Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 25. Hozzászólás ideje: 2015. Április 25. Purge The Hidden Blade Ez is nagyon hangulatos történet volt. A Jedi ravasz csapdát állított. A szörnyhívó okos ki szerkezet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 27. Hozzászólás ideje: 2015. Április 27. A Kenobi miatt elkezdtem olvasni a Köztársaság sorozat Külvilági című történetét. (Köztársaság 7. szám) Ez meséli el Sharad Hett sztoriját. A taszkenek vezére Sharad Hett, aki szervezett támadásokat indít a Tatuinon. Ez felkelti a Jedik érdeklődését is, akik Ki-Adi-Mundit küldik el, hogy megállítsa a Külvilági taszken vezért. Ami különös volt, hogy Mundi-nak van egy lánya (csak megemlítették Yoda színe előtt). Erre nagyot pislogtam, aztán utánanéztem. A magyarázat az, hogy a cereáni faj nagyon ritka, nehezen szaporodnak, ezért Mundi-nak megengedték, hogy gyermekeket nemzzen a népének. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Köztársaság 8. A külvilági, 2. rész. Mundi megérkezik a Coruscantról a Tatuinra, Jabba biztosítékát akarja, hogy gond nélkül küldetése céljához érkezzen. Jabba emberei egy homokviharba vezetik, ahol végül összecsapásra kerül sor. E mellett még Aurra Sing is Mundi nyomában van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Köztársaság 9. A Külvilági, 3. rész Folytatódik Ki-Adi-mundi útja a Tatuin sivatagjában. Miután elintézte Jabba rátámadó pribékjeit és átvészelte a homokvihart útnak indult Sharad Hett nyomában. A végén sikerült rátalálnia. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Hozzászólás ideje: 2015. Május 3. Köztársaság 10. A Külvilági, 4. rész. Mundi végre rátalál Sharad Hettre és döbbenten tapasztalja, hogy időközben fia is született: A'Sharad Hett, aki szintén a buckalakók között él. Sing már a nyomukban van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Köztársaság 11. A Külvilági, 5. rész. Itt már nagyobb betekintést nyerhetünk Sharad Hett életébe, melyet ő maga mesél el Mundinak. Itt már több dolog is előkerül, melyre később a Kenobiban utalnak. A végén kiderül, hogy Aurra Sing itt most Gardullának dolgozik, aki támadást indít a taszkenek ellen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 11. Hozzászólás ideje: 2015. Május 11. Köztársaság 12. szám, A Külvilági, 6. rész. A történet véget ért, méghozzá egy nagy csatával. Így már teljessé válik a kép. Aurra Sing ölte meg Sharad Hett-et. Mundi magához vette fiát, A'Sharad-ot. Úgy tűnik Anakin esete precedens lett, most már a Jedik félnek, hogy a Sith-ek rátehetik a kezüket a renegátok gyerekeire. Válasz
Grendar Hozzászólás ideje: 2015. Július 15. Hozzászólás ideje: 2015. Július 15. (szerkesztve) Pár star wars képregény angolul: http://baasniel.mnemosyne.feralhosting.com/BaasDownloads/Star Wars Comics Complete/ A link megnyitásához klikkelés után a star utáni részt be kell írni a böngészőbe! ( Wars Comics Complete/) Szerkesztve: 2015. Július 15. - Grendar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 15. Hozzászólás ideje: 2015. Július 15. Ez mind az új kánonba tartozik? Válasz
Grendar Hozzászólás ideje: 2015. Július 16. Hozzászólás ideje: 2015. Július 16. Gondolom ezt nem tőlem kérdezted, de ha mégis, amiknek a linkjét betettem, azok még a régi képregények. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 16. Hozzászólás ideje: 2015. Július 16. (szerkesztve) Akkor ezek már Legends kategória. Nem vagyok otthon a képregényekben ezért kérdeztem. Szerkesztve: 2015. Július 16. - Ody Mandrell Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Július 17. Hozzászólás ideje: 2015. Július 17. son off dathomir tetszik most olwasom nemetul Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Igen, az egy jó sztori volt, bár bennem volt egy olyan érzés, mintha Mault csak azért hozták volna vissza, hogy összecsapjon az előzmény trilógia minden fontosabb szereplőjével. E mellett egy kissé lezáratlan lett. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. Hozzászólás ideje: 2015. Július 18. A Son of Dathomirnak itt van külön topic-ja Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. (szerkesztve) Azért néha jó lenne, ha ebben a topicban közölné valaki, hogyha valami honosítást csináltok a legends képregényekből, ami nem tartozik a halozsakhoz, a coruscant comics-hoz vagy a star wars media-hoz. Mert most vettem észre, hogy DarthRevan a jedirenden megcsinálta még áprilisban a Lázadás legújabb epizódját. Szerkesztve: 2015. Augusztus 17. - tomcsi80 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. A fordító Darth Raven, és ő a fórum egy passzívabb tagja, aki emlékeim szerint hónapok (évek?) óta nem írt ide. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Elnézést kérek akkor, mert azt hittem, hogy DarthRaven csak egy van, de ezek szerint több van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 18. A Raven és a Revan neveket tényleg sokszor keverik. Remélem most én sem írtam el. Egyébként az említett dolog tényleg jó lenne. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. A Jedik Hajnala 1.: Erővihar, 1. rész Nagyon jól indít a sorozat, kellően felvezeti a galaxis régi, ősi állapotát. Hihetetlen volt látni a Tatuiint, amelyet még tengerek borítottak és a taszkenek és javák ősei, a kulmaghok lakták. Friss, új és izgalmas. Az Erővadászok és az Erőkardok különösen tetszettek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Ezt a sorozatot sikerült befejezniük? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Ha jól tudom , akkor a harmadik 5 részes sztori szál volt az utolsó, de az alkotóknak lett volna még mit elmesélni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. A Jedik Hajnala 2.: Erővihar, 2. rész A felvezető, 1. rész után megismerjük a történetszál három Je'daii hősét. Shae Koda, női Őrző, aki alkímiát tanul. Épp egy rankor-sárkányt próbál megzabolázni, amikor egy látomás tör rá, Xesh-ről a Végtelen Birodalom Erővadászáról. Tasha Ryo, a női twi'lek Je'daii éppen az apját védelmezi egy orgyilkostól, amikor szintén ugyanabban a látomásban részesül, mint Shae. Sek'nos Rath, a Sith fajba tartozó Je'daii épp egy Erőgömböt próbál megidézni, amikor látja Xesht. Mindhárom Je'daii útnak indul, hogy kiderítse mi történhetett. Hamarosan egy lezuhant hajóra bukannak, ahol már várja őket Xesh. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. A Jedik Hajnala 3.: Erővihar, 3. rész A sztori ott folytatódik, ahol az előző szám abbamaradt. Tasha Ryo, Sek'nos Rath és Shae Koda összecsapnak Xesh-sel, az Erővadásszal. Az Erőkard hamar széttöri a Je'daii-k kardjait, így az összecsapásban csak az Erőre támaszkodhatnak. Egy robbanás során Xesh végül eltűnik egy szakadékban. A három hős úgy dönt, hogy Xesh után megy. Egy csapat Je'daii Quan-Jang-gal, Rori Fennel a helyszínre sietnek, de csak Shae sérült rankorját, Butch-ot találják ott.Shae és Sek1nos csipkelődései érdekesek. Daegen Lok, egy másik helyszínen érzi a közelgő Erővihart. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2015. Október 5. Hozzászólás ideje: 2015. Október 5. Itt van az 1. részhez is, akit érdekel... Az Erő elszabadul Sajnos már nem élnek ezek a linkek, és nagyon érdekelnének a TFU 1-2 fordításaid. Fel tudnád esetleg újra tölteni valahova? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 5. Hozzászólás ideje: 2015. Október 5. Sajnos már nem élnek ezek a linkek, és nagyon érdekelnének a TFU 1-2 fordításaid. Fel tudnád esetleg újra tölteni valahova? Sajnos már nincsenek meg. A korábbi gépemen voltak fent, az új rendszer telepítésekor viszont elfelejtettem átmenteni őket. Nem tudom, hogy a neten fent vannak-e még valahol. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Hozzászólás ideje: 2015. November 1. A Jedik Hajnala 4.: Erővihar, 4. rész Az Erővihar tovább tombol. Tasha Ryo, Sek'nos Rath és Shae Koda megpróbálnak kikerülni belőle, közben saját múltjuk démonaival küzedenek. Xesh szintén a pusztító vihar hatásaival küzd. Emlékeiből végre képet nyerhetünk arról, milyen életet élt. A Byss-i aréna érdekes volt. A Tython szörnyetegei elég veszedelmesek. Tasha, Sek'nos és Shae váratlanul Xesh segítségére sietnek, aki egy Saarl nevű féregszerű teremtménnyel küzd. Az összecsapásban szükség lenne Xesh-re is, de az Erővadász inkább a kötelességét teljesítené. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Hozzászólás ideje: 2015. November 4. A Jedik Hajnala 5.: Erővihar, 5. rész A történet fináléja nagyon remek lett. Izgalmas, akciódús, srámai és van kapu a folytatásra. A saarl nevű szörny ellen nehezen veszik fel a harcot hőseink, még Rori Fenn és csapata sem elég erősítésnek. Xesh úgy dönt, beszáll a harcba és végül sikerül legyőzni a szörnyet. Az Erővihar azonban tovább tombol és úgy tűnik, hogy Xesh akaratán kívül is táplálja. Végül Quan-Jang mester közbeavatkozásával sikerül kiütni az ifjú Erővadászt. Shae tiltakozása ellenére végül a Bogan-ra küldik fogolyként. Úgy tűnik, hogy Xesh elindul a változás útján. Tasha azzal, hogy behatol az Erővadász elméjébe, tudomást szerez a Végtelen Birodalomról. Csillagos ötös. Egy olyan SW filmet, amely ezeket az eseményekt dolgozza fel, nagyon szívesen megnézném. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. http://coruscantcomics.blog.hu/2014/01/12/cc_comics_all Ezt a gyöngyszemet ma találtam Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. A Coruscant Comics oldallal mi a helyzet tud valaki valamit? Február közepe előtt hetente jött valami viszont azóta semmi. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Oroszországban megjelent Az elveszett Sith-törzs. Akkor most vagy a Disney kivételezik bizonyos piacokkal, vagy az oroszoknál egy korábbi szerződés maradványa ez. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.