Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem csodálom. Ez az a sorozat amiben nem kapkodnak el semmit. Türelem is kell hozzá de ha egyszer beindul akkor nem lehet tőle elszakadni.

Én most darálom. Az S03E09 jön épp. Egyszerűen szuper! ;)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Én most darálom. Az S03E09 jön épp. Egyszerűen szuper! ;)

Stranger in a Strange Land, avagy minden idők legrosszabb Lost epizódjának mondott része Bai Linggel? Jó szórakozást. ;)(amúgy annyira nem rossz rész mint ahogy mondják, csak olyan.. váratlanul semmilyen)

Majd írd meg hogy tetszett a harmadik évad fináléja, ami talán máig a kedvencem. Vagy az abszolút mindf*ck 4x05.

Én jelenleg Shieldet darálok, nézi azt innen valaki? Elég kemény (nem hiába a címe Kemény Zsaruk). :D

Hozzászólás ideje:

Az igazságosztót én is komálom. Azt a részt bírom a legjobban amelyikben Kápolna úr elmebetegnek adja ki magát és úgy intézi el a delikvenseket. :)

Hozzászólás ideje:

Hát én is remélem, hogy nem okoz majd csalódást. A potenciál ott van benne, elég sok nyitott kérdés maradt az első évadban.

Peternél érdekes, hogy más annak az alaknak az árnyéka az ajtón. ;)

Hozzászólás ideje:

Hát én nem vagyok normális.Már rég leszedtem a 24 első 3 évadját, de tegnap mondom elkezdem nézni.Valami iszonyú izgalmas, egyszerűen abbahagyhatatlan.Tegnap megnéztem 4 részt, ma nem tudom de délelött 11-től folyamatosan néztem csak ebédelni álltam meg, mondom most abbahagyom, de mindjárt kezdek egy újat.Hogy lehetett ezt hetente nézni?

Apropó, nincs pilotja?

Hozzászólás ideje:

Szerintem úgy lehetett így nézni (bár én nem néztem), hogy aki követte kezdettől, az kénytelen volt így, mert nem adtak többet :)

Viszont szerintem napi néhány résznél ne nézz többet, mert nagyon be lehet zakkanni a egész napos sorozatnézésbe, legalább rám nem volt jó hatással, nem is fanyalodom rá még egyszer :D

Hozzászólás ideje:
Na most láttam a House új évadjának beharangozóját. Úgy fest, sikerült teljesen megújítani az egészet! Alig várom, nagyon felcsigázott! :)

Én meg ma töltöttem le azokat a részeket az 5. évadból, amiket még nem láttam. Mire elkezdődik az új évad (mikor is?), talán behozom a lemaradásom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.