Ugrás a kommentre

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

@Ody Mandrell Dehogynem:

2023. 08. 10. - 19:13, Yoda József írta:

Pedig úgy tűnik hogy de, a 13. dián ahol az év hátralévő részében bemutatni tervezett sorozatokat listázzák, nem szerepel a sorozat ebben a hivatalos anyagban: https://thewaltdisneycompany.com/app/uploads/2023/08/Q3_FY23_Earnings_Presentation.pdf

Hozzászólás ideje:

Teória a leírás alapján. Spoilerbe, ha esetleg valaki még nem látta az Ahsoka utolsó részét:

Spoiler

A WbW-t fogják véletlen felfedezni, és egy kapun keresztül jutnak abba a galaxisba, ahol Ahsokáék rekedtek :D

Nekem a leírás legalábbis azt sugallja, hogy nem a megszokott Galaxisban fognak elveszni

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nekem azt sugallja, hogy valami erőhöz köthető dolog lesz, és a leírás is úgy fogalmaz, mintha egy másik galaxisba kerülnének a kölykök. Mindenesetre, ez már érdekesebben hangzik, mint amennyit eddig tudtunk róla. Az biztos, hogy valahogy kapcsolódnia kell a Mandoverse sztorihoz.

Meg hogy téged idézzelek, "sz*r ötlet is megvalósítható jól" :D

Szerkesztve: - Yoda József
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2023. 10. 06. - 21:55, Bence1997 írta:

Időközben az előzetest (amit sikerült lementenem a héten) ide felraktam, ahol megtudjátok nézni. Nem teljes és nem is feltétlen jó minőségű, bár szerintem ez a jobbak közé tartozik, mint felvétel. :)

Valóban nem teljes, de nekem akkor akkor is tetszik, még így is! Hajrá kiselefánt! Cuki faktor odabaty! 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Már látom előre, hogy a cukiságfaktor miatt lesznek, akik kiakadnak.

Ó abban biztos lehetsz, hogy sokan fogják utálni. Mint manapság mindent. Nem kell ezzel foglalkozni. 

Mondjuk nekem ennyiből még mindig nem hozta meg a nagy kíváncsiságom, bár valószínűleg jó lesz ez is. Szerintem november végén kapunk előzetest.

Spoiler

Mondjuk a jegygyűrűs szemüveges néger nekem se hiányzik, és legkevésbé sem azért mert fekete. A szemüveg és a karikagyűrű túl földi. Leián voltak jó ékszerek, de ez földiesen snassz.

Hozzászólás ideje:

Kiküldtek egy kérdőívet egy platformon, ahol arra voltak kíváncsiak melyik sorozat mennyire érdekli őket. Szinopszist is írtak minden egyes sorozathoz.

Skeleton Crew: "Négy gyerek titokzatos felfedezést tesz a szülőbolygójukon, aminek következtében egy különös és veszélyes galaxisba tévednek."

(Ez igazából full ugyanaz, ami a korábbi leakben is volt)

Hozzászólás ideje:

Én a januárt "placeholdernek" érzem. Nincs konkrét premierdátum se hozzárendelve. Inkább érzem, hogy februári premier lesz ebből/vagy tavasszal kezdik a vetítést. De ha a hét folyamán végre befejeződik a színészek sztrájkja, talán beindul valami a Lucasfilmnél.

Hozzászólás ideje:

Továbbra is ezt várom a legkevésbé, a Bad Batch és főleg a The Acolyte jóval inkább lázba hoz. De ebbe szerintem az is benne van, amit Ody írt, hogy fogalmunk sincs, mi lesz a sztori alapja és mennyiben illeszkedik ez a többi sorozathoz vagy úgy a nagy egészhez.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

MakingStarWars legutóbbi élő adásában elárulta, hogy forrásai szerint a sorozat jövőre csak az év végi ünnepekben fog érkezni. Két forrása azt közölte, hogy a Halloweeni időszak után fogják kiadni a sorozatot, míg egy harmadik (aki állítólag egy Lucasfilmes tag) "Holiday 2024"-ként nyilatkozott a sorozat érkezésével kapcsolatban.

Persze ez megint csak pletykaként kezelendő, de ha esetleg ezt a sorozatot tényleg egy feelgood, amblin-stílusú (gondoljunk pl. az E.T filmre vagy a Stranger Thingsre) sorozat lesz, akkor talán logikusnak tarthatja a Disney, ha eltolja jövő év végére. (Meg azért talán széttudnák rakni a "Mandoverse" sorozatokat egy picit, talán jobbnak találnák, ha év végére raknák ezt a sorozatot, hogy kevesebb legyen a várakozás a Mandi következő évadjáig, ami legjobb esetben 2025 második felében érkezhet? Bármi elképzelhető. :))

Remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk. :)

• 2 héttel később...

Én is így látom. Jobb, ha időközönként kapunk egy SW sorozatot, mint hogy hirtelen kapnánk egy adaggal, majd utána másfél évig talán csak animációt kapnánk.

Közben jött végre egy kis jelentés a sorozattal kapcsolatban, nem hivatalos Lucasfilmes infó, inkább újra pletykák érkeznek, Bespin Bulletin értesülései szerint két gyermek nevét tudjuk már:

- lesz egy Max Rebo fajába tartozó (ortolan) fiú, akit "Neel"-nek hívnak. Igazából ez a hír már áprilisban elhangzott, a gyerekszínész közölte ezt az infót instájára, pár képpel megfűszerezve az egészet. :D

- a másik pedig a kvázi fő-főszereplő a fiataloknál, a neve "Whim". Ez a név amúgy a kiszivárgott előzetesben is szerepelt, most csekkoltam le, szóval ez is stimmel.

Illetve itt van a Celebration-i előzetes leírása:

Spoiler

- az előzetes a gyerkőcökkel indít, akik épp órán vannak, egy droid tanítja a társaságot.

- Whim a főhős a gyerekek közül, ő rá fókuszál leginkább az előzetes. Vágyakozik a kalandra, unatkozik az órán.

- Van egy erdős jelenet, ahol speederekkel mennek a gyerkőcök.

- Neel kinyitja egy garázs ajtaját alkonyatkoz, vele van két lány, a társaság másik fele. Az egyik lány szemeinél van egy nepszemüveg(?).

- Egy utcát látunk (tisztára 80-as évek feeling), ahogy egy autó érkezik haza(?). Whim apja éppen a gyereket hívogatja, mondja neki, hogy reméli tanul. De nem találja otthon a fiát.

- Gyerekek az erdőben rohangálnak, patakon át.

- A Lucasfilm logó megjelenik, miközben a gyerekek az apjukért kiáltanak (ezek szerint Whim apja a többi apja is? :hmm:)

- A gyerekek szülei kutatnak a gyerekeik után, az anya szerint valami nincs rendben. Az apa nem adja fel a keresést, egy Új Köztársasági (talán Coruscant?) irodában kutakodik egy gépen, látni egy ÚK droidot a háttérben.

- Pillanatképeket láthatunk a gyerekekről, amint a lefoglalt űrhajójukkal repülnek a galaxison keresztül, és a csoport valamiféle piacon fut át.

- Vane ugye feltűnik az előzetesben (ő a Mandiból a kalóz), fegyvert ránt egy bárban és egy hajóra száll fel, esélyes, hogy éppen a gyerkőcökére.

- Kerry Condon karaktere (ő játssza az anya szerepét) megjelenik egy hologramon, ahogy arra kéri a gyermekeket, hogy térjenek haza.

- Az előzetes későbbi szakaszában látjuk a kalózokat pisztolyt rántani, a gyerekeket egy barátságos droiddal játszani és a lefoglalt hajón található majd egy csontváz is.

- Van egy jelenet, amikor a 4 gyerek és egy velük lévő droid kinyitja a hajójuk ajtaját és előttük egy kistermetű, két lábon járó teremtmény néz rájuk.

- A trailer utolsó képsorai azt mutatják, hogy a gyerekek látszólag valamiféle börtöncellában vannak, ahol találkoznak Jude Law-val, aki jedi köntösbe van öltözve, és az erő segítségével felemel egy kulcsot, hogy kiszabadítsa őket a cellájukból.

- Megjelenik a Skeleton Crew címlapja, amit gyorsan követnek gyors jelenetek: a gyerekek hajóját kormányzó Jude Law , x-szárnyúak megjelenése, kalózok, akik fegyverrel lövöldöznek egy hajóra, és Jude Law új ruhákban feszít, köztük egy mély babakék ingben és bőrdzsekiben sétál el a gyerekek hajójáról.

Szerkesztve: - Bence1997

Egyelőre nem tudni semmit. Lehet, hogy a Bad Batch jön először valamikor. Az is lehet, hogy most egy jó hosszú szünet lesz (teszem azt májusig) és elsőként az Acolyte érkezik. De lehet nem várnak ezzel a sorozattal tovább és leadják valamikor (valamikor márciusban).

Mondjuk amilyen csend van a Lucasfilmnél a jövő évi cuccaikat tekintve, én nem lepődnék meg, ha idén már nem tudnánk meg semmit és majd újév után árulnának el valamit. :)

Szerkesztve: - Bence1997
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ezt honnan veszed? Semmit sem tudunk a sorozatról, akér a Star Wars Stranger Things-e is lehet belőle, ami nem kifejezetten olyan műsor, ami elé az ünnepi szezonba ültetném le a családot.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.