Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: Február 14. Rendben voltak az utolsó epizódok. A legutolsó abból a szempontból különleges, hogy a rész egy darabot képzett, a megszokott kettő helyett. Ezzel pedig be is értünk az első fázis kezdetéhez, az érát olvasók tudni fogják, hol fejeződik be a történet. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 15. Hozzászólás ideje: Február 15. Aztán a második évadban lesznek-e névtelenek? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Lassan kezdek a sorozat végére érni. Kicsit nehéz volt a kezdés, mert ez a sorozat egyértelműen a piciknek készült, úgyhogy az elvárásokat meg az igényeket alaposan át kell szabni a műélvezethez . Teljesen jó hogy készülnek olyan gyerekmüsorok amelyek a barátság, a szeretet vagy a tiszta verseny fontosságát hangsúlyozzák, de azért felnőttként mindez nem valami kirobbanóan szórakoztató. Viszont már elejétől értékelhető, hogy szép az animáció, meg egyébként azon túl, hogy az idősebbek nem tartoznak a célközönségbe nincs igazán nagy baj vele. Ráadásul ha kis lépésekben is, de fejlődik a széria. Egyre többször előfordul a közepétől, hogy a kihívás azért nem annyira egyszerű: mint amikor az az "erőszakos növény" elszabadul a templomban. Meg egyre jobbak a kapcsolódási pontok a kánonnal. A kedvencem amikor Yodát látjuk a Kashyyykon, ahogy a vukikkal ejtőzik. Annyira a levegőben lógott mindig is, amikor az ep.3-ban bedobja, hogy mennyire jó a viszonya a vukikkal... 2005 óta várom hogy végre valaki mutasson valamit, amitől ez hihető lesz. Nem gondoltam hogy pont a Young Jedi Adventures fogja magára vállalni ezt a feladatot. Külön szép hogy itt évszázadokkal vagyunk az ep.3 előtt. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Az utolsó részt már láttad? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Még nem. A 19. résznél vagyok. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Én is most hétvégén zártam le a gyerekekkel. Az első csokorban érkezett epizódok után most megvártam, amíg teljes lesz az évad, és úgy álltunk neki. Mint mondtam, a hétvégén egybe ledaráltuk az egészet. Nem mondom, néha azért eszembe jutott, hogy inkább megnézem, van-e mosatlan, vagy megnézem, hogy forog a mosógép, de a lurkók nagyon élvezték, és ahogy haladunk a történet vége felé, én is egyre jobban élveztem. Főleg azon részeket, amik érezhetően a kánonnal (THR írott tartalommal) együtt léteznek. Ügyesen van felépítve. Szerepel pl. a Tatuin, a Kashyyyk vele együtt az Élet napja. Szóval szépen csepegtetik a később fontos helyszíneket eseményeket. Vagy amikor megjelenik Bell és Loden (sokért nem adnám, ha később Bell lenne Kai mestere ) vagy épp a Csillagfény. Ezek tök jó részek voltak. Az utolsó rész nagy csavarjára mondjuk számítottam az után a bizonyos rész után, de igazából ez is nagyot szólt itthon. És nagy sikere lett a sorozatnak. Azóta már másodszor pörög, de már hagyom kibontakozni a gyerekeket. Az biztos, higy egy dologra nagyon jó a sorozat. Bemutatta, milyen lehetett az ifjoncok élete még a Rend militarizálása előtt. Emellett pedig öröm volt nézni, mert a vizuális megjelenítés fantasztikusra sikeredett. A történet néha kicsit butácska (lévén nem a 30-50 évesek a célközönség, de legalább nem akartam a szememet kikaparni közben, mint némely mai mese alatt. A mondanivaló tetszett, ahogy a világépítés is, ahogy bevonja a gyerekeket ebbe a világba. Meg hát itt voltak először THR járművek mozgásban. Pl a Vectorok, ami nekem megint csak örömteli esemény 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. 6 perccel korábban, kdani20 írta: És nagy sikere lett a sorozatnak. Azóta már másodszor pörög, de már hagyom kibontakozni a gyerekeket. Ez a lényeg! A gyerkőcöket már kiskorban bevonzani. Erre kiváló ez a sorozat. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 11. Hozzászólás ideje: Március 11. 2024. 02. 26. - 15:41, Ody Mandrell írta: Az utolsó részt már láttad? Már értem miért kérdezted. Az utolsó rész egyértelmüen a legjobb. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 11. Hozzászólás ideje: Március 11. Elkezdtem nézni, 4 részt már megnéztem. Hát hogyismondjam, aranyos. Amiért jó az a Jedi tanok átadása. Néztem hogy 25 részes úgyhogy van még mit bepótolni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 11. Hozzászólás ideje: Március 11. Tényleg 6-7 éveseknek készült, de azért nézhető, ha nincs más. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. @csoli1138 ezekhez is tudsz készíteni guide képet? Most kezdek bele megcsinálni őket. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. Ja gondolom. Csak pár részt láttam belőle, majd nekiesek szabad időmben. Most időpontot nem mondanék. Hamarosan. @Ody Mandrell, hivatalos guide-jai nincsenek ugye? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. Nincsenek. Amúgy ráér. Hamarosan így is beindul az Acolyte mega-hype. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. 1 perccel korábban, csoli1138 írta: Még azelőtt meglesz. Innen leszedheted őket. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 15. Hozzászólás ideje: Május 15. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Innen leszedheted őket. Igen erre gondoltam, de mikor van hivatalos guide a .com-on az sokszor eltér ettől. Ezek a D+ csempéi is, ezek lesznek akkor! Méghozzá most: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: 12: 13: 14: 15: 16: 17: 18: 19: 20: 21: 22: 23: 24: 25: Szerkesztve: Május 15. - csoli1138 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: Június 11. Augusztus 14-én érkezik a sorozat következő évadja. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 12. Hozzászólás ideje: Június 12. Kíváncsi leszek ebbe mennyire lesz jelen a Nihil. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. Újabb képek érkeztek a 2. évadhoz. Ami feltűnő, hogy az ifjak is lecserélték az ünnepi ruházatot a korszakban használt barna terepviseletre. Marha kíváncsi leszek, hogy 1) mennyire veszik alapul a könyvek nem biztos, hogy mindig gyerekbarát dolgait. 2) ha alapul veszik, mennyire finomítanak rajta, a befogadó közönség érdekében. 3) lesz-e spoiler a regényekre vonatkozóan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. Az első évad ott ért véget ahol a Nihil konfliktus kezd eszkalálódni. A sorozat hangvételébe viszont nagyon nem illik az a nyomasztó hangulat, viszont szemet hunyni felette se lehet mert akkor nem konzisztens a dolog. Nagyon kíváncsi vagyok ezt hogyan oldják majd meg. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az első évad ott ért véget ahol a Nihil konfliktus kezd eszkalálódni. A sorozat hangvételébe viszont nagyon nem illik az a nyomasztó hangulat, viszont szemet hunyni felette se lehet mert akkor nem konzisztens a dolog. Nagyon kíváncsi vagyok ezt hogyan oldják majd meg. Az első évad a HR-érában játszódik? Megnéztem 4 részt pár hónappal ezelőtt, és meg voltam róla győződve hogy a PT idején játszódik az EP1-2 között. Majd folytatom, de az Acolyte most jobban érdekel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. Ez egy High Republic sorozat. A Jedik Fénye regény előtt játszódik. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 15. Hozzászólás ideje: Június 15. Kőkemény THR sorozat. Itt szerepelt először mozgóképen Vector, későbbi részekben felbukkan a könyvekből ismert Greatstorm mester a tanítványával, benne van a Csillagfény Jelzőállomás is Maru mesterrel, illetve az utolsó rész A Jedik fényének egy ikonikus jelenetével zárul, ott fut bele konkrétan a sorozat a már ismert Köztársaság Fénykora történetébe. Gyermeteg egy sorozat, de én nagyon tudtam örülni az ilyen összekötéseknek Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Augusztus 6. Hozzászólás ideje: Augusztus 6. 2. évados rövidfilmek érkeztek a D+-ra 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Augusztus 14. Hozzászólás ideje: Augusztus 14. A rendes 2. évad is kikerült. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.