Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Young Jedi Adventures animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rendben voltak az utolsó epizódok. A legutolsó abból a szempontból különleges, hogy a rész egy darabot képzett, a megszokott kettő helyett. Ezzel pedig be is értünk az első fázis kezdetéhez, az érát olvasók tudni fogják, hol fejeződik be a történet. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lassan kezdek a sorozat végére érni. Kicsit nehéz volt a kezdés, mert ez a sorozat egyértelműen a piciknek készült, úgyhogy az elvárásokat meg az igényeket alaposan át kell szabni a műélvezethez :D.

Teljesen jó hogy készülnek olyan gyerekmüsorok amelyek a barátság, a szeretet vagy a tiszta verseny fontosságát hangsúlyozzák, de azért felnőttként mindez nem valami kirobbanóan szórakoztató.

Viszont már elejétől értékelhető, hogy szép az animáció, meg egyébként azon túl, hogy az idősebbek nem tartoznak a célközönségbe nincs igazán nagy baj vele. 

Ráadásul ha kis lépésekben is, de fejlődik a széria. Egyre többször előfordul a közepétől, hogy a kihívás azért nem annyira egyszerű: mint amikor az az "erőszakos növény" elszabadul a templomban. Meg egyre jobbak a kapcsolódási pontok a kánonnal. A kedvencem amikor Yodát látjuk a Kashyyykon, ahogy a vukikkal ejtőzik. Annyira a levegőben lógott mindig is, amikor az ep.3-ban bedobja, hogy mennyire jó a viszonya a vukikkal... 2005 óta várom hogy végre valaki mutasson valamit, amitől ez hihető lesz. Nem gondoltam hogy pont a Young Jedi Adventures fogja magára vállalni ezt a feladatot. Külön szép hogy itt évszázadokkal vagyunk az ep.3 előtt.

Hozzászólás ideje:

Én is most hétvégén zártam le a gyerekekkel. Az első csokorban érkezett epizódok után most megvártam, amíg teljes lesz az évad, és úgy álltunk neki. Mint mondtam, a hétvégén egybe ledaráltuk az egészet. Nem mondom, néha azért eszembe jutott, hogy inkább megnézem, van-e mosatlan, vagy megnézem, hogy forog a mosógép, de a lurkók nagyon élvezték, és ahogy haladunk a történet vége felé, én is egyre jobban élveztem. Főleg azon részeket, amik érezhetően a kánonnal (THR írott tartalommal) együtt léteznek. Ügyesen van felépítve. Szerepel pl. a Tatuin, a Kashyyyk vele együtt az Élet napja. Szóval szépen csepegtetik a később fontos helyszíneket eseményeket. Vagy amikor megjelenik Bell és Loden (sokért nem adnám, ha később Bell lenne Kai mestere :D ) vagy épp a Csillagfény. Ezek tök jó részek voltak. 

Az utolsó rész nagy csavarjára mondjuk számítottam az után a bizonyos rész után, de igazából ez is nagyot szólt itthon. És nagy sikere lett a sorozatnak. Azóta már másodszor pörög, de már hagyom kibontakozni a gyerekeket. 

Az biztos, higy egy dologra nagyon jó a sorozat. Bemutatta, milyen lehetett az ifjoncok élete még a Rend militarizálása előtt. 

Emellett pedig öröm volt nézni, mert a vizuális megjelenítés fantasztikusra sikeredett. A történet néha kicsit butácska (lévén nem a 30-50 évesek a célközönség, de legalább nem akartam a szememet kikaparni közben, mint némely mai mese alatt. A mondanivaló tetszett, ahogy a világépítés is, ahogy bevonja a gyerekeket ebbe a világba. Meg hát itt voltak először THR járművek mozgásban. Pl a Vectorok, ami nekem megint csak örömteli esemény :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Elkezdtem nézni, 4 részt már megnéztem. Hát hogyismondjam, aranyos.:D Amiért jó az a Jedi tanok átadása. Néztem hogy 25 részes úgyhogy van még mit bepótolni.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Innen leszedheted őket. :) 

Igen erre gondoltam, de mikor van hivatalos guide a .com-on az sokszor eltér ettől. Ezek a D+ csempéi is, ezek lesznek akkor! Méghozzá most:

1:

epguide101.jpg

2:

epguide102.jpg

3:

epguide103.jpg

4:

epguide104.jpg

5:

epguide105.jpg

6:

epguide106.jpg

7:

epguide107.jpg

8:

epguide108.jpg

9:

epguide109.jpg

10:

epguide110.jpg

11:

epguide111.jpg

12:

epguide112.jpg

13:

epguide113.jpg

14:

epguide114.jpg

15:

epguide115.jpg

16:

epguide116.jpg

17:

epguide117.jpg

18:

epguide118.jpg

19:

epguide119.jpg

20:

epguide120.jpg

21:

epguide121.jpg

22:

epguide122.jpg

23:

epguide123.jpg

24:

epguide124.jpg

25:

epguide125.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Újabb képek érkeztek a 2. évadhoz. Ami feltűnő, hogy az ifjak is lecserélték az ünnepi ruházatot a korszakban használt barna terepviseletre.

Marha kíváncsi leszek, hogy

1) mennyire veszik alapul a könyvek nem biztos, hogy mindig gyerekbarát dolgait.

2) ha alapul veszik, mennyire finomítanak rajta, a befogadó közönség érdekében.

3) lesz-e spoiler a regényekre vonatkozóan.

FB_IMG_1718388521914.jpg

FB_IMG_1718388524234.jpg

FB_IMG_1718388527423.jpg

FB_IMG_1718388531285.jpg

FB_IMG_1718388534233.jpg

Hozzászólás ideje:

Az első évad ott ért véget ahol a Nihil konfliktus kezd eszkalálódni. A sorozat hangvételébe viszont nagyon nem illik az a nyomasztó hangulat, viszont szemet hunyni felette se lehet mert akkor nem konzisztens a dolog. Nagyon kíváncsi vagyok ezt hogyan oldják majd meg. 

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az első évad ott ért véget ahol a Nihil konfliktus kezd eszkalálódni. A sorozat hangvételébe viszont nagyon nem illik az a nyomasztó hangulat, viszont szemet hunyni felette se lehet mert akkor nem konzisztens a dolog. Nagyon kíváncsi vagyok ezt hogyan oldják majd meg. 

Az első évad a HR-érában játszódik? Megnéztem 4 részt pár hónappal ezelőtt, és meg voltam róla győződve hogy a PT idején játszódik az EP1-2 között. Majd folytatom, de az Acolyte most jobban érdekel.

Hozzászólás ideje:

Kőkemény THR sorozat. :D

Itt szerepelt először mozgóképen Vector, későbbi részekben felbukkan a könyvekből ismert Greatstorm mester a tanítványával, benne van a Csillagfény Jelzőállomás is Maru mesterrel, illetve az utolsó rész A Jedik fényének egy ikonikus jelenetével zárul, ott fut bele konkrétan a sorozat a már ismert Köztársaság Fénykora történetébe.

Gyermeteg egy sorozat, de én nagyon tudtam örülni az ilyen összekötéseknek :D

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
  • 5 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Indokolatlanul örülök ennek a hírnek. :D Szeretem a gyerekekkel nézni ezt a sorozatot. Jó lesz visszatérni egy utolsó évadra. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.