Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Bence1997 írta:

Majd ha a Lucasfilm bejelenti, tudni fogjuk mi is. Egyelőre annyit tudni, hogy idén szeretnék kihozni, de őszintén ez szerintem a mostani sztrájkoktól is függ.

A színészek sztrájkra is ilyen erősen befolyásolja ezt? Úgy tudom, ez már készen van...

Hozzászólás ideje:

Ha követik azt, amit eddig, akkor az Ahsoka után kell, hogy játszódjon, ahogy a BoBF is a 2-3. között játszódik (legalábbis azok a részek, amik nem visszatekintések)

Hozzászólás ideje:

Ok, de az nem derül ki belőle, hogy a másik kettő eseményeihez képest mikor játszódik. Csak valamikor "ekkortájt". Ez lehet előtte, közben, vagy utána is, ugyanúgy 9-ben.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Jó, napra pontosan nem lehet lebontani az egyes részek egymáshoz fűződő viszonyát, de a kérdésre, miszerint a The Mandalorianhez viszonyítva mikor játszódik, megkapod belőle a választ: ugyanakkor.

Hozzászólás ideje:
2023. 08. 09. - 11:48, Bomarr írta:

Igen, készen van. Már januárban véget ért a forgatás. Most az Ahsoka jön. Majd utána promozzák. A sztrájk szinte biztos, hogy nem érinti. A marketingben nem fognak részt venni a színészek, de azon szinte semmi nem múlik.

Pedig úgy tűnik hogy de, a 13. dián ahol az év hátralévő részében bemutatni tervezett sorozatokat listázzák, nem szerepel a sorozat ebben a hivatalos anyagban: https://thewaltdisneycompany.com/app/uploads/2023/08/Q3_FY23_Earnings_Presentation.pdf

Persze ebből nem következik, hogy a sztrájk miatt csúszik, de úgy néz ki a korábbi tervekkel ellentétben később kerül bemutatásra a sorozat. Így tehát az Ahsoka lesz idén az utolsó komolyabb SW tartalom.

Ami érdekes az anyagban, hogy a Loki 2. évada már kapott bemutatót (október 6.), itt mégis bemutató nélkül szerepel. Könnyen lehet, hogy a Loki csúszik, és emiatt a Skeleton Crew is, hogy ne ütközzön a két franchise sorozata.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A reakciók hiányából ítélve senkit nem ütött szíven, hogy csúszik a sorozat :D

Majd ha lecsengett az Ahsoka-sorozat :D 

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Semmit nem tudok róla így nem is mozgat meg. :D

Detto. Én trailert is láttam belőle (vagy az már hivatalos azóta?) azzal együtt sem izgat egyelőre a dolog. Nem egy Ahsoka, Andor vagy Acolyte kaliber lesz.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bespin Bulletin legutóbbi cikkében azt írja, hogy a sorozat 2024-ben fog érkezni, egy egyelőre meg nem nevezett időszakban. Az egyiik forrása azt írta neki, hogy a sorozat akár egy komplett évet is csúszhat, de mivel a többi forrása ezt nem erősítette meg, ezért ebben nem biztos.

A Marveles csúszások után én felvagyok készülve, hogy a Disney a Star Wars körül is húzhat egy hasonlót, ha már a sztrájkokat nem akarják megoldani, hát az eddigi tartalmak kiterjesztését tűzik ki célul.

Hozzászólás ideje:

Bízom benne, hogy a Skeleton Crew miatt nem csúszik az Acolyte. Akkor lehetséges, hogy az Ahoska után így fog kinézni a sorrend:

Acolyte, Andor 2, évad, Skeleton Crew?

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Bízom benne, hogy a Skeleton Crew miatt nem csúszik az Acolyte. Akkor lehetséges, hogy az Ahoska után így fog kinézni a sorrend:

Acolyte, Andor 2, évad, Skeleton Crew?

Két ember menetel a sivatagban. Több napnyi gyaloglás után felfedezik, hogy az oázis, amiről azt hitték, hogy segít majd feltölteni a készleteiket, kiszáradt. Ezért egyikük, legyen mondjuk Béla, úgy dönt, hogy innentől csak 6 óránként ihatnak vizet, hogy elérjék a következő, több napra lévő oázist. 

Pár óra után Béla társa, legyen mondjuk Feri, így szól:

"Remélem, holnap nem fog miattad csúszni az ivásom."

-----------------

Két sztrájk is zajlik párhuzamosan, te meg azt gondolod, hogy a Skeleton Crew miatt fog csúszni az Acolyte? :lol2:

Hozzászólás ideje:

Egy szó: sztrájk.

Ameddig ez a helyzet, örüljünk annak ami van, a többi meg majd jön, ha elkészülnek. Mi innen úgysem tudunk mit tenni, idegeskedni felesleges emiatt. Ráadásul úgy, hogy a Disney-vezér Bob Iger az egyik legnagyobb ellenlábasa a sztrájkolóknak, aki szerint "nem realisztikusak" a követeléseik, sok jóra ne is számítsunk.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Donát írta:

Holnap véget ér a sorozat első évada. Durva, hogy milyen gyorsan elröppent ez a nyolc rész. Az is sanszos, hogy ez lesz az utolsó új SW content, amit idén kapunk. 

Ó, én azt hittem a Skeleton Crew még idén lesz. Lemaradtam

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, csoli1138 írta:

Ó, én azt hittem a Skeleton Crew még idén lesz. Lemaradtam

Idén lett volna, de a csúszni fog (valószínűsíthetően a sztrájk miatt)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.