Ugrás a kommentre

SW képregények

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Kolibri kiadó gondozásában nálunk is megjelenik az Egy új remény manga változata aminek a szövegét George Lucas írta, az illusztrációt Hisao Tamaki készítette és eredetileg 1997-ben jelent meg.

11281374_5-max1920-max1080.jpg

Szerkesztve: - tomcsi80
Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, tomcsi80 írta:

Jó lenne, ha a Dark Horse-os képregények is megjelennének a gondozásukban.

Abszolút jó lenne. Az Epic Collection formában mondjuk.

11 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Isten mentsen. Inkább adják ki a Marvel sorozatait. 

Aztán megy majd a nyafogás az olvasók részéről, hogy mennyire el van húzva két film közötti eseménysor.

• 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A facebookon a Star Wars Legendák csoportban a következő információt osztották meg:

"Sziasztok @mindenki!

Tudom, réges-régen jelentkeztem utoljára. Elég sok dolgom volt és van is.

Ez egy kicsit rendhagyó poszt. 

Történt ugyanis, hogy a Szukits befejezte a Star Wars kötetek forgalmazását nálunk. Viszont lelkes honosítók kis csapata úgy gondolta, hogy nem szeretnék, hogy Star Wars kiadványok nélkül maradjunk és rajongói fordításban, szerkesztésben és kiadásban gondolkodnak. 

Elsőnek erre a két képregényre esett a választás, amit elhoznának nekünk, de nem a Szukits méretéhez (Vérvörös Birodalom, Hagyaték) igazodva, hanem nagyalakos, kemény borítós formában, olyan 28x20cm-es (Fumax) méretben. 

Nyilván, mivel nem nagy példányszámban készülnének, így kicsit költségesebb, mint a hivatalos kiadók kötetei, viszont a munkájuk van olyan színvonalas. Egyéb képregényeken már évek óta dolgoznak.

Ha valakinek kérdése van, írhat nekem nyugodtan.

Darabonkénti ár megközelítőleg 23. 000 Ft.

Megrendelő linkek a kommentek közt.

Az Erő legyen veletek.!

https://www.facebook.com/groups/265001668187924/posts/1377508633603883/?comment_id=1377740590247354&notif_id=1743693509766875&notif_t=group_comment_mention

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „STAR WARS STAR WARS TM SÖTÉT BIRODALOM A JEDIK HAJNALA”

Hozzászólás ideje:

Én például előre se rendelnék meg ilyet, tehát úgy, hogy előre kelljen fizetni. Félnék, hogy lenyúlják a pénzem. Pedig A Jedik hajnalának nagyon örülnék.

Az lenne a legjobb, ha lenne egy kiadó, aki meg tudni állapodni a képregények kiadásáról. És akkor a legújabbak mellett évente kétszer háromszor kiadnának párat az Epic Legends Collection-ök közül.

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy szükség lenne évente 2-3 epic collection kiadására a magyar piacon. Fontosabb, hogy a jobb kánon sztorik, és a félbemaradt, illetve a még ki nem adott régi sorozatok megjelenjenek. 

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Iqvi írta:

Nem hiszem, hogy szükség lenne évente 2-3 epic collection kiadására a magyar piacon. Fontosabb, hogy a jobb kánon sztorik, és a félbemaradt, illetve a még ki nem adott régi sorozatok megjelenjenek. 

Én se hiszem, Tudom. Vannak olyan fogyasztók, akik csak és kizárólag Legendákat vennének. Egy részük kivételt tesz, amikor mondjuk Timothy Zahn új regényt ír, vagy egy régi EU szerző tér vissza.  De ezek a vevők nagyrészt nem jelennek meg a kánon kiadványoknál. Tehát ilyen megosztottság mellett szükséges az Epic Collection-höz hasonló kiadványok piacra dobása is.

Meg azért a befejezetlen 4 kánon képregény sorozatnál azért ment a sírás-rívás, hogy jaj de hosszú, legyen már vége. És ezek így folytatódjanak ilyen reakciók mellett?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   1 felhasználó

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.