kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Hát én megnéztem a Banshee - 3x3at és leesett az állam. Olyan kemény rész volt hogy adrenalin folyt a fülemből. Már a 8. percben volt egy olyan csata, amit szerintem nem képzeltünk volna, csak így lesz. De ami utána jött az sem volt semmi. Ez az évad nagyon kemény lesz pedig a korábbiak sem voltak semmik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Akkor bele kéne húznom. Pár nap és én is láthatom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megvárom az évadzárót, aztán ledarálom egybe az egészet. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Megvárom az évadzárót, aztán ledarálom egybe az egészet. Én is gondoltam rá, de nem bírtam kivárni. Így is szenvedek mert szinkronosan nézem, és ott még csak a 3. résznél tart. Rog írd majd meg hogy tetszett ez a rész. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. (szerkesztve) Igen én is kb akkor jöttem rá. De nyugtasson a tudat, hogy egyik jelenet se volt fontos...sőt. Hogy tetszik amúgy? Áhh, "függöny" vagyok, imádom! Megfertőztem a kollégákat is! Én s02e05-nél járok, ők s01e04-nél. Ma lesz időm folytatni! Szerkesztve: 2015. Február 24. - csoli1138 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Áhh, "függyöny" vagyok, imádom! Megfertőztem a kollégákat is! Én s02e05-nél járok, ők s01e04-nél. Ma lesz időm folytatni! Igen hát pont arról beszéltünk hogy az egy picit gyengébb, de onnan megint rákezd. Egy ismerősöm folyton irogatja, hogy ő nézi angolul a új évadot, és hogy olyanokat néz néha... el tudom képzelni, mert az évad eleje is már pfff. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. PoI S04E15: No Karrde jól tippeltünk. Tényleg nagyon frankó rész. Nagyon tetszett a múlt heti epizód Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Rog írd majd meg hogy tetszett ez a rész. Úgy lészen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Tegnapi Castle: Dzséjt, ez a te epizódod Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. PoI S04E16: Nagyon frankó ez a rész is. Janiéknak újra sikerált egy érdekes ügyet kifogniuk. A Banshee S03E03 is megvolt. Igazán eseménydúsra sikerált. Megkockáztatom hogy ez a sori eddigi legjobb réásze. Apait-enyait beleadtak. Jól sejtettem hogy Burty egy állat. Már akkor éreztem mikor a bunyóharcos surmó menedzserének kinyírása előtt levette a szemüvegét. Azóta ugyan voltak már piszkos húzásai de az az élet-halálharc Nolcsival megmutatta hogy totál pszichó a csóka. Azért a hosszúárnyékú csajsziira se lehet panasz. Rendesen helybenhagyta csokornyakkendőst. A részben történt többi event is ott van a "Csuklyás"-féle szállal az élen a szeren Rablóból lett pandúr (vagyis seriff) barátunk jókora slamasztikába került. A rész végére meg cseberből vederbe. Amúgy eddig nagyon odacsapós az "egész" sori. Maradjon is így. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Meghalt Leonard Nimoy Azt hiszem, hosszú és eredményes életet élt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Úgy érzem, ez a hét a kedvenc franchise-aim terén csak rossz hírekkel tudott szolgálni. Legalábbis Alien és Star Trek terén. A Star Trek most a legrosszabb. Nyugodjon békében, Mr. Spock. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Rog: örülök hogy neked is így bejött az a rész. Amit pedig a spoiler mögött írtál...hát igen, az az egyik csúcspontja a sorinak nálam, mert azt a karaktert mindig is akartam már látni igazán odacsapni...hát most megkaptuk. House of Cards: Brutál dráma, lassan építkezős, több szálon futós, a végén összeérős és nagyot odacsapós. Na jó talán azért annyira nem csap oda, de felvezeti, hogy a 2. évad még komolyabb lesz. Politikai sorozat, ami egy igazi hatalmi harcot mutat be. Nem igazán az én műfajom, mégis végignéztem mert el kell ismerni, hogy a maga nemében nagyon erős sorozat. Kevin Spacey pedig zseniális benne. Egyedül elvinné a sorit. A történet igazából röviden annyi, hogy Frank Underwoodot, az Elnök nem lépteti elő, amikor beiktatásra kerül, hanem a poziciójában hagyja annak ellenére hogy megígérte neki. "Hősünk" pedig szépen lassan építi fel a kártyavárat, ...de hogy mi is célja? Hát az majd kiderül. Mint írtam nem az én műfajom, és annak ellenére, hogy tényleg remek sorozat, még meggondolom, hogy folytatom e. 7/10. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Meghalt Leonard Nimoy Azt hiszem, hosszú és eredményes életet élt. Nagy sajnálattal olvastam este Én is így gondolom. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Nyugodjék békében. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hát ez brutálisan jó lett Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Nekem is nagyon tetszik, jöhetne már az új évad Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. A poszter koncepciója nagyon ellett találva. Talán picit lehúz az összképből, hogy néhány elem korábbi anyagokból lett berakva. Drogon például a negyedik évad egyik jelenetéből lett copy-pastelve ( és "rajzositva"). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Ez nem nagy gond. Jó a plakát, én is várom már a következő évadot. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. OFF Jelenleg egy olyan pasinak melózok, aki a Trónok harcának felügyeli az 5. évados VFXjét. ON Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Kudar, ez izgalmasan hangzik Bár gondolom, infókat nem igazán adhat ki. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Kudar, ez izgalmasan hangzik Bár gondolom, infókat nem igazán adhat ki. Gondolhatod. Pedig kérdezgettem rendesen, de csak szakmai infókat beszéltünk, hogy hogy szokták a fájlokat elnevezni, -tanított is pár dolgot- mi a munka menete, ki hova küldi a dolgokat ilyesmi. Persze jó lenne még többet tudni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Karrde, ez tényleg nekem való Castle-epizód volt. A sok Alienes és egyéb kultikus sci-fikre történő utaláson túl amin hangosan felnevettem, hogy a marsi űrruha a Firefly-ból volt. De akkoriban Fillion még nem tűnt ilyen kövérnek benne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Persze jó lenne még többet tudni. Bizony jó lenne. Számodra duplán, de azért biztosan számunkra is tudna érdekességeket mesélni Karrde, ez tényleg nekem való Castle-epizód volt. A sok Alienes és egyéb kultikus sci-fikre történő utaláson túl amin hangosan felnevettem, hogy a marsi űrruha a Firefly-ból volt. De akkoriban Fillion még nem tűnt ilyen kövérnek benne. Ugye? Olyan régen láttam a sorozatot, hogy nem tűnt fel ez az űrruhás részlet, köszi A ruha nélkül sem éppen egy modell alkat manapság Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Meg tudom érteni azokat akik ódákat zengenek a Banshee harmadik szezonjáról. Üt mint az ipari áram. A eddigi részek közül a harmadik, az ötödik és a nyolcadik rész a legbejövősebb. Ezek közül leginkább az ötödiket tudnám kiemelni. Amúgy a felvezetése se semmi. Mázli hogy nem kellett sokat várnom az ötösre mert a négyesnek úgy lett vége hogy másképp nehezen bírtam volna kivárni a folytatást. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Meg tudom érteni azokat akik ódákat zengenek a Banshee harmadik szezonjáról. Üt mint az ipari áram. A eddigi részek közül a harmadik, az ötödik és a nyolcadik rész a legbejövősebb. Ezek közül leginkább az ötödiket tudnám kiemelni. Amúgy a felvezetése se semmi. Mázli hogy nem kellett sokat várnom az ötösre mert a négyesnek úgy lett vége hogy másképp nehezen bírtam volna kivárni a folytatást. Na akkor beelőztél... Én maradok a szinkronosnál és abból csak most jött ki a 4. rész. Ma nézem este. De örülök hogy ennyire brutál a 3. évad. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Rog: Hát nem csodálom, hogy nem tudtad abbahagyni. 3x4 - hát mikor már azt hittem, hogy ez egy lassabb rész lesz...megint adtak a képünkbe. És a cliffhanger...jujj mi lesz itt Banshee-ben. Bár csak már nézhetném tovább. XD Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hát ez brutálisan jó lett Maxi tisztelettel kérdezem: ettől miért kell elájulni? Az egész net áradozik róla, én nem látok rajt mást, mint egy sárkányt meg egy törpét. Akik meg eddig is voltak... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Maxi tisztelettel kérdezem: ettől miért kell elájulni? Az egész net áradozik róla, én nem látok rajt mást, mint egy sárkányt meg egy törpét. Akik meg eddig is voltak... Én az összhatástól nem dobtam hátast úgyhogy csak tippelek, de szerintem főleg a kép ígérete tetszik az embereknek mert ez a kettő ugyan volt eddig is de semmi közük nem volt egymáshoz, most viszont találkoznak, plusz a kép arra is utal, hogy Tyrion összefut Dany-vel. Kár hogy az egyes elemek nincsenek szinkronban egymással. A sárkány még csak nem is Tyrionra néz, hanem csak úgy előre... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Hozzászólás ideje: 2015. Március 2. Maxi tisztelettel kérdezem: ettől miért kell elájulni? Az egész net áradozik róla, én nem látok rajt mást, mint egy sárkányt meg egy törpét. Akik meg eddig is voltak... Nekem tetszik és kész. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.