Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem is kellett sokat várni az új Lucifer feliratra. Egész klassz lett a szezonnyitó. A színvonal szerencsére nem csökkent.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

The Gifted 1×01: Ez a sorozat az X-men univerzumban játszódik, így természetesen már az első részben rengetegszer ki lett mondva a szervezet neve. A pilot nem volt rossz, a végére beindultak az események. Érdekes karaktereket kaptunk, kíváncsi vagyok a sorsukra, illetve hogy az egész sorozat miről fog majd szólni az emberek vs. mutánsokon kívül.

Hozzászólás ideje:

Jól elhalloweenezgetnek a Stranger Things második szezonjában a skacok. :D

Plusz egy 1984-et idéző promo is kijött.

Hozzászólás ideje:

Lucifer 3×02: Eddig bejön az évad, különösen ez a rész.

Gotham 4×03: Az aukciós jelenet mindent vitt! :lol: "100.000 and 1 dollar; 200.000 and 1 dollar, $300.000 and 1 cent." :D

Eddig nagyon megvagyok elégedve az évaddal, egyre jobb részeket produkál, és messze a legjobb képregényes sorozat.

Hozzászólás ideje:

Az igazság még mindig odaát/odakint van. Az X-akták új szezonja is klassznak ígérkezik. :cool:

2017. 10. 09. - 16:09, Bence1997 írta:

Gotham 4×03: Az aukciós jelenet mindent vitt! :lol: "100.000 and 1 dollar; 200.000 and 1 dollar, $300.000 and 1 cent." :D

Eddig nagyon megvagyok elégedve az évaddal, egyre jobb részeket produkál, és messze a legjobb képregényes sorozat.

Nekem is bejött a harmadik rész. Ez a sori is jól nyomja.

Hozzászólás ideje:

Nekem az 1-9 szezonokban Scully sose jött be különösebben. A későbbiekben viszont sokkal jobban tetszik.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nagyon ütősnek ígérkezik a Stranger Things második szezonja. :rock:

--------------------------------------------------

Nekem is bejött a Lucifer mostani része.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2017. 10. 23. - 5:32, Ody Mandrell írta:

Hány élete van még? Két doktorral ezelőtt már csak egy volt. :D

Igen, de aztán újabb 12 regenerációra kapott hosszabbítást az időlordoktól. Ezért születhetett meg a 12. Doktor, aki valójában a 13. regenráció és a 14. inkarnáció.

Hozzászólás ideje:

Lucifer 3x03 - Végre, Maze is kapott egy saját epizódot. Eleve hiányoltam eddig az évadból, de most bepótolták az elmaradást. Remélem többet nem fog hiányozni, hiszen kell Lucifernek a verőleg... lány. :) A rész vége különösen érdekes volt.

Hozzászólás ideje:
  2017. 10. 23. - 20:18, Dzséjt írta:

Lucifer 3x03 - Végre, Maze is kapott egy saját epizódot. Eleve hiányoltam eddig az évadból, de most bepótolták az elmaradást. Remélem többet nem fog hiányozni, hiszen kell Lucifernek a verőleg... lány. :) A rész vége különösen érdekes volt.

Hozzászólás ideje:

Nekem is bejött a múltkori Lucifer. Maze klasszul intézte a dolgát. Végre teljesebb képet kaptunk a fejvadászkodásáról.

A legutóbbi Gotham is frankóra sikerált.

2017. 10. 24. - 18:57, Rog írta:

A legutóbbi Gotham is frankóra sikerált.

Nekem is tetszett, a magyar "jelenlét" meg megmosolyogtatott. :D És milyen szépen mondták ki a vezetéknevemet. :lol: Fejlődnek az amcsik.

Lucifer 3×04: :clap: Az évad legjobb része eddig, az utolsó jelenet nagyon tetszett, és maga a rész is. A bevonulás lóháton meg egyenesen fergeteges + Amenadiel jelenetei is vittek ma mindent. :lol: Pierce karaktere is fejlődik, kíváncsi vagyok, hogy milyen szerepe lesz később.

Szerkesztve: - Bence1997
  2017. 10. 26. - 17:47, Bence1997 írta:

Nekem is tetszett, a magyar "jelenlét" meg megmosolyogtatott. :D És milyen szépen mondták ki a vezetéknevemet. :lol:

A "János" és a "Budapest" elég frankón hangzott el.

Érdekelne hogy ki a magyar a fejesek között hogy ráfeküdtek a "hungarian" témára. Plusz állítólag egy magyar színész is játszott valamelyik részben.

A mostani Lucifer is klassz. Mondjuk a végén azt a tükrös dolgot nem igazán vágom.

Szerkesztve: - Rog

BSG s02e9-10

Lehet, hogy rossz az epizószámozása az évadnak amit leszedtem?

A 9. rész végén

Na gondoltam ezt gyorsan megkérdezem itt...

Dzséjt esetleg...

Köszi

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.