Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. A Róma második évadját nem akarják véletlenül leadni a retekklubbosok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Nocsak, ez első lement? Látszik, mennyire nem követem a tévéműsorokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Igen, tavaly nyáron ment le. Sajnáltam is, hogy nem folytatták a második évaddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. A Viasat 6 -on meg vasárnaponként újra adják az Igazságosztót. Michael Madsen hatalmas alakítása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Azt a sorit én is szerettem. De régen láttam már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. (szerkesztve) Nem csodálom. Ez az a sorozat amiben nem kapkodnak el semmit. Türelem is kell hozzá de ha egyszer beindul akkor nem lehet tőle elszakadni. Én most darálom. Az S03E09 jön épp. Egyszerűen szuper! Szerkesztve: 2009. Augusztus 3. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Én most darálom. Az S03E09 jön épp. Egyszerűen szuper! Erre szokták azt mondani, hogy ez még csak a bemelegítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Bemelegítés a harmadik évadnál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Bemelegítés a harmadik évadnál? A történések fényben igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Én most darálom. Az S03E09 jön épp. Egyszerűen szuper! Stranger in a Strange Land, avagy minden idők legrosszabb Lost epizódjának mondott része Bai Linggel? Jó szórakozást. (amúgy annyira nem rossz rész mint ahogy mondják, csak olyan.. váratlanul semmilyen) Majd írd meg hogy tetszett a harmadik évad fináléja, ami talán máig a kedvencem. Vagy az abszolút mindf*ck 4x05. Én jelenleg Shieldet darálok, nézi azt innen valaki? Elég kemény (nem hiába a címe Kemény Zsaruk). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Az igazságosztót én is komálom. Azt a részt bírom a legjobban amelyikben Kápolna úr elmebetegnek adja ki magát és úgy intézi el a delikvenseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. House M.D. 6 évad promo Figyelem Spoileres lehet!! Jónak tűnik ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Szegény House. De látom a humorát nem vesztette el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Nem is House lenne különben, ha nem hozná magát bármilyen helyzetben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Érdekes Fringe promoképek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Végre beindult a reklámgépezet. Helyes, helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Érdekes Fringe promoképek Jöhetne már! Remélem nem jut arra sorsra nálam mint a Heroes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Hát én is remélem, hogy nem okoz majd csalódást. A potenciál ott van benne, elég sok nyitott kérdés maradt az első évadban. Peternél érdekes, hogy más annak az alaknak az árnyéka az ajtón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 9. Hát én nem vagyok normális.Már rég leszedtem a 24 első 3 évadját, de tegnap mondom elkezdem nézni.Valami iszonyú izgalmas, egyszerűen abbahagyhatatlan.Tegnap megnéztem 4 részt, ma nem tudom de délelött 11-től folyamatosan néztem csak ebédelni álltam meg, mondom most abbahagyom, de mindjárt kezdek egy újat.Hogy lehetett ezt hetente nézni? Apropó, nincs pilotja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerintem úgy lehetett így nézni (bár én nem néztem), hogy aki követte kezdettől, az kénytelen volt így, mert nem adtak többet Viszont szerintem napi néhány résznél ne nézz többet, mert nagyon be lehet zakkanni a egész napos sorozatnézésbe, legalább rám nem volt jó hatással, nem is fanyalodom rá még egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Na most láttam a House új évadjának beharangozóját. Úgy fest, sikerült teljesen megújítani az egészet! Alig várom, nagyon felcsigázott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Na most láttam a House új évadjának beharangozóját. Úgy fest, sikerült teljesen megújítani az egészet! Alig várom, nagyon felcsigázott! Én meg ma töltöttem le azokat a részeket az 5. évadból, amiket még nem láttam. Mire elkezdődik az új évad (mikor is?), talán behozom a lemaradásom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) Szeptember 21 tudtommal. Egyből két órás premierrel! Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szeptember 21 tudtommal. Egyből két órás premierrel! WTF??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) Szeptember 21.-én két órányi House-t láthatnak a fanok. House 6. évad Premier Szerk.: Hát nem királyság?? Egy kisebb fajta Dr. House film lesz! Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Na, addig behozom a lemaradásom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. 2 óra tömény House Igeeeennn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Na arra azért ne vegyél mérget, inkább olyan 84-85 perc lesz az a 2 óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Gondoltam 2 részt adnak le egyszerre és nem 3-at Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Te írtad, hogy 2 óra tömény House, én csak javítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.