Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Majd ha a Lucasfilm bejelenti, tudni fogjuk mi is. Egyelőre annyit tudni, hogy idén szeretnék kihozni, de őszintén ez szerintem a mostani sztrájkoktól is függ. A színészek sztrájkra is ilyen erősen befolyásolja ezt? Úgy tudom, ez már készen van... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Igen, készen van. Már januárban véget ért a forgatás. Most az Ahsoka jön. Majd utána promozzák. A sztrájk szinte biztos, hogy nem érinti. A marketingben nem fognak részt venni a színészek, de azon szinte semmi nem múlik. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Meg lett mondva mikor jön kb, és ismerjük a Lucasfilm stratégiáját. Minek ez a felesleges aggódás és zabhegyezés? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. A mandalori évadjaihoz képest mikor fog játszódni ez a sorozat? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Ha követik azt, amit eddig, akkor az Ahsoka után kell, hogy játszódjon, ahogy a BoBF is a 2-3. között játszódik (legalábbis azok a részek, amik nem visszatekintések) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Mintha két volna erről szó a celebration-on. Talán @Bence1997 emlékszik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. "Called Star Wars: Skeleton Crew, the series will center around a group of children lost in space, and be set in the Ahsoka/The Mandalorian time frame." - by SWCA 2022: 20 Highlights from Lucasfilm's Studio Showcase 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Na! Akkor a viszontlátásra! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Ez mondjuk sokat nem árul el ez lehet kicsivel előtte, közben, vagy épp kicsivel utána is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Mivel a The Mandalorian és az Ahsoka is jelenleg hivatalosan Y.u. 9-ben játszódik, így azért eléggé leszűkiti a lehetőségeket. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. (szerkesztve) Ok, de az nem derül ki belőle, hogy a másik kettő eseményeihez képest mikor játszódik. Csak valamikor "ekkortájt". Ez lehet előtte, közben, vagy utána is, ugyanúgy 9-ben. Szerkesztve: 2023. Augusztus 9. - Yoda József Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 9. Jó, napra pontosan nem lehet lebontani az egyes részek egymáshoz fűződő viszonyát, de a kérdésre, miszerint a The Mandalorianhez viszonyítva mikor játszódik, megkapod belőle a választ: ugyanakkor. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 10. (szerkesztve) 2023. 08. 09. - 11:48, Bomarr írta: Igen, készen van. Már januárban véget ért a forgatás. Most az Ahsoka jön. Majd utána promozzák. A sztrájk szinte biztos, hogy nem érinti. A marketingben nem fognak részt venni a színészek, de azon szinte semmi nem múlik. Pedig úgy tűnik hogy de, a 13. dián ahol az év hátralévő részében bemutatni tervezett sorozatokat listázzák, nem szerepel a sorozat ebben a hivatalos anyagban: https://thewaltdisneycompany.com/app/uploads/2023/08/Q3_FY23_Earnings_Presentation.pdf Persze ebből nem következik, hogy a sztrájk miatt csúszik, de úgy néz ki a korábbi tervekkel ellentétben később kerül bemutatásra a sorozat. Így tehát az Ahsoka lesz idén az utolsó komolyabb SW tartalom. Ami érdekes az anyagban, hogy a Loki 2. évada már kapott bemutatót (október 6.), itt mégis bemutató nélkül szerepel. Könnyen lehet, hogy a Loki csúszik, és emiatt a Skeleton Crew is, hogy ne ütközzön a két franchise sorozata. Szerkesztve: 2023. Augusztus 10. - Yoda József Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. A reakciók hiányából ítélve senkit nem ütött szíven, hogy csúszik a sorozat 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Jó, akkor én reagálok! Én sajnálom, hogy nem jön idén! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. 38 perccel korábban, Yoda József írta: A reakciók hiányából ítélve senkit nem ütött szíven, hogy csúszik a sorozat Semmit nem tudok róla így nem is mozgat meg. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Azért a thewaltdisneycompany.com egy pöppet magasabb szint Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 11. 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: A reakciók hiányából ítélve senkit nem ütött szíven, hogy csúszik a sorozat Majd ha lecsengett az Ahsoka-sorozat Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 12. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Semmit nem tudok róla így nem is mozgat meg. Detto. Én trailert is láttam belőle (vagy az már hivatalos azóta?) azzal együtt sem izgat egyelőre a dolog. Nem egy Ahsoka, Andor vagy Acolyte kaliber lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 12. Hivatalosan semmi mozgóképanyag nem jött belőle. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 24. Sajnálnám, hogy sokat csúszna a sorozat. Az Ahsoka olyan kapukat nyitott ki, melyek ezt is érinthetik. Izgalmas, új dolgokat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Bespin Bulletin legutóbbi cikkében azt írja, hogy a sorozat 2024-ben fog érkezni, egy egyelőre meg nem nevezett időszakban. Az egyiik forrása azt írta neki, hogy a sorozat akár egy komplett évet is csúszhat, de mivel a többi forrása ezt nem erősítette meg, ezért ebben nem biztos. A Marveles csúszások után én felvagyok készülve, hogy a Disney a Star Wars körül is húzhat egy hasonlót, ha már a sztrájkokat nem akarják megoldani, hát az eddigi tartalmak kiterjesztését tűzik ki célul. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Bízom benne, hogy a Skeleton Crew miatt nem csúszik az Acolyte. Akkor lehetséges, hogy az Ahoska után így fog kinézni a sorrend: Acolyte, Andor 2, évad, Skeleton Crew? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Bízom benne, hogy a Skeleton Crew miatt nem csúszik az Acolyte. Akkor lehetséges, hogy az Ahoska után így fog kinézni a sorrend: Acolyte, Andor 2, évad, Skeleton Crew? Két ember menetel a sivatagban. Több napnyi gyaloglás után felfedezik, hogy az oázis, amiről azt hitték, hogy segít majd feltölteni a készleteiket, kiszáradt. Ezért egyikük, legyen mondjuk Béla, úgy dönt, hogy innentől csak 6 óránként ihatnak vizet, hogy elérjék a következő, több napra lévő oázist. Pár óra után Béla társa, legyen mondjuk Feri, így szól: "Remélem, holnap nem fog miattad csúszni az ivásom." ----------------- Két sztrájk is zajlik párhuzamosan, te meg azt gondolod, hogy a Skeleton Crew miatt fog csúszni az Acolyte? 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Az egyiik forrása azt írta neki, hogy a sorozat akár egy komplett évet is csúszhat, De miért, amikor már elvileg dobozban van? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. (szerkesztve) Egy szó: sztrájk. Ameddig ez a helyzet, örüljünk annak ami van, a többi meg majd jön, ha elkészülnek. Mi innen úgysem tudunk mit tenni, idegeskedni felesleges emiatt. Ráadásul úgy, hogy a Disney-vezér Bob Iger az egyik legnagyobb ellenlábasa a sztrájkolóknak, aki szerint "nem realisztikusak" a követeléseik, sok jóra ne is számítsunk. Szerkesztve: 2023. Szeptember 4. - Yoda József 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 3. Hozzászólás ideje: 2023. Október 3. 13 órával ezelőtt, Donát írta: Holnap véget ér a sorozat első évada. Durva, hogy milyen gyorsan elröppent ez a nyolc rész. Az is sanszos, hogy ez lesz az utolsó új SW content, amit idén kapunk. Ó, én azt hittem a Skeleton Crew még idén lesz. Lemaradtam Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 3. Hozzászólás ideje: 2023. Október 3. 14 perccel korábban, csoli1138 írta: Ó, én azt hittem a Skeleton Crew még idén lesz. Lemaradtam Idén lett volna, de a csúszni fog (valószínűsíthetően a sztrájk miatt) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Október 3. (szerkesztve) Hivatalosan még nem jött semmi a csúszásról. Szerkesztve: 2023. Október 3. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.