Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 28. 5 perccel korábban, Iqvi írta: Milyen mérce szerint is pipálta le egy képregény sorozat a Lucasfilm által készített folytatás trilógiát Elég PR cikknek tűnik nekem ami arra akar rábeszélni, hogy vegyem meg. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. (szerkesztve) A Kolibri kiadó gondozásában nálunk is megjelenik az Egy új remény manga változata aminek a szövegét George Lucas írta, az illusztrációt Hisao Tamaki készítette és eredetileg 1997-ben jelent meg. Szerkesztve: 2024. Szeptember 10. - tomcsi80 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. Erre nagyon szükség volt. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. (szerkesztve) Jó lenne, ha a Dark Horse-os képregények is megjelennének a gondozásukban. Szerkesztve: 2024. Szeptember 10. - tomcsi80 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 10. Isten mentsen. Inkább adják ki a Marvel sorozatait. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 11. 12 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: Jó lenne, ha a Dark Horse-os képregények is megjelennének a gondozásukban. Abszolút jó lenne. Az Epic Collection formában mondjuk. 11 órával ezelőtt, Iqvi írta: Isten mentsen. Inkább adják ki a Marvel sorozatait. Aztán megy majd a nyafogás az olvasók részéről, hogy mennyire el van húzva két film közötti eseménysor. 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 15. https://rebo.hu/2024/09/15/vukibaba-tortenet-hyperspace-stories/ Elolvastuk a Hyperspace Stories képregénysorozatot. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 15. A Hyperspace Stories képregényei tudomásom szerint kánon kategóriások. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Hozzászólás ideje: 15 órával korábban A facebookon a Star Wars Legendák csoportban a következő információt osztották meg: "Sziasztok @mindenki! Tudom, réges-régen jelentkeztem utoljára. Elég sok dolgom volt és van is. Ez egy kicsit rendhagyó poszt. Történt ugyanis, hogy a Szukits befejezte a Star Wars kötetek forgalmazását nálunk. Viszont lelkes honosítók kis csapata úgy gondolta, hogy nem szeretnék, hogy Star Wars kiadványok nélkül maradjunk és rajongói fordításban, szerkesztésben és kiadásban gondolkodnak. Elsőnek erre a két képregényre esett a választás, amit elhoznának nekünk, de nem a Szukits méretéhez (Vérvörös Birodalom, Hagyaték) igazodva, hanem nagyalakos, kemény borítós formában, olyan 28x20cm-es (Fumax) méretben. Nyilván, mivel nem nagy példányszámban készülnének, így kicsit költségesebb, mint a hivatalos kiadók kötetei, viszont a munkájuk van olyan színvonalas. Egyéb képregényeken már évek óta dolgoznak. Ha valakinek kérdése van, írhat nekem nyugodtan. Darabonkénti ár megközelítőleg 23. 000 Ft. Megrendelő linkek a kommentek közt. Az Erő legyen veletek.! https://www.facebook.com/groups/265001668187924/posts/1377508633603883/?comment_id=1377740590247354¬if_id=1743693509766875¬if_t=group_comment_mention Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Ezt most nem igazán értem. Kinyomtatják és árulják? Csak úgy? Megállapodás van erről a Disney-vel? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban A leírás alapján ez elég illegálisnak hangzik. Pláne igy hogy pénzt kérnek érte. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Nekem is. Nem lennék a helyükben. Ha a Disney ezt megneszeli, akkor nekik nagyon súlyos pénzeket kell fizetniük. Én még vásárlóként se mernék venni ilyet, hátha a Disney rám is rámszállna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban (szerkesztve) Nagyon nincsenek képben ha ezt így nyíltan merik hirdetni. Ez olyan, mintha mi itt Star Wars pólókat meg bögréket árulnánk. Szerkesztve: 2 órával korábban - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Én például előre se rendelnék meg ilyet, tehát úgy, hogy előre kelljen fizetni. Félnék, hogy lenyúlják a pénzem. Pedig A Jedik hajnalának nagyon örülnék. Az lenne a legjobb, ha lenne egy kiadó, aki meg tudni állapodni a képregények kiadásáról. És akkor a legújabbak mellett évente kétszer háromszor kiadnának párat az Epic Legends Collection-ök közül. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Nem hiszem, hogy szükség lenne évente 2-3 epic collection kiadására a magyar piacon. Fontosabb, hogy a jobb kánon sztorik, és a félbemaradt, illetve a még ki nem adott régi sorozatok megjelenjenek. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban 11 perccel korábban, Iqvi írta: Nem hiszem, hogy szükség lenne évente 2-3 epic collection kiadására a magyar piacon. Fontosabb, hogy a jobb kánon sztorik, és a félbemaradt, illetve a még ki nem adott régi sorozatok megjelenjenek. Én se hiszem, Tudom. Vannak olyan fogyasztók, akik csak és kizárólag Legendákat vennének. Egy részük kivételt tesz, amikor mondjuk Timothy Zahn új regényt ír, vagy egy régi EU szerző tér vissza. De ezek a vevők nagyrészt nem jelennek meg a kánon kiadványoknál. Tehát ilyen megosztottság mellett szükséges az Epic Collection-höz hasonló kiadványok piacra dobása is. Meg azért a befejezetlen 4 kánon képregény sorozatnál azért ment a sírás-rívás, hogy jaj de hosszú, legyen már vége. És ezek így folytatódjanak ilyen reakciók mellett? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.