Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 16. Felkerült a film előzetese és adatlapja a Disney-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Új képek Sorrendben: - Vane (őt már ismerjük) - Gunter (Jaleel White alakítja, egy "cyborg" kinézetű kalóz) - Brutus (a farkasembör ) - Pax - Chaelt 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. És Vane-től balra ki van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Az Entertainment Weekly nem írt róla. Ahogy olvastam az interjút, itt nem igen fogunk birodalmi dolgokról hallani, hanem a kalózok lesznek a fókuszban. Ford: „A Birodalom megszűnt, így a galaxis egy olyan részén játszunk, ahol a kalózkodás újjáéledt.” Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. 28 perccel korábban, Yoda József írta: És Vane-től balra ki van? Qimir ük unokája. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Ford: „A Birodalom megszűnt, így a galaxis egy olyan részén játszunk, ahol a kalózkodás újjáéledt.” Űrkalózok? Na, azok jöhetnek! Jod hacukája is tetszik, de az harmadszemű gran a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Qimir ük unokája. Vagy Ő maga, ez volt az eredeti koncepció. Az Acolyte alapból 1 évadra volt tervezre és majd itt folytatják, Qimir a kalóz társaival esténként a hősugárzót körbeülve, coréliai whiskeyt kortyolgatva történetekkel szórakoztatják egymást, Qimir ekkor fog majd visszaemlékezni, milyen volt mikor még Sith volt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 18. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Qimir ekkor fog majd visszaemlékezni, milyen volt mikor még Sith volt. És amikor Osha a fénykardját markolászta. Szerkesztve: Szeptember 18. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DanCarver Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: Szeptember 19. https://rebo.hu/2024/09/19/brutus-farkasember-kobor-alakulat-star-wars/ Utána jártunk, hogy a "farkasember" kalóz vajon milyen fajba tartozhat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 17. Lassan november, kb. 1 hónapra leszünk a premiertől. Érik egy előzetes 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Október 17. Jöhetne egy combosabb.... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. Huha, kezd ennek a sorozatnak is aggasztóan alacsony lenni a marketingje, pedig jól indult... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. Csak a szokásos. Mando és a The Acolyte kaptak csak nagy marketinget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. (szerkesztve) Azért jó lenne kicsit megtolni a szekerét. Gondolom hamarosan elkezdik. Tippre másfél hónappal premier előtt. Szerkesztve: Október 18. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. 52 minutes ago, Yoda József said: Csak a szokásos. Mando és a The Acolyte kaptak csak nagy marketinget Illetve a Kenobi. De ennek ellenére én tényleg örülnék egy újabb előzetesnek lassan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. Olyan jó a promo,hogy azt hittem ez film lesz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. Ez is valami (Empire magazin jövőheti számából vannak, ahol a sorozat rendezői beszéltek egy picit a sorozatról, leginkább csak arról, hogy Jon Watts miképp kebelezte be őket): 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. Már korábban felvetettem, de ez a robot lehet az a kalóz kapitány, aki a YJA-ben volt. A hajó is hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. Melyik YJA részben volt hasonló? Mert akkor megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Melyik YJA részben volt hasonló? Mert akkor megnézem. A második évad The Terror of Tenoo című része. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már korábban felvetettem, de ez a robot lehet az a kalóz kapitány, aki a YJA-ben volt. A hajó is hasonlít. Nem hinném. Ez egy módosított KX droid szerintem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. Én is felturbózott KX-re szavazok. Sőt úgy néz ki, mint egy KX és egy B2-es szerelemgyermeke. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 18. 1 hour ago , Ody Mandrell said: A második évad The Terror of Tenoo című része. Na majd megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 21. Most már kezd eltelni az Akolitus óta annyi idő, hogy rohadtul megéheztem valami új sw-re! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Október 22. Engem ez továbbra se tud igazán felcsigázni. Talán egy új előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 22. (szerkesztve) A Starwars,comra felkerült pár új kép a sorozatból, de egy idő után törölték őket. Szerintem az oldal készítőit kérdezzük ki erről a döntésről. Máshol viszont elérhetőek, íme a törölt képecskék: Szerkesztve: Október 22. - Bence1997 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 23. A második képen ami először feltűnt, az a nagyon is földinek ható napszemüveg, - de nem ez az első ilyesmi a sorozattal kapcsolatban -, viszont az égen a rendezett párhuzamosan elhelyezett piros pöttyök, már kellően sejtelmesek. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 24. Újabb képek az Empire magazinból: 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Odumin Hozzászólás ideje: Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 25. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezt az elefántot megint elővették. Már a Jedi visszatérben is biztos voltam benne, hogy csak viccből rakták bele (pláne mint zongoristát). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Október 25. Ez nem olyan elefánt (nem ortolan), hanem egy teljesen új fajú elefánt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.