Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Közben egy 5. évados háttérkép is kikerült. Jaj, nagyon jó kép, s micsoda változáson ment át Chuck a 2. évadhoz képest... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Jaj, nagyon jó kép, s micsoda változáson ment át Chuck a 2. évadhoz képest... Valóban, bár akkor szerintem direkt rájátszottak, hogy lúzernek nézzen ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Szerintem leginkább a frizurája volt elég fura Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Végeztem a negyedik évaddal. Nagyon nagy volt. Várom a befejezést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerintem jó kis csoportkép, az eddigiek közül talán az egyik legjobb. Nem is emlékszem másik olyan képre, amin megtalálható az összes fontosabb karakter, úgyhogy ideje volt egy ilyesminek. Még most sincsen olyan. Erről például hiányzik Backman tábornok. Szerintem leginkább a frizurája volt elég fura Na ja, a haja, amit még Ellie is szóvá tett neki az első évadban. Azért nem semmi, hogy nem csak jellemileg, de küllemileg is változik, de nem csak ő, Morgan is. Hogy nézett ki az a dilis az első évadban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) Még most sincsen olyan. Erről például hiányzik Backman tábornok. Na ja, a haja, amit még Ellie is szóvá tett neki az első évadban. Azért nem semmi, hogy nem csak jellemileg, de küllemileg is változik, de nem csak ő, Morgan is. Hogy nézett ki az a dilis az első évadban? Én jobban szerettem a régi Chuckot, a régi hajával. Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) Nekem is 'szimpatikusabb' volt a régi Chuck... de tetszik, hogy a sorozatban van karakterfejlődés. Az "új" Chuckkal sincs bajom .... ugyan az a szerethető karakter, mint volt, csak változott pár dologban... ilyen a karakterfejlődés. Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Nekem az új Chuck jobban bejön, és nem csak a haja miatt. Továbbra is remek humorforrás, mégis sokkal komolyabb karakter, érettebben viselkedik bizonyos helyzetekben, szóval komolyat fejlődött. Persze az "esetlen" Chuck is szimpatikus volt, de örülök, hogy nem ragadt meg egy szinten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Na ja, a haja, amit még Ellie is szóvá tett neki az első évadban. Azért nem semmi, hogy nem csak jellemileg, de küllemileg is változik, de nem csak ő, Morgan is. Hogy nézett ki az a dilis az első évadban? Igen, a fejlődés/változás szükséges is. Jaj, ne is mondd, ahogy néztem ismét az 1. évadot a 4. után, elég szembetűnő volt a különbség, neki aztán pláne szörnyű frizurája volt Én jobban szerettem a régi Chuckot, a régi hajával. Mindkettő bejön, bár talán az esetlensége egy fokkal a régi felé billenti a mérleget, és időbe telt megszokni az újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Death Valley 1. részét látta valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Na befejeztem az Avatart. A helyi szlenggel élve, besza-behu volt. Mindenkinek ajánlom, a legjobb rajzfilm sorozat. (Aminek nézhető mennyiségű epizódszáma van... Nem olyan 600-800... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Riddick, elkezdted már a Supernaturalt? Van még 19 napod, hogy ledaráld mind a 6 évadot, és felzárkózz mögénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Fringe 2. évad kérdés... A párhuzamos univerzumból jött alakváltók Walter agyának darabjait keresték, ami a kapu megnyitásának infóit tartalmazta. Ha nem tudták, hogy kell utazni a világok között, ők hogy jöttek át odaátról hozzánk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Fringe 2. évad kérdés... A párhuzamos univerzumból jött alakváltók Walter agyának darabjait keresték, ami a kapu megnyitásának infóit tartalmazta. Ha nem tudták, hogy kell utazni a világok között, ők hogy jöttek át odaátról hozzánk? Pontosan erre én már nem emlékszem, de azt hiszem nekik ez csak egy irányú út volt. Amit kerestek annak a lényege a "return" szócska Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Fringe s2 Az alakváltók egyébként is elég érdekes állapotban jöttek át abban a húsfémgombócban. Valóban a megfelelő utazási technológiát keresték, az alakváltókat ilyen állapotban nem viselte meg az utazás, még ha egyirányú volt, akkor sem. Igaz, hogy ez az egyirányúság így hirtelen nem rémlik Az embereknek szükségük volt valami biztonságosabb utazásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Fringe s2 Az alakváltók egyébként is elég érdekes állapotban jöttek át abban a húsfémgombócban. Valóban a megfelelő utazási technológiát keresték, az alakváltókat ilyen állapotban nem viselte meg az utazás, még ha egyirányú volt, akkor sem. Igaz, hogy ez az egyirányúság így hirtelen nem rémlik Az embereknek szükségük volt valami biztonságosabb utazásra. Az a gond, hogy számos részt egyszer láttam, a mostani újranézésnél pedig olyan dolgokat tudok meg, amiknek a létezéséről fogalmam se volt. Elképzelhető, hogy igazad van, így logikus lenne, mert Newtonék Walternatív miatt akarták megnyitni a kaput, aki ugye nem alakváltó, így a fej levágása nemigen jöhet szóba. Közben egy kis apróság, a Supernatural háza tájáról: (6. évad bakiparádé) http://www.youtube.com/watch?v=NNconY31dlU&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Doctor Who 32x09 Night Terrors Már az előzetes alapján sejtettem, hogy ezzel a résszel bajba leszek. A sejtésem nem csalt, ijesztő volt Sétáló ijesztő babák, akik nevetgélnek meg minden A rész végén meg volt egy szép kis versike, kijött a teljes verziója. A kép hozzá spoileres a javából, szóval elrejtem a kis spoiler fül mögé. http://www.youtube.com/watch?v=z1ph8Ftn6TI&feature=player_embedded#! Ettől a verstől kiráz a hideg A következő rész pedig megint jónak néz ki. http://www.youtube.com/watch?v=r-nlWLjHGww&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. 3. évad végén vagyok, most néztem meg a szobros részt, ami állati volt. Úgy hallom az utolsó 3 rész világmegváltó lesz! Viszont az évad végén tartok egy szünetet, és megnézem a Torchwood Miracle dayt, és csak utána folytatom a 4.el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Talán ez a kép meghozza pár ember kedvét a nézéséhez. Messze vagyok még tőle, de már most várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. 24 4x16 Na itt most volt egy olyan mélypont, hogy nagyon morci lettem Hol van az elnöki különgép mentőkabinja? Vagyis, hová tűnt hirtelen? Ez azért most durva volt. Mondjuk az még határeset, illetve belefér, hogy egy F-117 hirtelen bombázóból elfogó szerepre kerül és a pár mérföldről kilőtt rakétáját nem vették észre az elnöki gépről, hogy működésre bírják az elhárítórendszereket, node az, hogy az Elnököt nem evakuálták... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Lehet rosszul látom (ezesetben BOCSI), de ugye nem folyton a hibákat keresed a 24-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Ne kérj bocsánatot Riddick, mert jól látod. Ez egy SOROZAT Oldie. Nézd el a hibákat, és élvezd inkább. Mindenkinek sokkal jobb lesz így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Amikor azt írtam, hogy nálam a No. 2. a sorozat, arra miért nem reagáltatok, pernahajderek? Csak akkor kell "beszólni" amikor nekem valami nem tetszik? Majd nézzétek meg, hogy Dzséjt mit fog írni amikor elér ezekhez a részekhez. Darabokra szedi az alkotókat :D És kár tagadni, nem tökéletes a sorozat, viszont monitorhoz szögez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Amikor azt írtam, hogy nálam a No. 2. a sorozat, arra miért nem reagáltatok, pernahajderek? Csak akkor kell "beszólni" amikor nekem valami nem tetszik? Majd nézzétek meg, hogy Dzséjt mit fog írni amikor elér ezekhez a részekhez. Darabokra szedi az alkotókat :D És kár tagadni, nem tökéletes a sorozat, viszont monitorhoz szögez Ezt írtad? Bocs azt nem láttam! Örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Majd nézzétek meg, hogy Dzséjt mit fog írni amikor elér ezekhez a részekhez. Darabokra szedi az alkotókat :D Folytatni kéne már, csak most rám tört az olvasási mámor, úgyhogy sorozatok helyett a könyveket bújom. Na majd ha vége az olvasási korszaknak, és nem nem a filmes kór jön, hanem a sorozatos, akkor folytatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Doctor Who-ban én 1. évad 8.részénél járok, és nagyon tetszik eddig a sori Christopher Eccleston nagyszerű a szerepében, kár hogy csak egy évadra vállalta a szerepet. Eddig a Sleetheen-es részek és a Dickens-es tetszett legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Jóó jóó! Ecclestont én is nagyon bírom mint Doki! Nagyon nehéz volt utána megszokni Davidet. Hasonlítanak, valahogy mégis más karaktert hoznak. Hát ha már láttad a 8. részt, akkor a 9-10es behalsz. Iszonyú dúúúrva az a duplarész. Majd írd meg hogy tetszett Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Talán ez a kép meghozza pár ember kedvét a nézéséhez. Jaj, nálam pont az ellenkezőjét érte el Mondjuk egyébként is maradok csak az eddigieknél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Fan-made, de szerintem egész jól sikerült. http://www.youtube.com/watch?v=23drG8MKW44&list=FLD6mxLSKtJr7G6HbNcuBBDg&index=1&feature=plpp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 6. Most nézem, hogy a Castle szeptember 16-án tér vissza a képernyőre. Ugyanaznap jön a The Clone Wars is. Csak az a kár, hogy a harmadik kedvencemre, a Chuckra október 21-ig kell várni. Meg be kéne fejezni a 24-et, bepótolni a Doktor House lemaradásom a 7. évaddal, az NCIS-t a 8. évaddal, az NCIS: Los Angelest pár rész kivételével cakumpak... Ja, és akkor még jön a Spartacus is. Mikor is, kedves Oldi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.