Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Ha nem kell senkinek, akkor én szívesen átveszem, bár még eredetiben nem olvastam képregényt Rendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 7. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. A Dark Horse is rástartolt a The Old Republicra. Hamarosan beindítják a The Old Republic on-going képregénysorozatot. (sajnos csak on-line változatban) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 8. A Dark Horse idén nyáron új sorozatot indít Invasion címmel. A sorozat a Vong invázió alatt fog játszódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hírek: megjelent a 70. szám magyarul. Tartalom: Knights of the Old Republic 25. és 26. szám Vektor 1. és 2. rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Nagyon állat volt a Vektor 1. és 2. része. Celeste Morne karaktere nagyon jól el van találva. Az 1. részben a víziós rész tetszett a legjobban. Vader, Zayne, Luke és Cade egy helyen, együtt. Karness Muur-ról nem sok minden derült ki, de már most érezni lehet, hogy valami nagy gázt kavar. A 2. részben a mandik egy kicsit jobban előtérbe kerültek. Megemlíteték Cassus Fettet. Azt hiszem ő Jango és Boba őse. A rakhgoul fertőzés elterjedése elég nagy veszélyforrás. Már alig várom a folytatást. Csak az a kár, hogy a Knights of the Old Republicból, meg a többi sorozatból egy csomó részt kihagynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Csak az a kár, hogy a Knights of the Old Republicból, meg a többi sorozatból egy csomó részt kihagynak. Ez a legnagyobb kár... most azt a sztorit félbe hagyták, sőt, enyhén spoilerezve is lett, mivel ebben a sztoriban már halott Zayne egyik üldözője... hogyan halt meg? Nos, találja ki, ha akarja a kedves magyar olvasó... Amúgy örültem, hogy az első szakaszban Zayne és a KotOR világa van, ez még tetszik. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy Vader, Luke és Cade kora már nem fog bejönni. Vaderé és Luke-é azért nem, mert az az időszak szerintem már olyan zsúfolt, hogy arra sem tudok gondolni, Luke-nak mikor volt ideje felcsinálni Marát (ha meg a Lázadás korára helyezik majd, akkor meg pláne). Cade korától meg borsózik a hátam, annyira nem Star Wars az a korszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 22. Ez a legnagyobb kár... most azt a sztorit félbe hagyták, sőt, enyhén spoilerezve is lett, mivel ebben a sztoriban már halott Zayne egyik üldözője... hogyan halt meg? Nos, találja ki, ha akarja a kedves magyar olvasó... Amúgy örültem, hogy az első szakaszban Zayne és a KotOR világa van, ez még tetszik. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy Vader, Luke és Cade kora már nem fog bejönni. Vaderé és Luke-é azért nem, mert az az időszak szerintem már olyan zsúfolt, hogy arra sem tudok gondolni, Luke-nak mikor volt ideje felcsinálni Marát (ha meg a Lázadás korára helyezik majd, akkor meg pláne). Cade korától meg borsózik a hátam, annyira nem Star Wars az a korszak. Vagy biztos azt akarják, hogy nézzünk utána összefoglalókban. A Dark Times-os részek 1-2 évvel az EP 3 után lesznek. A Rebellion-osok pedig az EP 4 és 5 között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 4. (szerkesztve) Új képregénysorozatot indít a Dark Horse Comics. A "Star Wars: Invasion" a New Jedi Order sorozat idején fog játszani, és a Yuuzhan Vongok elleni harcról fog szólni. Hogy őszinte legyek, engem mindig is érdekelt ez a rész a Star Warsnak, ha lehurrogják, ha nem. Csak összvissz a regények jelentek meg róla, persze csak angolul, az én angoltudásom meg hozzájuk kevés. Plusz még volt egy rövidebb képregény, amiben Kyle Katarn is benne volt, de röviden ennyi... Szerkesztve: 2009. Március 5. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. A Dark Horse idén nyáron új sorozatot indít Invasion címmel.A sorozat a Vong invázió alatt fog játszódni. Oppá, bocsesz... Nem láttam, hogy már írták előttem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. A Knights of the Old Republic 42. számában Masks címmel a középpontban.... Revan és Malak! Emellett a Dark Times 15. számában Blue Harvest 3. rész. Legacy 37. Tatooine part 1. A Fekete Nap! Calixte nagymoff. És Cade Skywalker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Megjelent a Star Wars 71. száma. Benne: Knights of the Old Republic 27. és 28. száma. Vektor 3. és 4. rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Jó volt a 3. és a 4. rész is. Még mindig az a véleményem, hogy ez az eddigi egyik legjobb SW sztori. Spoiler: Úgy látszik a Muur talizmán speciálisan Jedit akart hordozójának. Végül hát Celestre került. És végre feltűnt Cassus Fett, Boba és Jango ükükük....apja. Jól néz ki. És még sokan mások is feltűntek, többek között Alek alias a jövendőbeli Darth Malak. Celeste meg eltűnt abban a Sith kamrában. Gondolom majd Darth Vader kiolvasztja a köv részben. Szóval nagyon várom a folytatást. A Semic ígérete szerint csak időlegesen hagyják maguk mögött A Régi Köztársaság Lovagjait. Bár nem hinném, hogy ez azt jelenti bepótolják a kimaradt részeket. Pedig jó lenne, mert így eléggé zavaró a sok utalgatás a régebbi, kihagyott történetekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Már megvannak a júliusban megjelenő képregények. Elindul az Invasion az első számmal. A sztorit, (vagy a sorozatot?) 5 részesnek tervezik és a "Vongok háborúja" korába visz el minket. A TCW sikere folytán folytatódik a The Clone Wars képregénysorozat. A főszerepben Plo Koon és Kit Fisto. Egy új 3 részes sztori indul. A Knights of the Old Republic 43. száma is megjelenik. Egy kétrészes sztori indul Jaraellel a középpontban. A Dark Times-ban a Blue Harvest sztori 0. része jelenik meg. A Legacy 38. számában a Tatooine 4 részes sztori folytatódik a 2. résszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. A Geekz blogon indult nemrég egy külön rovat, melyben az aktuálisan megjelent képregényekről irnak. A legújabb bejegyzésben kitérnek az új Star Wars képregényre is. ITT olvasható. Kicsit görgetni kell mire Star Wars lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Ahogy elnéztem csak a Dark Times 13-ról írtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Nekem is csak nemrégiben tűnt fel, hogy milyen jó valójában a Dark Times. És jó, hogy ismét ellátogathatunk a Telerath-ra, a KotOR óta szeretnék többet tudni erről a planétáról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Nemrég olvastam egy összefoglalót arról, hogy mi fog történni a Legacyban a Vektor után. Érdekes az egyszer biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Nemrég olvastam egy összefoglalót arról, hogy mi fog történni a Legacyban a Vektor után. Érdekes az egyszer biztos. Hát azért az, ami Azlyn Rae-val történik a Stormsban... Igazából nem értettem, hogy miért szükséges neki az az öltözet. Mi baja volt, hogy nem tudták meggyógyítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Hát azért az, ami Azlyn Rae-val történik a Stormsban... Igazából nem értettem, hogy miért szükséges neki az az öltözet. Mi baja volt, hogy nem tudták meggyógyítani? Remélem kiderül. És remélem, hogy magyarul is olvashatjuk majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 7. Remélem kiderül. És remélem, hogy magyarul is olvashatjuk majd. Talán. Egyszer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. A starwars.com-ra felkerült egy exkluzív 8 oldalas előzetes az Invasion-ből. Impozáns. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. A starwars.com-ra felkerült egy exkluzív 8 oldalas előzetes az Invasion-ből. Impozáns. Elolvastam én is. Úgy tűnik egy zseniális sorozatnak nézünk elébe. Ahogy az öreg beszél nekik arról, hogy a Yuuzhan Vongokat nem tudják megállítani, és a legjobb esélyük az, ha elfutnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Előkerültek infók az augusztusi amerikai megjelenésekről. Spoiler: Invasion 2. szám. A Vong invázió tovább folytatódik. Luke és a Köztársasági katonák mindent megtesznek, hogy segítsenek Artorias menekültjein. Finn családját elviszik a vongok, míg ő a Yavin 4-re kerül. The Clone Wars 8. szám. Plo Koon és Kit Fisto a Khorm bolygón próbálnak elfoglalni egy szeparatista erődöt, de szembe kell szálniuk Asajj Ventressel és elit harci droidjaival. The Dark Times 16. Blue Harvest 4. rész. Dass Jennir Jedi-lovag tovább folytatja magánháborúját alvilági elemekkel. Knights of the Old Republic 44. The Reaping 2. rész. Zayne-nek és Jaraelnek egy rabszolgatartó hálózattal gyűlik meg a baja. Legacy 39. Tatooine 3. rész. Cade eljut Owenék farmjára. Egy pár anzati bérgyilkos és egy birodalmi ügynök mellett még egy Jedi szellemmel is meggyűlik a baja. A borító elég furcsa. Csak nem Luke akar lenni az ott? Coruscanton pedig új Sith Császárt választanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 11. Spoiler: Igazából nem választanak új császárt, csupán egy amolyan helyettesítőt. Mert a tettesen kívül senki más nem tudja, hogy Darth Krayt valójában meghalt. Darth Wyyrlok pedig nem hajtott másra, mint a trónra. De már megmondták neki a Sith holokronok előre, hogy előbb vagy utóbb elfogják árulni, persze arra nem számított, hogy a legmegbízhatóbb embere teszi meg ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szeretném jelezni, hogy az Egmont kiadó kiad egy havi megjelenésü clone wars magazint. Ami ennek a képregényes vonatkozása, hogy az első szám tartalmazza a clone wars képregény sorozat első darabját Kyros titka címen ami a togruták bolygójáról szól, természetesen Ashoka főszereolésével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Ez jó hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Akkor ez az a The Clone Wars képregény, amit odakint a Dark Horse ad ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Akkor ez az a The Clone Wars képregény, amit odakint a Dark Horse ad ki? Szerintem igen a grafika és a cím alapján. Úgy néz ki nálunk erre az Egmont tette rá a kezét. Egyébként adnak hozzá 6 db " Galaktikus Erő Kártyát " / Dooku, R2-D2, Rex, Felderítő klón, Jabba, Magnaguard / is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Ha valakit érdekel, nálunk megtekintheti a magazint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.