Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. Nem is kellett sokat várni az új Lucifer feliratra. Egész klassz lett a szezonnyitó. A színvonal szerencsére nem csökkent. Lucival jól ki lett tolva. Szárnya van, ördögarca nincs. Várható volt hogy nem sikerül átváltoztatnia a fizimiskáját de azt hittem hogy csak "Detektív" közelében van úgy. Erre kiderült hogy egyáltalán nincs meg ama képessége. Legalább az emberfeletti ereje megmaradt. Bírtam ahogy azt a pacákot lehajitotta a medencébe. Az új hadnagy asszem jól illeszkedik a soriba. Csak ne lenne olyan karót nyelt figura. Gondolom nem lesz mindig olyan. A főgonyosz kiléte nagyon talányos. Újabb illető akit Luci nagyon pokolra akar majd küldeni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. The Gifted 1×01: Ez a sorozat az X-men univerzumban játszódik, így természetesen már az első részben rengetegszer ki lett mondva a szervezet neve. A pilot nem volt rossz, a végére beindultak az események. Érdekes karaktereket kaptunk, kíváncsi vagyok a sorsukra, illetve hogy az egész sorozat miről fog majd szólni az emberek vs. mutánsokon kívül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Érdekesen kezdődött a Lucifer. Nagyon kíváncsi vagyok ki lesz a főgonosz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Jól elhalloweenezgetnek a Stranger Things második szezonjában a skacok. Plusz egy 1984-et idéző promo is kijött. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Lucifer 3×02: Eddig bejön az évad, különösen ez a rész. Gotham 4×03: Az aukciós jelenet mindent vitt! "100.000 and 1 dollar; 200.000 and 1 dollar, $300.000 and 1 cent." Eddig nagyon megvagyok elégedve az évaddal, egyre jobb részeket produkál, és messze a legjobb képregényes sorozat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Hozzászólás ideje: 2017. Október 9. Az igazság még mindig odaát/odakint van. Az X-akták új szezonja is klassznak ígérkezik. Gotham 4×03: Az aukciós jelenet mindent vitt! "100.000 and 1 dollar; 200.000 and 1 dollar, $300.000 and 1 cent." Eddig nagyon megvagyok elégedve az évaddal, egyre jobb részeket produkál, és messze a legjobb képregényes sorozat. Nekem is bejött a harmadik rész. Ez a sori is jól nyomja. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Scully és Mulder kezd egyre inkább úgy kinézni, mint abban a részben, ahol megöregedtek egy régi hajón. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Na azért Scully esetén nem értünk egyet. Fincsi még a néni! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Hozzászólás ideje: 2017. Október 10. Nekem az 1-9 szezonokban Scully sose jött be különösebben. A későbbiekben viszont sokkal jobban tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Remek volt a Lucifer új része. Ez a gyarló nagyon adja magát az új zsernyák személyében. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. (szerkesztve) Nagyon ütősnek ígérkezik a Stranger Things második szezonja. -------------------------------------------------- Nekem is bejött a Lucifer mostani része. A hadnagy nekem is gyanús de remélem nem ő a Sinnerman. Beugratás szaga van a dolognak. Talán csak azt akarják az alkotók hogy azt higgyük ő az. Szerkesztve: 2017. Október 13. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Újabb Stranger Things részlet érkezett: Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. Hozzászólás ideje: 2017. Október 22. De várós az új évad. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Az új Doktor és új utit...csapata: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hány élete van még? Két doktorral ezelőtt már csak egy volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Az új Doktor és új utit...csapata: Köszi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hány élete van még? Két doktorral ezelőtt már csak egy volt. Igen, de aztán újabb 12 regenerációra kapott hosszabbítást az időlordoktól. Ezért születhetett meg a 12. Doktor, aki valójában a 13. regenráció és a 14. inkarnáció. 1. Doktor: 0. regeneráció 1. inkarnáció 2. Doktor: 1. regeneráció 2. inkarnáció 3. Doktor: 2. regeneráció 3. inkarnáció 4. Doktor: 3. regeneráció 4. inkarnáció 5. Doktor: 4. regeneráció 5. inkarnáció 6. Doktor: 5. regeneráció 6. inkarnáció 7. Doktor: 6. regeneráció 7. inkarnáció 8. Doktor: 7. regeneráció 8. inkarnáció Háborús Doktor: 8. regeneráció 9. inkarnáció 9. Doktor: 9. regeneráció 10. inkarnáció 10. Doktor: 10. regeneráció 11. inkarnáció 10. Doktor: 11. regeneráció 12. inkarnáció 11. Doktor: 12. regeneráció 13. inkarnáció 12. Doktor: 13. regeneráció 14. inkarnáció 13. Doktor: 14. regeneráció 15. inkarnáció (Bár a 10. Doktor két regenerációja között testet nem cserélt, de szerintem a 4. évadra eléggé megváltozott a karakter személyisége, pont a regenerálódás után, ezért vettem külön (meg ugye volt egy metakrízis is, vagy mifene). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Sejtettem, hogy valamiről lemaradtam. De ez megint egy öreg doktor lesz mint Capaldi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. (szerkesztve) A 13. Doktor a szőke nő a jobb oldalon, Jodie Whittaker, ő csak 35. éves. Szerkesztve: 2017. Október 23. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Feladom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Lucifer 3x03 - Végre, Maze is kapott egy saját epizódot. Eleve hiányoltam eddig az évadból, de most bepótolták az elmaradást. Remélem többet nem fog hiányozni, hiszen kell Lucifernek a verőleg... lány. A rész vége különösen érdekes volt. Az aktákon minden név olyan, aki vagy égi, vagy megszállt egy égi, vagy démon. És ott az a Gaudium (boldogság) név. Az ki? Luci és Amenadiel (Amen ) egy másik tesója? Vagy egy démon? Az is érdekes, hogy Maze az igazi nevén, Mazikeen of the Lilimként volt felírva, és nem az emberek közt használt Mazikeen Smith néven. Vagyis aki vezeti a dossziékat, tudja, hogy egy démon, és feltehetően akkor már azt is, hogy Lilith leánya. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Már lassan két résszel vagyok lemaradva. Mentségemre szóljon most tombol az sw láz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Ez a 3. részt én is laza egy hetes késéssel néztem meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Én még nem láttam. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Hozzászólás ideje: 2017. Október 23. Lucifer 3x03 - Végre, Maze is kapott egy saját epizódot. Eleve hiányoltam eddig az évadból, de most bepótolták az elmaradást. Remélem többet nem fog hiányozni, hiszen kell Lucifernek a verőleg... lány. A rész vége különösen érdekes volt. Az aktákon minden név olyan, aki vagy égi, vagy megszállt egy égi, vagy démon. És ott az a Gaudium (boldogság) név. Az ki? Luci és Amenadiel (Amen ) egy másik tesója? Vagy egy démon? Az is érdekes, hogy Maze az igazi nevén, Mazikeen of the Lilimként volt felírva, és nem az emberek közt használt Mazikeen Smith néven. Vagyis aki vezeti a dossziékat, tudja, hogy egy démon, és feltehetően akkor már azt is, hogy Lilith leánya. Ismereteim szerint Gaudium egy bukott angyal. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog feltűnni az évadban. Amúgy szinte 100% -ig biztos vagyok benne, hogy a Sinnermant láthattuk a rész végén. A rész nekem tetszett, végre egy Maze-centrikus epizód. Na most már cak egy Amenadiel epizóddal kedveskedjenek, és máris rendben is leszünk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Hozzászólás ideje: 2017. Október 24. Nekem is bejött a múltkori Lucifer. Maze klasszul intézte a dolgát. Végre teljesebb képet kaptunk a fejvadászkodásáról. A legutóbbi Gotham is frankóra sikerált. Habár az albínó csekélyértelmű Butch kicsit sok volt nekem. Olyasmi mint Bizarro a Superman frencsájzban. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. (szerkesztve) A legutóbbi Gotham is frankóra sikerált. Habár az albínó csekélyértelmű Butch kicsit sok volt nekem. Olyasmi mint Bizarro a Superman frencsájzban. Nekem is tetszett, a magyar "jelenlét" meg megmosolyogtatott. És milyen szépen mondták ki a vezetéknevemet. Fejlődnek az amcsik. Lucifer 3×04: Az évad legjobb része eddig, az utolsó jelenet nagyon tetszett, és maga a rész is. A bevonulás lóháton meg egyenesen fergeteges + Amenadiel jelenetei is vittek ma mindent. Pierce karaktere is fejlődik, kíváncsi vagyok, hogy milyen szerepe lesz később. Szerkesztve: 2017. Október 26. - Bence1997 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. (szerkesztve) Nekem is tetszett, a magyar "jelenlét" meg megmosolyogtatott. És milyen szépen mondták ki a vezetéknevemet. A "János" és a "Budapest" elég frankón hangzott el. Érdekelne hogy ki a magyar a fejesek között hogy ráfeküdtek a "hungarian" témára. Plusz állítólag egy magyar színész is játszott valamelyik részben. A mostani Lucifer is klassz. Mondjuk a végén azt a tükrös dolgot nem igazán vágom. Szerkesztve: 2017. Október 26. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. (szerkesztve) BSG s02e9-10 Lehet, hogy rossz az epizószámozása az évadnak amit leszedtem? A 9. rész végén elkészül a lopakodógép amit Starbuck próbál ki, majd elnevezik az elnökasszonyról. A 10. rész elején meg már az emlékeztető is fura, mert vannak ismerős pillanatok, meg új jelenetek is egy Pegazus nevű rombolóval és új arcokkal, a rész elején meg mintha a Galaktika és a Pegazus pilótái egymás ellen mennének.. Na gondoltam ezt gyorsan megkérdezem itt... Dzséjt esetleg... Köszi Szerkesztve: 2017. Október 27. - csoli1138 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.