Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Elkezdtem a Chuck-ot. Most tartok a 2x14-nél. Egy szó: K*rvajó! Sunyiban megnéztél már 27 részt? Egyébként üdv a klubban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Sunyiban megnéztél már 27 részt? Egyébként üdv a klubban! Köszi! Egyébként ez a sorozat olyannyira "rám van szabva", hogy elképesztő. A készítők mintha belenyúltak volna azokba a dolgokba, amik nekem bejönnek és amiket szeretek... és összegyúrtak belőle egy ilyen remek kis sorozatot. Chuck karaktere fantasztikus és a színész se semmi, aki alakítja. Sarah pedig.... ahhh /Csak megjegyzem, hogy a kedvencem még mindig a LOST!/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Elkezdtem a Chuck-ot. Most tartok a 2x14-nél. Egy szó: K*rvajó! : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Ennek a Chucknak valaha vége lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. (szerkesztve) Abszolút megértem Dzséjt, miért kedveled annyira. Amikor megláttam az első részben a TRON posztert a falon... végem volt. Egyébként nem értem, hogy egy ilyen remek sorozatnak miért is kellett küzdeni az 5. évadért? Ennyire esett volna a nézettsége? Szerkesztve: 2011. Június 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Ennek a Chucknak valaha vége lesz? Arra tavaszig még várnod kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. A producer reméli, hogy McIntyre másfajta ábrázolást fog adni a harcosnak. "Értelemszerűen több szempontból szokatlan lesz a karakter a színészcsere miatt, de a személyisége ugyanaz marad" - nyilatkozta." A másfajta környezet talán segít majd valamicskét a színészcserét zökkenőmentesebben feldolgozni. Legalábbis én úgy vagyok vele egy ideje hogy nem lesz olyan vészes ha a második szezon nem ott fog játszódni ahol az előző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Egyébként nem értem, hogy egy ilyen remek sorozatnak miért is kellett küzdeni az 5. évadért? Ennyire esett volna a nézettsége? Nem éppen, sőt, nagyon sokáig, a negyedik évad feléig a csatorna egyik legnézettebb műsora volt, ráadásul stabilan hozta három és fél évig a nézőket, míg más, újabb sorozatok rendre elhasaltak mellette fél év után (egy volt kitartó, de néha még azt is megverte a Chuck). Egyszerűen csak félévenként cancelt akartak rá nyomni (ezért van az, hogy minden félévad végén nincs cliffhanger, és minden évad végén van), csak a rajongók félévenként megmentették. De úgy tűnik, az ötödik évad már tényleg az utolsó lesz, csak most már tervezetten, nincs a pakliban egy talán mégsem. Amikor megláttam az első részben a TRON posztert a falon... végem volt. Szerintem komálni fogod a 2x16 legvégét és a 2x21 egy pontját is. /Csak megjegyzem, hogy a kedvencem még mindig a LOST!/ Még. Ennek a Chucknak valaha vége lesz? Legkésőbb jövőre. Ősszel indul az utolsó évad és csak 13 részes lesz. Szóval még akár idén is véget érhet, bár néha elég nagy szünetek szoktak lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Köszi az infókat Dzséjt! De ha hozta a stabil nézőtábort a Chuck mégis miért akarta elkaszálni a csatorna félévadonként? Mit szívtak ezek, hogy meg akarnak válni egy jól tejelő sorozattól? A FOX húzását sem értettem a FireFly kapcsán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. A másfajta környezet talán segít majd valamicskét a színészcserét zökkenőmentesebben feldolgozni. Legalábbis én úgy vagyok vele egy ideje hogy nem lesz olyan vészes ha a második szezon nem ott fog játszódni ahol az előző. Hát ugye itt már nem a ludusra és Capuára fog korlátozódni a helyszín, hanem a Római Birodalomra, vagy annak egy leszűkített területére. Eddig csupán két olyan alkalom volt mikor nem ezeken a helyeken forgattak. A Vér és Homok első részében ugye ott volt a görög határ, illetve az Aréna Isteneiben Nápoly. Nagyon kíváncsi leszek Rómára ( ezt ugye kötelező lesz valahogy kivitelezni, minimum a Szenátus szintjén, illetve a hadvezérek otthonára, illetve magára Vezúv környékére ahol Glaber legátus oly csúf véget szenvedett. Aztán jöhetnek a nagy nyílt terepek és a több ezres statisztákkal leforgatott öldöklés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Nagyon kíváncsi leszek Rómára ( ezt ugye kötelező lesz valahogy kivitelezni, minimum a Szenátus szintjén, illetve a hadvezérek otthonára, illetve magára Vezúv környékére ahol Glaber legátus oly csúf véget szenvedett. Majd bevetnek néhány CiGi-s épületet is a'la Gladiátor Colosseuma meg ilyenek. Aztán jöhetnek a nagy nyílt terepek és a több ezres statisztákkal leforgatott öldöklés Levezetésül pedig rendeznek egy jókora szexmaratont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Bevallom, én megvettem a Chuck első évadját, és az első rész után nekem is tetszik. Nyári szünetben szépen lassan megnézük majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. (szerkesztve) Bevallom, én megvettem a Chuck első évadját, és az első rész után nekem is tetszik. Nyári szünetben szépen lassan megnézük majd. A Chuck azon kevés sorozatok egyike, amit érdemes mindig újrakezdeni. Szerkesztve: 2011. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Na, én is belekezdek már a Chuckba, ha ennyien ajnározzátok. A fringe-dzsel, dexivel úgy is végeztem most egy időre, úgyhogy elkél, hiszen gyakorlatilag a House-on kívül semmit sem nézek, csak a TCW-t. Az Így Jártam Anyátokkal sem izgat már annyira, mint régen, de majd abból is tartok egy darát onnan, ahol félbeszakítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 28. Köszi az infókat Dzséjt! De ha hozta a stabil nézőtábort a Chuck mégis miért akarta elkaszálni a csatorna félévadonként? Mit szívtak ezek, hogy meg akarnak válni egy jól tejelő sorozattól? A FOX húzását sem értettem a FireFly kapcsán. Nem tudom, mit szívnak ott az NBC-nél, de kemény anyag lehet. A FOX döntése még annyiból "értelmes" volt, hogy a Firefly nem hozta a nézettséget. Az más kérdés, hogy erről főleg ők tehetnek. Bevallom, én megvettem a Chuck első évadját, és az első rész után nekem is tetszik. Nyári szünetben szépen lassan megnézük majd. Helyes, helyes. Csak az a kár, hogy a második évadot nem nagyon akarják kiadni, a harmadikat meg vetíteni sem, így arra aztán még ki tudja mennyit kell majd várni DVD-n. Anno elkezdtem a sorozatot, egy hétre rá már ott volt a polcon a DVD. Ilyen sebességgel eddig csak az Alien Quadrilogy-t és a Star Wars Trilogy-t (meg az ep3-at) vettem meg. Igaz, én már nagyon el vagyok vakulva. Na, én is belekezdek már a Chuckba, ha ennyien ajnározzátok. A fringe-dzsel, dexivel úgy is végeztem most egy időre, úgyhogy elkél, hiszen gyakorlatilag a House-on kívül semmit sem nézek, csak a TCW-t. Az Így Jártam Anyátokkal sem izgat már annyira, mint régen, de majd abból is tartok egy darát onnan, ahol félbeszakítottam. Helyes, helyes. Jó látni, hogy megfertőztem a népet Mr. Carmichael kalandjaival. Remélem neked is tetszeni fog. Az Így jártam anyátokkallal én is elakadtam. Kissé érdektelenné vált az a sorozat. Helyette rákattantam a The Big Bang Theory-ra. Sajna a House-sal is megakadtam, még nem tudtam magam rávenni az utolsó évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Core-ra feltették a Game of Thrones filmzenéjét, ha esetleg valakit érdekelne: de írhatnám így is hogy: BTW NCra feltették a GoT OSTját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Bevallom, én megvettem a Chuck első évadját, és az első rész után nekem is tetszik. Nyári szünetben szépen lassan megnézük majd. Ha jól értem, úgy vetted meg DVD-n az 1. évadot, hogy nem láttál még 1 részt sem? Ez bátor húzás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Core-ra feltették a Game of Thrones filmzenéjét, ha esetleg valakit érdekelne: de írhatnám így is hogy: BTW NCra feltették a GoT OSTját. Feltehetnék már a TVtime-os 6.-7. részt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. miért jobb a tvtime mint az axiome? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. miért jobb a tvtime mint az axiome? Sokkal szebb a képe, jobb a hang. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Hát nem állok le vitatkozni, Te tudod. De én a helyedben megnézném, mert jóóóóó, és ki tudja mikor kezdenek dódozni a Tvtimeosok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Falling Skies Szuper volt a heti rész Nagyon jó kis atmoszférája van az egésznek. Az új doki érdekes egy figura de a béklyók is még tartogatnak pár meglepetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. (szerkesztve) Falling Skies Szuper volt a heti rész Nagyon jó kis atmoszférája van az egésznek. Az új doki érdekes egy figura de a béklyók is még tartogatnak pár meglepetést. Szerintem is, sajna Bent még mindig nem sikerült kiszabadítani. :/ Azért az érdekes rész volt, mikor az idegen parancsára lötte agyon a Mecha a gyerekeket. Gondolom jelezni kívánta vele, hogy hadják őket békét mert kinyírják a többi gyereket is Bennel együtt. Vége volt még nagyon meglepő mikor a póklénnyel együtt a kiskölök is kinyitotta a szemét. Arra gondolok, hogy tudják őket gondolati, vagy más modon távolról is irányítani. Gondolom őt azért sikerült mert ugye a szögek már gyökeret vertek a gerincében, s lehet a béklyó nélkül is teszik a dolgukat. Kíváncsi vagyok a folytatásra, szerintem végignézem ezt a sorozatot Szerkesztve: 2011. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. NorbiLordi, a konkrét dolgokat szerintem rakd spoiler mögé. Valaki még nem látta a részt biztos. Én meg hiába akartam szerkeszteni a hsz-edet, nincs meg nálam az opció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Na Ody megelőzött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Ilyen is van? Supernatural főcím Chuck módra: http://www.youtube.com/watch?v=F6sJY4r4IZg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Helyes, helyes. Csak az a kár, hogy a második évadot nem nagyon akarják kiadni, a harmadikat meg vetíteni sem, így arra aztán még ki tudja mennyit kell majd várni DVD-n. Anno elkezdtem a sorozatot, egy hétre rá már ott volt a polcon a DVD. Ilyen sebességgel eddig csak az Alien Quadrilogy-t és a Star Wars Trilogy-t (meg az ep3-at) vettem meg. Igaz, én már nagyon el vagyok vakulva. Sajnos én is láttam, hogy 2. évadot nem lehet kapni, így lehet, hogy utána kénytelen leszek magam is letölteni majd. Ha jól értem, úgy vetted meg DVD-n az 1. évadot, hogy nem láttál még 1 részt sem? Ez bátor húzás. Nem bátrabb, mint megvenni egy könyvet, amit még nem olvastál, csak hallottál róla. És amilyen könyvárak vannak, pénzben sincs nagy különbség. Egyébként nem volt nagy rizikó, mert a stílusról volt fogalmam általatok, és részleteket is láttam már. Nem is ért csalódás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Nem bátrabb, mint megvenni egy könyvet, amit még nem olvastál, csak hallottál róla. És amilyen könyvárak vannak, pénzben sincs nagy különbség. Egyébként nem volt nagy rizikó, mert a stílusról volt fogalmam általatok, és részleteket is láttam már. Nem is ért csalódás. Én csak olyan könyveket, és DVD-ket veszek meg, amik tudom, hogy miről szólnak/érdekelnek. Egy filmet vagy sorozatot le lehet tölteni, hogy konkrétan milyen, és ha bejön, megvenni eredetiben. Könyveknél nem mindig lehet ezt megcsinálni. De örülök, ha nem ért csalódás. Chucknál ez egyébként is lehetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Chuck Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 30. Hatalmas ez az intro! XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.