MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Javában töltöm a Rome első epizódját, remélem megéri. Csak sikerül netről? Remek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Én is nézni fogom, mert nekem mától újra van HBO-m, mert most akciósan 1990FT/hónap. Nálunk normál áron 2000 Ft/hó. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Nálunk normál áron 2000 Ft/hó. Érdekes Nembaj, így is jól jártam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Csak sikerül netről? Remek Most éppen 17k-val szaggat lefelé. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Érdekes Nembaj, így is jól jártam Persze, hogy jól Viszonylag normális szolgáltatónk van, a környékben a legolcsóbb (ó, és nem mellékesen a munkatársam a fickó ). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Most éppen 17k-val szaggat lefelé. Remélem, hogy tetszeni fog. Kíváncsi vagyok a véleményedre Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Ma adják le az új LOST részt amcsiban, holnapra már kinnt lesz a neten Most fognak felpörögni az események! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Remélem, hogy tetszeni fog. Kíváncsi vagyok a véleményedre Remélem tudok majd rakni alá feliratot, mert anélkül gáz lesz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Media Player Classic-ot letölt, egy mappába legyen a video meg a szövegfájl, megegyező névvel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Media Player Classic-ot letölt, egy mappába legyen a video meg a szövegfájl, megegyező névvel. Köszi Obi, de mindent a maga idejében. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Obi! Holnap várom a SPOILERmentes Lost beszámolót az új részről Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. (szerkesztve) Javában töltöm a Rome első epizódját, remélem megéri. Belenéztem én is a 4. résbe (így marad); az első benyomásom az volt túl színpadias, aztán csak ott maradtam végig, bár rohadt álmos voltam . Szerkesztve: 2006. Március 24. - Szisz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Sajnos nem volt olyan jó rész A rész háromnegyede Sun-ról szól, így egy kicsit unalmasra sikeredett. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Ohh... haverom ma azzal jött, hogy elárulták neki a lost végét. Nem szokott kamuzni, ezúttal sem feltételeztem róla, de annyit hozzáfűztem, hogy még forgatják a lostot. Erre mondta, hogy tudja, de a vége már megvan. Kérdezte, hogy elárulja-e, mert nagyon jó meglepetés ez, de mondtam neki, hogy inkább ne lője le a poént. És most gondolkodom, hogy mi a fene lehet a vége Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Ez olyan mint amikor a fórumon jött valaki hogy megvan neki az SW3 mellesleg 2004-ben Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. De haveromban megbízom. Ha tudja, akkor tényleg tudja, ő nem szokott kamuzni. Szóval elgondolkodtató Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Belenéztem én is a 4. résbe (így marad); az első benyomásom az volt túl színpadias, aztán csak ott maradtam végig, bár rohadt álmos voltam . Remélem azért nekem tetszeni fog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. De haveromban megbízom. Ha tudja, akkor tényleg tudja, ő nem szokott kamuzni. Szóval elgondolkodtató Donát. Nem tudja. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. De haveromban megbízom. Ha tudja, akkor tényleg tudja, ő nem szokott kamuzni. Szóval elgondolkodtató Donát. Szerintem kérdezd is meg és nem is. Mond meg neki, hogy írja le egy papírra, ragassza le a boritékot és adja oda. Ha tudod a végét a sorozatnek kinyitod. Neked meglepetés lesz a vége, és kiderül kamuzott-e a Haverod. De ehhez nagy önuralom kell. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Lokatelli: Ezt megcsinálom Ody: Valójában az a kérdés, hogy ŐT átverték-e. Ha ő azt mondja tudja, akkor fix, hogy tudja, csak nem biztos, hogy igazat hallott. Megbízom benne. Tul. képp az a kérdés, hogy őt átverték-e. 13 éve ismerem (17 leszek), szóval ennyire biztos vagyok benne Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Szerintem az írókon kívül senki nem tudja. A haverodnak max. tippje lehet. Ma 13:40-kor indul egy új sci-fi sorozat az RTL-en. Nézzétek, érdekesnek ígérkezik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. SPOILER! Aki kíváncsi erre a bizonyos új Sci-fire, íme az ismertető: A film ismertetése: Egy földkörüli pályán keringő űrsikló személyzete (Chuck Taggart, Neil Taggart, Angela Perry, Sarah Forbes, Kurt Mendel) munka közben hirtelen szemtanúja lesz a Földön lejátszódó katasztrofális eseményeknek. Borzalmas tűzvihar söpör végig hirtelen a Föld teljes felszínén, majd a bolygó felrobban és megsemmisül. A Föld egyetlen túlélői az Odüsszeia űrrepülőgép 5 tagú csapata. Nekik sincs azonban sok idejük hátra, mert az oxigénkészlet rohamosan fogy, és reménytelenül az űrben rekedtek? Az utolsó pillanatban azonban egy titokzatos földönkívüli lény, a Kutató megmenti őket. A Kutató elmeséli a legénységnek, hogy a galaxis számtalan fejlett civilizációjának sorsa hasonlóképpen végződött, mint a Földé. Az Odyssey űrhajósai az egyetlenek túlélők, akikkel a Kutató valaha is találkozott. A lény felfedi a csoport előtt, hogy létezik még egy lehetőség otthonuk megmentésére. A Kutató visszaküldi az űrhajósokat a múltba. Az Odüsszeia legénységének most újra át kell élnie az elmúlt öt évet, amely végül a bolygó elpusztításához vezetett. A jövőbeli eseményekről felhalmozott tudásuk lehetővé teszi számukra, hogy megváltoztassák az életük menetét, megakadályozzák szeretteik elvesztését, helyre hozzanak kisiklott kapcsolatokat, vagy akár meggazdagodjanak. Azonban bármit is hoznak helyre a saját életükben, ha nem tudják meg, hogy ki vagy mi pusztította el a Földet, akkor a jövő örökre elveszett. Én tuti megnézem. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Érdekesen hangzik. Bár mintha már hallottam volna erről a sorozatról... Remélem jobb lesz mint a Relytéjek városa. Egyébként meg ütközik az időpontja a Csillagközi Rombolóval. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Én megnéztem. Hát... a történet jó, a karakterek elmennek, egyedül a nagyszájú csávó tűnik igazi egyéniségnek. Az a szerencse, hogy nagy valószínűséggel ez nem lesz annyira "sci-fi" sorozat, a szó szoros értelmében (nem az űrben fog játszódni), így nem félek, mert valljuk be az effektek néhol nem voltak rendjén. Egyébként ha már volt szó itt arról, hogy Star wars vagy Star Trek kultusz, hát itt most utóbbira utaltak . Szóval szerintem a történet több mint jó, és sokat ki lehet belőle hozni. Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Belenéztem én is a 4. résbe (így marad); az első benyomásom az volt túl színpadias, aztán csak ott maradtam végig, bár rohadt álmos voltam . Csak a szinkron teszi szinpadiassá... eredetiben nagyon is közvetlenül beszélnek egymással; pont ettől érdekes (és szerintem pont ezért teszi tönkre a szinkron) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Nem tom...a sci-fi-nek nem feltétlen űrben kell játszódnia. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Már csak EGY MEGA VAN VISSZA!!!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Igen, ezen végül én is sokat filóztam, de ezért írtam oda, hogy szó szoros értelemben. Nálam a sci-fi, szó szerint egy űrtörténetet jelent. Mindegy, arra akartam kilyukadni, hogy a történet szerint inkább a Földön fogunk járni, mint az űrben, így nem gond, hogy nem sikeredtek olyan jóra az effektek - legalábbis szerintem. Te láttad amúgy? Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Akkor a Mátrix nem is sc-fi vagy a Szárnyas fejvadász, mert nem űrben játszodik, mig mondjuk a Flash Gordon meg igen? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Donát. A sci-fi nem jelent egyet az űrhajós filmekkel. Pl. a Sliders is sci-fi, és még lehetne sorolni. Egyébként láttam a bevezető részt, nem volt rossz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.