Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Össze kéne már számolnunk hogy hányan nézzük innen Spartáékat. Akár pártot is alakíthatnánk. A neve lehetne például SpaNéP: Spartacus(-)Nézők Pártja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Ne idézz hülyeségeket, és akkor nem fogok. Attól, hogy valaki írt valamit, attól neked még nem kell szándékosan elcseszned mások szórakozását azzal, hogy képtelen vagy kettőt kattintani. Használd a spoiler gombot, arra van. Téma lezárva! Mondja ezt az aki többek között elspoilerezte az Álomháborút. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Még én is agyaltam azon, hogy mégis megnézem, mit eszik a nép ezen a sorozaton, de ennyi duma után elment a kedvem tőle (túl sok már az infó, szóval oda a 'lepetés). Mondjuk egy moderátornak felszólítani egy másikat a spoiler gomb használatára enyhén szólva is ciki az utóbbira. Nem mellékesen a könyvek topikban sem ártana valami hasonló, mert még ki se nyitottam a Bane-könyvet, de már jó pár dolgot tudok belőle, amit nem kellett volna. Csak nem akarok én szólni a jónépre ilyen "apróságok" miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Na persze, marha érdekes mód pont most agyaltál, pont amikor megint van egy támadható felület, mi? :S A könyves dologgal igazad van, kivégzésükről gondoskodom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Na persze, marha érdekes mód pont most agyaltál, pont amikor megint van egy támadható felület, mi? :S Szedd össze magad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Mondja ezt az aki többek között elspoilerezte az Álomháborút. Bocs, de semmit sem írtam a sztoriról, a szereplőkről, a megoldásokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Nah emberek, ha Ody nem, majd én szétcsapok köztetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Nah emberek, ha Ody nem, majd én szétcsapok köztetek. Az Aréna jó lesz helyszínnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Bocs, de semmit sem írtam a sztoriról, a szereplőkről, a megoldásokról. Azért az álom dologról szépen lelőtétek a poént. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Azért az álom dologról szépen lelőtétek a poént. Ha poén lenne, de annyira nyilvánvaló csak, mint, hogy a Spartacus a Római Birodalomban játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Ha poén lenne, de annyira nyilvánvaló csak, mint, hogy a Spartacus a Római Birodalomban játszódik. Nekem nem nyilvánvaló. Spartacus a Római Birodalomban??? Na ne! Eztet nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Nekem nem nyilvánvaló. Arról én már nem tehetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Ha poén lenne, de annyira nyilvánvaló csak, mint, hogy a Spartacus a Római Birodalomban játszódik. Bár ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a Római Köztársaságban játszódik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Szerintem kár ebből egy újabb vitát generálni. Legközelebb jobban odafigyelünk a spoiler gomb használatára. Bár ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a Római Köztársaságban játszódik Ott a pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Bár ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a Római Köztársaságban játszódik Na ez most egy újabb kontextusba emeli az egészet. Nézhetem előröl. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Szerintem kár ebből egy újabb vitát generálni. Legközelebb jobban odafigyelünk a spoiler gomb használatára. Nem, ez nem maradhat megtorlatlanul! Ser Ilyn, hozd el nekem a fejét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Best of Drót. http://www.youtube.com/watch?v=D_JVCm96lWY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=4_fbom_t07c&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. http://www.youtube.com/watch?v=EKTgn84BV38&feature=related Baelish most vált piszok ismerőssé. Ő volt Carcetti a Drótban Na ez meg egy külön érdekesség: http://www.youtube.com/watch?v=bgLfyzezd2E&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Ez a Drót valami négergettós sorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Jaja, olyasmi. De szóba kerülnek a lengyelek, görögök, ukránok.... Jó kis nyomozós sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Jaja, olyasmi. De szóba kerülnek a lengyelek, görögök, ukránok.... Jó kis nyomozós sztori. Vége van már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Vége van már? Már vagy ezer éve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 17. A Drótról én csak jót hallottam eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. A sorozatjunkie szavazáson is benne volt a TOP10ben az emberek szerint. Bár én még nem próbáltam be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Várós nagyon, kár hogy októberig kell vele várni :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. A zene alapján ez az egyik rész cold openingje lesz. várós nagyon! Obi1, ugye tudod milyen nap van ma? Ja és ma vége a GoTnak Este írok róla! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. GoT: A jó életbe, azt hiszem ezzel a résszel mindent megalapoztak egy iszonyú ütős 2. évadhoz! Nem győzöm mondani, hogy halál a lenisterekre. Most minden megvan hozzá. Vesztésre állnak, szal remélem Rob bemasíroz Királyvárba és lecsap pár fejet. Drogot sajnálom nagyon mert iszonyúan bírtam a karakterét. Jó páros voltak a sárknylánnyal, de hát így a vége meg aztán...uhh mekkorát ütött. Vajon mennyi idő mire felnő egy sárkány? és három? Hát lesz itt nemulass. Mert bírom a targarian lányt, de végülis ha neki szurkolok akkor az őrült király mellé állok, szal hamarosan ő is ellensége lehet az északiaknak. A falnál meg, jujj, hát kíváncsi vagyok mi vár a túloldalon rájuk. Vagy hogy él e még, bár nem hinném, Ned testvére. Mikor is jön már a 2. évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Kudar, Got Én is csípem Danit. Szerintem én azzal fejezném be, hogy királynő lesz belőle Attól még, hogy az őrült király unokája, lehet belőle jó uralkodó Arra tippelek, hogy Ned tesója még él a falon túl. De ez csak tipp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 18. Trónok harca Azt a jó **** *******, hogy lehet így befejezni egy évadot? Megaszuper volt az egész évad, de a végére elvártam volna néhány gyakást. Érzésem szerint túl sok karaktert akarnak megmozgatni és az akció lemarad. Mondjuk ez függ a történettől is, de akkor ne tíz részt adjanak egy évadba hanem....Nah mindegy, állat volt az egész. Jöhet a folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.