Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. A magyar szinkronhangok: Ned Stark - Kőszegi Ákos Catelyn Stark - Kovács Nóra Robb Stark - Csőre Gábor Arya Stark - Pekár Adrienn I. Robert Baratheon - Gesztesi Károly Cersei Lannister - Bertalan Ágnes Jaime Lannister - Anger Zsolt Tyrion Lannister - Láng Balázs Sansa Stark: Dögei Éva Bran Stark: Ducsai Ábel Havas Jon: Czető Roland Theon Greyjoy: Szűcs Péter Pál Benjen Stark: Jakab Csaba Rodrik Cassel: Orosz István Luwin mester: Varga T. József Septa Mordane: Bókai Mária Viserys Targaryen: Welker Gábor Daenerys Targaryen: Molnár Ilona Khal Drogo: Galambos Péter Jorah Mormont: Epres Attila Illyrio Mopatis: Schneider Zoltán Doreah: Nemes Takács Kata Sandor "Véreb" Clegane: Bácskai János Joffrey Baratheon: Timon Barna Egész jó nevek, a szöszinek Ahsoka, Jamie-nek Obi-Wan és Nednek meg Mace Windu lesz a szinkronhangja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Ebben az évadban meglepetés engem nem érhet. Na, éppen ezért nem akarom elolvasni Izgalmasabb rágódni, hogy mi lesz majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. http://www.youtube.com/watch?v=a4Eed9nawF0&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. A CW berendelt egy új SUPERNATURAL évadot!!! Vagyis készülhetünk egy nagyon durva évadzáróra... Én is épp most olvastam! Az NBC példát vehetne a CW-ről. Nem izgatja őket, hogy 2 millió alatt van a nézettség, ha egyszer a legsikeresebb sorijuk. Ha ezek után nem rendelik be a Chuck következő évadját is (ami a duplája a Supernatural nézettségének) én nem tudom mit csinálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. (szerkesztve) Olvastad a A Jég és Tűz dalát? Bár a kérdés nem nekem szólt, azért válaszolok én is: sajnos még nem. Már régebben olvastam róla, hogy nagyon jó, de még nem került a közelembe. Most már a közeljövőben nem is fog, egyelőre nézem a sorozatot, így legalább meglepetések is várnak Az, hogy Bran felnyitotta a szemét, semmit sem jelent. Amnézia esetleg, mondjuk akár csak részleges, ha abban a világban létezik ilyen egyáltalán. Vagy valami más. Úgy látom, azon voltak a készítők, hogy a részek vége izgalmas legyen, de mást kapjunk utána, amit várunk. Majd elválik még... Nekem Ned törvényen kívüli fia jön be eddig legjobban, és a harcos félhúga (remélem, a farkasa visszatalál majd hozzá). A Lannisterek meg gonosz dögök, de ilyesmi sztoriban dög karaktereknek lenniük kell. Sárkányokat én is várok, szerintem biztosan jönnek, különben mi a fenének foglalkoznánk annyit a témával és bámulnánk a tojásokat, vagy miket. Egyébként 2 rész után határozottan tetszik Szerkesztve: 2011. Április 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. (szerkesztve) Na, éppen ezért nem akarom elolvasni Izgalmasabb rágódni, hogy mi lesz majd Én is ugyanígy vagyok vele Amúgy az én kedvenc karakterem Viserys Targeryen(nemtom, így írják e), ő az a karakter, aki "szerethetően genya", lehet neki szorítani, mert van egy célja, amiért meg kell küzdenie, nem úgy, mint a Targerienek, akik aljas módszerekkel akarják elérni céljaikat. Szerkesztve: 2011. Április 27. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Én meg úgy vagyok vele, hogy most erős késztetés van bennem, hogy a Királyok csatáját meg akarom venni valamikor a közeljövőben. Annyit elárulhatok, hogy a Trónok harca elég erős cliffhanger-ek sorozatával ér véget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Ha ezek után nem rendelik be a Chuck következő évadját is (ami a duplája a Supernatural nézettségének) én nem tudom mit csinálok. Akkor ez lesz (csak az nézze meg, akit nem érdekel a Chuck vagy már látta a második évad évadzárójának utolsó két és fél percét ): http://www.youtube.com/watch?v=cc4a3haKLyg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. "Guys... I know Kung-fu!" Még mindig hatalmas. Újabb Supernatural Sneak, magyar felirattal... http://www.youtube.com/watch?v=nqhnUJZQj78 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. A Trónok harca egyre jobbnak tűnik. Nagyon jók a kavarások. Szeretem mikor egy sorozat eléri, hogy egyes karakterekre annyira pikkeljek, hogy akár egy kanál vizben is megtudnám folytani őket. Na a királynő és az ő fiacskája abszolut ez a kategória. "Boromir" egyelőre tényleg sodrodik, de szerintem idővel magára talál (nem olvastam a könyvet, ugyhog ez csak tipp). Ja egyébként a Khal Drogot (a megtermett barbár vezetőt) játszó Jason Momoa lesz az új Conan a barbárban a címszereplő. Na hát ezek után azt is várom. Itt abszolut bevált erre a szerepre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. "Guys... I know Kung-fu!" "... Again." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. http://www.youtube.com/watch?v=P_Y30ynYBDo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. http://www.youtube.com/watch?v=PXmhPSlKs6I&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. Lassan kijön a Doctor Who 32. évadának új része, de még csak most néztem meg az 1. részt. Az évad nyitánya nagyon jól sikerült, ilyen jó évad kezdést még nem láttam. Még szerencse, hogy holnap jön a következő rész, mert 1 hetet nem igazán bírtam volna ki. Trailer a következő részhez. http://www.youtube.com/watch?v=2bFgfH2Z1Ic&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Az aréna istenei kipipálva. Szerintem hozta a Vér és homok színvonalát. Bár lényegesen kevesebb harc volt benne, ez nem ment a sztori rovására. Szemét karakterek kreálásában még mindig otthon vannak az írók, ugyanakkor vannak szerethető figurák is, mint Gannicus, Oenomaus, Melitta vagy Naevia. Crixus felemelkedését is jó volt látni, a folytatással ellentétben itt egyáltalán nem irritált. Batiatus mesterkedései pedig azt hiszem magukért beszélnek. Remélem a 2. évadban a Spartacus, Crixus, Oenomaus trió összefut majd Gannicussal. A töriórákról nem ugrik be semmi, úgyhogy fogalmam sincs a történelem szerint mi várható a folytatásban (Spartacus halálát leszámítva persze). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Sky, pont azt ne várd majd a végén DeKnight nem fog ragaszkodni egy kérdéses történelmi esemény csúcspontjához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Supernatural Húazanyád! Na ez egy áll-leesős rész volt sok minden miatt Éppen ezért csak az nézze meg az előzetest aki látta már a részt http://www.youtube.com/watch?v=FEj004kox-I Szerkesztve: 2011. Április 30. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Fringe Amennyire húztam a szám az elején a buta suta drámázáson ami már a Lostban is idegesített, a végére köpni nyelni nem tudtam De eme kettősség miatt valahogy nem tudok megelégedni az egésszel valahogy. Isten mentsen hogy ezt is tönkrevágják mint a Lostot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. A legnagyobb szerencse lehet egy sorozat számára, ha úgy "tönkre vágják", mint a Lostot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Sky, pont azt ne várd majd a végén DeKnight nem fog ragaszkodni egy kérdéses történelmi esemény csúcspontjához. Spartacus halála tudtommal nem tartozik a kérdéses dolgok közé. Legalábbis mindenhol ezt olvastam, ráadásul a törikönyvekből is ez rémlik. Az tény, hogy ez a korszak sosem volt erősségem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bár csak úgy "vágnának tönkre" minden sorozatot, mint a LOST-ot. Biztosan több sorozatot néznék. Jaja Donát... most látom a kommented! Úgy, úgy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. A legnagyobb szerencse lehet egy sorozat számára, ha úgy "tönkre vágják", mint a Lostot. Nem akartam ezzel jönni tegnap, de ha már beírtátok, akkor csatlakozom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Spartacus halála tudtommal nem tartozik a kérdéses dolgok közé. Legalábbis mindenhol ezt olvastam, ráadásul a törikönyvekből is ez rémlik. Az tény, hogy ez a korszak sosem volt erősségem. Van olyan verzió is ahol sose találták meg a testét, ergó nem derül ki pontosan, hogy meghalt e a csatamezőn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Van olyan verzió is ahol sose találták meg a testét, ergó nem derül ki pontosan, hogy meghalt e a csatamezőn. Nem kevered Petőfivel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. A legnagyobb szerencse lehet egy sorozat számára, ha úgy "tönkre vágják", mint a Lostot. Általánosságban elmondható, hogy sok rajongót vesztett a végére. Olvass kommenteket. Az egy más kérdés, hogy ez másokat nem zavart és ették a sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Nem kevered Petőfivel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Általánosságban elmondható, hogy sok rajongót vesztett a végére. Olvass kommenteket. Az egy más kérdés, hogy ez másokat nem zavart és ették a sztorit. A szubjektív véleményem mondtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. A szubjektív véleményem mondtam. Mint ahogy én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Mi is leginkább azért hangoztatjuk a szubjektív véleményünket, mert valaki folyton és tök feleslegesen, mert ismerjük, felhozza a sajátját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Mi is leginkább azért hangoztatjuk a szubjektív véleményünket, mert valaki folyton és tök feleslegesen, mert ismerjük, felhozza a sajátját Jól van, le lehet szálni rólam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.