16, MissKarrde írta:

Végre!!! Ma este indul a DW 8. szezonja :rock: Azt hiszem, este tartok egy kis DW-mozizást előtte :)

Igen, nekem is azt kellene. :) Az új epizód nézése úgyis hétfőre marad.
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Most lett vége. Húhh... óriási volt. Ugye mivel már láttam a fekete-fehér félkész részt így csak látványban/effektekben és zenében adott újat. Nos, ha már zene... az áthangszerelt openinget szoknom kell, egyébként az új zenei témák is jók voltak. Az effektek szokás szerint rendben voltak és Moffat továbbra is egy zseni! Clara szép és (számomra) szeretnivaló, Capaldi pedig nagyon jó volt!!

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Doctor Who - 8x1 - Sok résszel vagyok, voltam úgy hogy másodjára tetszett csak igazán. Hát ilyen most nem volt. Ez a rész nagyon ott van. Elejétől a végig, egy tipikus Moffat történet. A szönyekkel, a fordulatokkal, a szabályokkal, az érzelmekkel és újabban a h-lye humorral, amiken jókat röhögtem. Úgy érzem nagyon jó évadnak nézünk elébe, ami talán kicsit akciódúsabb, de mindenképpen darkosabb, amit én személy szerint nagyon fogok imádni. Capaldi az elején egy picit furi volt nekem, de hát csak játszotta a szerepét, de aztán volt egy pont, ahonnan kész... már ő is Doktor. :D Na nem A Doktor, de szuper bemutatkozás volt.

Spoileres tartalom megtekintése

Damn you Moffat!!! :D

Csak lenne már jövő hét! :D

Peter-Capaldi-Doctor-Who-Banner.jpg

Hozzászólás ideje:

Tegnap éjjel én is megnéztem, és nem dobtam hátast tőle. Mondjuk ennek oka az lehetett, hogy fáradt voltam, és már marhára nem figyeltem oda rá - a szövegre csak a végén kezdtem el odafigyelni, plusz kicsit az ötlet-újrahasznosítás érzését is éreztem. Szóval, most megnéztem még egyszer, már felirat is volt hozzá (Capaldi akcentusa nagyon durva, alig értem a szavait), és hát így sem tetszett sokkal jobban. Nem volt rossz, de nem érzem olyan erősnek, mint az The Eleventh Hourt, a The Impossible Astronaut-Day of the Moon párost vagy az Asylum of the Daleks-ot. Valahol a The Christmas Invasion szintjén van (ami azért nem kis teljesítmény, hiszen a Snowmanig az az egy karácsonyi speciál volt, ami tetszett). Szóval nem volt meg az a "hű, a karva anyját" érzés.

No, lényegében, ígéretes, bár számomra nem erős kezdést hozott ez a 8. évad. Ha marad ez a szint, az is egy jó évadot fog jelenteni, de azért remélem befigyel majd néhány "hűbazmeg" epizód is.

Szerk.: és még két dolog. Clara és a 12. Doktor sokkal jobban működő párosnak tűnik, mint a 11. Doktorral, és...

Szerk. 2: a zene az nagyon bejött. Nem harsány, epikus, mint a 11. esetében, de kellemesen fülbemászó, pörgős és hangulatos. Az új intró hasonlóan tetszetős volt, jól kipofozták annak a rajongónak a már amúgy is jól festő videóját. Az új intrózene is tetszik, megint jól átdolgozták az eredeti témát.

Hozzászólás ideje:

Olcsó húzás volt hogy...

Hozzászólás ideje:

Hát, ha a Doktor sötét oldalát akarják mutogatni, akkor kérem, MUTASSÁK meg a Doktor sötét oldalát. Így nem mutattak semmit, a válasz meg végül az lesz, hogy

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Akkor megkövetem Moffat urat és ismét nőni fog a szememben.

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 24. - 13:39, Dzséjt írta:

Akkor megkövetem Moffat urat és ismét nőni fog a szememben.

Meglássuk.

Hozzászólás ideje:

DW 8x01

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

GoT ötös évad hír

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 25. - 18:43, Bomarr írta:

GoT ötös évad hír

Oldják meg CGI-vel és akkor mindenki jól jár :D

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 25. - 18:50, NorbiLordi írta:

Oldják meg CGI-vel és akkor mindenki jól jár :D

2014. 08. 25. - 18:57, Bomarr írta:

http://vimeo.com/100095868

Ennyi CGI:)

off: hogy tudok berakni úgy videót hogy ne csak linket mutasson, beraktam ... közé

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:

A szinésznő kifejezetten azt nyilatkozta, hogy kész a jelenetre és be fogja vállalni.

Egyébként van új fejlemény az ügyben

Hozzászólás ideje:
  2014. 08. 26. - 17:47, Bomarr írta:

A szinésznő kifejezetten azt nyilatkozta, hogy kész a jelenetre és be fogja vállalni.

Egyébként van új fejlemény az ügyben

Akkor vagy én tudtam rosszul vagy azóta lelkileg felkészült erre :D Kicsit módosítják a templomot azt kezit csókolom. :)

Hozzászólás ideje:

Doctor Who 8x02 - Hát ez nagyon ott volt! Az első rész bennem kicsit vegyes érzéseket keltett, ami meglepett, mert a korai VFX nélküli fekete-fehér verzióban kifejezetten tetszett, de aztán valahogy az elején a poénkodás, az effektek, de főleg a vicces századfordulós hármas valahogy nem igazán működött. A második fele már jó volt, de szerettem volna az egészet élvezni.

Itt ez most teljesen megvolt. Nem mondom, hogy hibátlan -bárcsak 10 perccel hosszabb lehetett volna- de ez már igazi ötletes, újranézős epizód volt. Sok ilyet!

Hozzászólás ideje:

Doki 8x2 - Nekem az előző a feelingje miatt egy picit jobban tetszett, de ez is nagyon ott volt. Főleg a rész második fele jött be igazán. Azt hiszem ez most már biztos, hogy sokkal darkosabb lesz az évad, mint a korábbiak, és ez nekem tetszik. :) Az ötlet is tetszett, a megvalósítás is, és persze jönnek az újabb és újabb kérdések. Már nézném a kövi részt -bár az inkább poén résznek néz ki. :D

Remek rész volt. :)

Aki a rész után gyorsan akar hozzá angol feliratot az sztem kb innen tudja a leggyorsabban megszerezni

Hozzászólás ideje:

Sajnos még nem láttam az új részt, ma nézem meg. Olvasni nagyon jó volt, jobb is, mint az elsőt. Az első rész bennem is kicsit vegyes érzéseket hagyott, szóval nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz képernyőn a második rész :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.