Ugrás a kommentre

SW képregények

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Természetesen a Marvel képregények majdani magyar kiadására gondoltam. :)

Egyébként konkrétan milyenek a régi Marveles képregények? Sok jót nem hallottam róluk, de eddig még nem volt (bal?)szerencsém hozzájuk. Nagy vonalakban miről szólnak, milyen a hangulatuk?

Hozzászólás ideje:

Nem hinném, hogy a régi Marvel SW képregények előre tudnák jelezni, azt ami ezután jön. Azok a '70-es, '80-as években készültek. Az egész képregényes szcéna és vele együtt a Marvel azóta óriási változásokon esett át.

2014. 01. 06. - 18:47, Darth Sky írta:

Egyébként konkrétan milyenek a régi Marveles képregények? Sok jót nem hallottam róluk, de eddig még nem volt (bal?)szerencsém hozzájuk. Nagy vonalakban miről szólnak, milyen a hangulatuk?

Még hét évvel ezelőtt irtam egy -azóta megszűnt- online lapnak egy írást a Star Wars képregények történetéről. Beszúrom ide a Marvelesekről szóló részt. Még igy képek nélkül is jó hosszú úgyhogy inkább Spoiler mögé rakom

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Igen az volt, szerintem a linkek még mindig itt vannak. :) Nekem az az ősi sith banzáj nagyon bejött. :)

EDIT: aki a mellékletek fülre kattint (a topik neve előtt jel), az le is szedhet pár érdekes cuccot.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Ha majd üzemelni fog a halozsak.hu, akkor megtekinthetsz egy párat.

Szerkesztve: - tomcsi80
Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 06. - 19:06, Bomarr írta:

Még hét évvel ezelőtt irtam egy -azóta megszűnt- online lapnak egy írást a Star Wars képregények történetéről. Beszúrom ide a Marvelesekről szóló részt. Még igy képek nélkül is jó hosszú úgyhogy inkább Spoiler mögé rakom

Köszönöm a kimerítő választ, érdekes olvasmány volt. :) Valamelyest sikerült közelebbi képet alkotnom az ominózus időszakról, és annak nem hétköznapi alakjairól. :lol:

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 08. - 1:03, Nute Gunray írta:

A Dark Horse búcsúja: Darth Maul: Son of Dathomir

Ehhez mit szóltok? :)

Nem semmi. Jó, hogy a TCW lezáratlan Maul története legalább megjelenik képregényben.

Azt sajnálom, csak, hogy nem regényben, mert akkor talán előbb-utóbb nyomtatásban is olvashattuk volna magyarul.

De ez csak a Maul sztori lezárása lenne. Mandalre-ral is kéne kezdeni valamit.

Hozzászólás ideje:

Nagyon várós ez a Maul sztori, remélem mihamarabb jön! Meg persze a többi TCW-s média is :)

Apropó, kiolvastam a Knights of the Old Republic-ot :) Huhh.. Nagyon hosszú volt, összességében átlagosnak mondanám. Kicsit többet vártam tőle, és nem mindenhol hozta az elvárt színvonalat. Érdemes elolvasni, jó sztori, jó karakterek, kevés akció, annál több fordulat.

Dark Times: Ezt is kivégeztem, fantasztikus :) Az utolsó szál, A Spark Remains a legjobb. Nagyon sajnálom, hogy már csak 1 szál lesz a sorozatból (és nem a DH miatt... :angry: )

DOTJ: Nagyon izgalmasan indul a Force War, várom a folytatást. Sajnos ebből is max még 1 szálat kapunk :(

Darth Vader: Egyre jobb :) A Cry Of Shadows ismét nagyszerű, ezt a sorozatot (talán a legjobban) is sajnálom.

A Legacy-be is belevágok hamarosan.

Hozzászólás ideje:

Egyrészt örülök, hogy egyáltalán megláthatjuk a sztori végét, másrészt őrjöngök, hogy nem a bónuszban, harmadrészt aggódok, hogy hogyan fognak 4 epizódot belepréselni négy képregényfüzetbe? Végülis ezek olyan 25-30 oldal körül szoktak lenni maximum, ugye? És az interjú alapján baromi sok minden fog történni ebben a sorozatban...Tartok tőle, hogy a ötödik évad összecsapott és elkapkodott Mandalore-szála kimondottan jól ütemezettnek fog tűnni ehhez képest.

Hozzászólás ideje:

Nem is tudtam, hogy a Dark Times-ból a Spark Remains után lesz még egy történetszál, ahogy a Dawn of the Jedi esetében sem számítottam még egy történetszálra.

Lehet, hogy a Son od Dathomir esetében a regény jobb lett volna megjelenési platformnak. Ott jobban ki lehetne fejteni a dolgokat.

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 09. - 13:24, Darth Revan9 írta:

Nem is tudtam, hogy a Dark Times-ból a Spark Remains után lesz még egy történetszál, ahogy a Dawn of the Jedi esetében sem számítottam még egy történetszálra.

Lehet, hogy a Son od Dathomir esetében a regény jobb lett volna megjelenési platformnak. Ott jobban ki lehetne fejteni a dolgokat.

Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Egyik esetben sincs bejelentve folytatás, ez csak az én elképzelésem. Bár azt hiszem a DT esetében volt szó valahol a folytatásról. Plusz ezek lezáratlan sztorik, tehát szerintem a Dark Horse ezeket be szeretné fejezni.

Hozzászólás ideje:
  2014. 01. 09. - 15:09, zilllosarkany írta:

Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Egyik esetben sincs bejelentve folytatás, ez csak az én elképzelésem. Bár azt hiszem a DT esetében volt szó valahol a folytatásról. Plusz ezek lezáratlan sztorik, tehát szerintem a Dark Horse ezeket be szeretné fejezni.

Remélem így lesz.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

KOTOR 22

Nagyon jó képregény volt, a fordítás remek, külön köszönet érte. Jó érzés volt látni ennyi jó karaktert a KOTOR-ból. A történet John Jackson Miller-hez illő módon fantasztikus. A folytatás pedig nagyon várós.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  2014. 03. 04. - 17:57, Darth Revan9 írta:

Akkor végigvitték, vagy félbeszakadt?

A német oldalon úgy emlékszem 80 számot láttam, viszont voltak olyan modellek, pl.: Ewok repülő, Home One, Anakin fogata, Sebulba fogata, Felhőváros amik ott megjelentek modellként, itthon viszont csak írtak róla egy másik számban vagy azt se. Az biztos, hogy nem jelent meg minden, ami külföldön, de lehet, hogy az összeállítás országonként is változik. (Ha jól emlékszem az angol oldalon sem volt rajta minden, ami a németen.)

Kíváncsi leszek, nálunk is folytatják-e a sakk-készlettel, vagy tényleg ennyi volt?

2014. 03. 04. - 17:57, Darth Revan9 írta:

Akkor végigvitték, vagy félbeszakadt?

80 db plus extra jelent meg nemetorszagban de igaz utolag az ebey-en felaron is beszerezheto400-500euro ami boszanto tud lenni ha 80 db *14,99 euroval visszaterve a kepregenyekhez folytatja a Szukits vagy leallt

Szerkesztve: - Hunner
  • 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.